Mariah Carey egy trikóban és kigombolt farmerban a W magazin címlapján


Itt a hálaadás és a karácsony is hamarosan, s eljött az ideje Mariah Carey ragyogásának is. Éppen ezért ő diszíti a W magazin címlapját, a Holiday Issuet. Az 52 éves hölgy, bemutatta izmos kockás hasfalát, vékony derekát, fehér trikóban és kigombolt farmernadrágban.

Ehhez a külsőhöz, nehéz ékszereket választott, hisz nyakában egy masszív gyémántokból kirakott pillangó logott.  Hosszú selymes hajkoronája keretezte arcát, mely enyhén hullámos volt, s homlokát oldalt elhelyezett frufru fedte. 



Ha még lehetett volna még szexibbnek lenni, Mariah bundát viselt a következő képen Adrienne Landau by Saulo Villela szoknyával. A bunda alatt fehér Dior márkájú topot viselt, fülében óriási úgyancsak lepke formájú fülbevaló pihent.

A következő képen Polo Ralph Laure-nt viselt, hosszú újjú fekete inger, mely kiemelte dús dekoltázsát, ahhoz illó nadrággal, s kibújó hasssal.


Фото с IG: mariahcarey


Mariah a háladási ünnepeken, karácsonyi jelmezben.


A csodás ruhák után elmondta a sztár mit imád a karácsonyban.


"Megteremtem a saját karácsonyi pillanatomat. Úgy értem, a Mikulás meglátogat minket. Ő jön a rénszarvasaival. Nem túlzok - ez igaz. Egyébként, mielőtt a gyerekeim megszülettek, én is ugyanezt csináltam. Így van ez velem, a Mikulással és a rénszarvasokkal.


 

0 Comments:

Megjegyzés küldése