Miss Argentina és Miss Puerto rico titokban összeházasodtak


Мариана Варела и Фабиола Валентин

A 26 éves miss Argentina Mariana Valera és a 22 éves miss Puerto Rico Fabiola Valentin titokban megházasodtak. Erről az instagramon adtak hírt. Ott posztoltak fotókat a randevúikról és a házasságkötésről.

Мариана Варела и Фабиола Валентин


A ceremóniát egy san-huan-ban puertó ricóban tartották meg.Argentína 2010-ben legalizálta az azonos neműek házasságát; Puerto Rico 2015 óta engedélyezi azt.

A lányok a 2020-as Miss Grand international szépségversenyén ismerkedtek meg Thailandon, ahol saját országukat képviselték. Azután, hogy a top 10-be kerültek a versenyen összebarátkoztak, s a közösségi hálón tartották a kapcsolatot.Későbbi szerelmüket titokban tartották eddig.

Мариана Варела и Фабиола Валентин
Мариана Варела и Фабиола Валентин
/Instagram*

A lányok történetét a közösségi médiában vitatják meg.

"Csinos lány és csinos lány. A titkos házasság előtt a lányok úgy tettek, mintha csak barátnők lennének, és csendben dolgozták ki a szerződéses kötelezettségeiket - írta a Csak a senkinek című távirati csatorna.

 

"A legszebb leszbikus pár versenyét minden bizonnyal két szépségverseny döntőse nyerte volna" - jegyezte meg a Babes' Smokehouse távirati csatorna. - Feltétlenül szükségünk van egy Disney-rajzfilmre erről a két hercegnőről."

"Lányok, akiknek nem kell megkérdezniük, hol találkozhatnak egy találékony férfival" - tette hozzá az Antiglossz távirati csatorna.

0 Comments:

Megjegyzés küldése