Henry Cavill visszatér Supermanként: -a britt színész, hivatalosan is bejelentette, hogy DC filmek hőse lesz


Először láthattuk ismét Henry Cavill-t a Black Adam filmben ismét Superman köpenyébe bújva. 



A színész szerint ez még csak a kezdet, közölte a 22 millió követőt magáénak tudható sztár.

 Officially back!  Cavill sent fans into a frenzy on Monday as he revealed his return as the Man of Steel, after appearing in the post-credits scene of Black Adam over the weekend

-  megvártam a hétvégét azzal, de adtam egy lehetőséget, hogy a The Black Adam kis jelenetét lássátok.- mondta Henry.

*- Most , hogy mindenki látott a filmben hivatalosan is bejelenthetem, hogy visszatértem Supermanként a filmvászonra.

Még hozzátette: 


-Sok mindent köszönök az egész idő alatt. Minden rajongómnak hálás vagyok!


Végül az Enola Holmes sztárja ezt mondta:- köszönöm a támogatást, s a türelmet. Megígérem, hogy díjazom azt, a jövőben. 

Kilenc évvel ezelőtt jelent meg első önálló Superman-filmje, Az acélember, amely világszerte több mint 668 millió dolláros bevételt hozott.  

Exciting: Following the cameo, he teased that the appearance was 'just a very small taste of things to come'

This marks nine years since the release of his first solo Superman movie, Man of Steel, which grossed over $668 million worldwide. 


 

Ezekben az években ő játszotta Clark Kentet a Superman filmekben,  2016'-ban Batman v. Superman: Dawn of Justice ( Batman Superman ellen: Az igazság hajnalá-ban) játszott.

 és 2017-ben  Justice League,  (Igazságok ligája)még a  2021-ben Zack Snyder's Justice League-ban is.

 


Hónapokig pletykáltak arról, hogy Cavill visszatér a Black Adam elnevezésű filmbe New-yorkban.


Aztán megláttuk , ahogy  Cavill Supermanként harcol Dwayne Johnson Fekete Ádámjával.

A Cavill által alakított Acélember azt mondja Fekete Ádámnak: "Régen volt már, hogy valaki ennyire idegessé tette a világot", valószínűleg saját magára utalva, ami valamiféle szembenállást indít el a képregényhősök között. forrás Dailymail

Henry Cavill on His Intense Transformation in The Witcher ... Henry Cavill Has Been Replaced in 'The Witcher' on Netflix ...

 A másik hír, hogy a méltán híres The Witcher fantasy sorozat negyedik évadját is elhagyja Henry Cavill, s helyette Liam Hemsworth fogja játszani A Vaják harcost Geralt karakterét, mely úgyancsak nagy port kavart, a rajongói körökben, hisz a fanok szerint Henry Cavillnál jobban senki sem játszhatta ezt a karaktert. Sőt pletykák szerint még aláírás gyűjtésre is sor kerülhetett az ügyben.

Szerki: -szerintem a Superman méltó visszatérés lesz a mozi világába, s akár még Oscar-díjat is hozhat. A witcher híres sorozat, de az acélemberként még sok történetet tud elmesélni a színész, aki még kedvelhetőbbé válik, több  dialógust is kaphat, nemcsak harci jeleneteket, s érzelmes bátrabb s kiegyensúlyozottabb karaktert láthatunk vissza, mint a Witcherben, nem beszélve arról, hogy erkölcsi szempontból, is a Superman elé leülteted a gyereket filmet nézni, de a The Witcher elé nem.

Mariah Carey egy trikóban és kigombolt farmerban a W magazin címlapján


Itt a hálaadás és a karácsony is hamarosan, s eljött az ideje Mariah Carey ragyogásának is. Éppen ezért ő diszíti a W magazin címlapját, a Holiday Issuet. Az 52 éves hölgy, bemutatta izmos kockás hasfalát, vékony derekát, fehér trikóban és kigombolt farmernadrágban.

Ehhez a külsőhöz, nehéz ékszereket választott, hisz nyakában egy masszív gyémántokból kirakott pillangó logott.  Hosszú selymes hajkoronája keretezte arcát, mely enyhén hullámos volt, s homlokát oldalt elhelyezett frufru fedte. 



Ha még lehetett volna még szexibbnek lenni, Mariah bundát viselt a következő képen Adrienne Landau by Saulo Villela szoknyával. A bunda alatt fehér Dior márkájú topot viselt, fülében óriási úgyancsak lepke formájú fülbevaló pihent.

