A 76 éves Cher-nek viszonya van egy 36 éves férfival



Azután, hogy Cher bevallotta, hogy románca van egy nála fiatalabb legénnyel bennfentesek máris nyilatkoztak a párkapcsolatról.

Cher, 78, sparks romance rumors as she holds hands with Amber Rose's  producer ex Alexander Edwards | UK NEWS TO DAY

A 76 éves Cher új párkapcsolatától hangos a sajtó, hisz a párja 36 éves Alexander Edwardson névre hallgat. Erről a Hollywoodlife-nak számolt be egy bennfentes, aki közel áll a popsztárhoz.


 Who Is Cher's Boyfriend? All About Alexander Edwards

- Ő teljesen el lett bűvölve a divathéten Párizsban, s hazajövet, s már ezzel férfival jött vissza.- vallotta a bennfentes, azután, hogy november 6-án Cher hivatalossá tette párkapcsolatát a zenei producerrel, aki azelőtt a Amber Roseal dolgozott.

-


Az újdonsült párocskát együtt látták kézenfogva Craige utcáin, s malibui háza körül is.


A forrás szerint Cher szerint váratlan lett ez a kapcsolat, de nem érintette a rajongókat meglepően ez a hír, hisz a popkirálynő szereti a fiatalabb férfiakat.  2008-ban ismert volt a tény, hogy Cher Tim Medvetz-el járt, aki 25 évvel fiatalabb volt nála.


 Cher and Alexander Edwards Hold Hands, Leave together, After Partying with  Tyga

- neki egyszerűen nem tetszenek a korabeli férfiak, s az őt körülvevő emberek hozzászoktak ehhez.Ők boldognak akarják őt látni, s ez az új kapcsolat új impulzust is ad számára.


A forrás még azt is mondta, hogy Cher-t nem érdeklik a kritikák az új románcával kapcsolatban. 

-Chert nem érdekli, mit gondolnak mások a kapcsolatáról, s ő mindig nem volt egy tradicionális gondolkodású ember.- forrás.


 - ők együtt szórakoznak, s neki tetszik, hogy a férfi istennőként bánik vele, ami igaz is rá, hogy ő az. Ő tudja kicsoda ő, de szereti azt ami most van.


Első pletykák Cher és Alexander Edwards-ról

November másodikán látták őket először együtt, amikor fekete ruhát öltöttek, s a  Craig’s elnevezésű boltba mentek a Melrose-n Hollywoodban. Ketten kézen fogva sétáltak, majd elmentek egy étterembe, majd a kocsiban Alexander kezet csókolt neki. A producer még az énekesnő házában is megjelent.

IG: cher


A kapcsolatról szóló pletykákra Cher a twitteren reagált.


 

-én védem magunkat. Az utálok, úgyis utálni fognak...

Nem érdekes, hogy mi boldogok vagyunk, ez senkit nem érdekel.- írta Cher Alexander képét posztolva egy szívecskével díszítve.

 


Alexander korábban Amber Rose-zal járt, akivel 3 éves kisfia, Slash Electric Alexander Edwards van. 2021-ben szakítottak, miután Alexander bevallotta Ambernak a  viszonyát.

0 Comments:

Megjegyzés küldése