A következő képen Polo Ralph Laure-nt viselt, hosszú újjú fekete inger, mely kiemelte dús dekoltázsát, ahhoz illó nadrággal, s kibújó hasssal.


Фото с IG: mariahcarey


Mariah a háladási ünnepeken, karácsonyi jelmezben.


A csodás ruhák után elmondta a sztár mit imád a karácsonyban.


"Megteremtem a saját karácsonyi pillanatomat. Úgy értem, a Mikulás meglátogat minket. Ő jön a rénszarvasaival. Nem túlzok - ez igaz. Egyébként, mielőtt a gyerekeim megszülettek, én is ugyanezt csináltam. Így van ez velem, a Mikulással és a rénszarvasokkal.


 

Samanta sorsát követi: Kim Victoria Cattrall fiatal szeretőt tart

 



 Az új kedvese akár a fia is lehetne a korát ítélve.

Повторила судьбу Саманты: Ким Кэтролл засветила молодого любовника


Kim Cattrall Samanta Jonesként híresült el a népszerű női sorozatban a Szex és New-york-ban. A hősnő akit eljátszott, arra az volt jellemző, hogy kiszámíthatatlanul viselkedett, s elég élénk volt a nemi élete. Az utolsó szezonban már megtalálta a boldogságot egy férfival aki fiatalabb volt nála. Úgy látszik, a valóságban is Samantha sorsát követi.


A színésznő már háromszor volt házas, de minden házassága válással végződött. 2017-ben kiderült, hogy a Szex és New york sztárja egy tv menedzserrel jár Russel Thomassal. A hölgynél húsz évvel fiatalabb. Ennek ellenére boldogan élnek egymással.

Ахнете: любовник Саманты из «Секса в большом городе» годится ей в сыновья (фото)


A híresség magánéletét nem rakja ki a nagyérdemű elé. Ennek ellenére egy  Variety elnevezésű magazin rendezvényén jelent meg a pár együtt. Először az utolsó három év során posztolt Cattroll közös képet kedvesével. Ketten a fotón elég boldognak tűnnek.

fotó: Szex és New york


Taylor Swift, Pink férjével és gyermekeivel Maneskin az American Music díjátadón!


Tegnap este Los Angeles-ben került megrendezésre az évenkénti American Music Awards díjátadó. A vörös szőnyegen olyan nagy nevek jelentek meg a pop szakmából, mint Taylor Swift, Pink férjével és gyermekeivel , a Maneskin együttes, Joan Smollis, Kelly Rowland, s még sokan mások.


A többszörös győztes Taylor Swift énekesnő lett, arany öltözékében, melyet a Blonds alkotott meg. Máris hat díjat vihetett haza hat jelölésből, senkinek sem hagyva lehetőséget a konkurensek közül. Vetélytársai lehettek volna Harry Styles, Adele, vagy Beyonce is.

Swift lett az év előadónője,legjobb popsztár, legjobb album, legjobb klip, legjobb country énekesnő, s legjobb country album kategóriák győztesnője.

Тейлор Свифт/GettyImages.com
GettyImages.com
Тейлор Свифт
/GettyImages.com
Тейлор Свифт
/GettyImages.com


Machine Gun Kelly az ünnepségen menyasszonya Megan Fox nélkül jelent meg. Öltözéke egy szúrós kaktuszra , vagy szögekre emlékeztetett a Dolce & Gabbana-tól.  Pink meg régi stílusú ruhát öltött föl. Bob Maki aki Cher-el dolgozott, annak a ruháját választotta ki.  Pink még nem csak ruhájával hívta föl magára a figyelmet, előadta a Hopeless Devoted To You című dalt Olivia Newton John emlékére, aki 73 évesen halt meg mellrákban augusztusban.

Machine Gun Kelly
Machine Gun Kelly/GettyImages.com
Пинк с мужем  Кэри Хартом и детьми Уиллоу и Джеймсоном
Пинк
Pink/GettyImages.com


Mint minden ceremónia ez sem maradhatott volna botrány nélkül. Chris Brown nyerte el a legjobb R&B- előadó címét. A közönség kifütyülte őt. Ez azért történhetett mert ő nem éppen kedves viselkedéséről híres. 2009-ben összeverte akkori kedvesét a z énekesnő Rihannát. Chris Brown orvosi rehabilitáción vett részt, hogy kigyógyítsák erőszakos viselkedéséből, sőt börtönéveket is eltöltött a klinikai viselkedése okán. Kelly Rowland adta át neki a díjat, s kérte a közönséget, hogy őrizze meg nyugalmát. Maga Brown nem vett részt az eseményen, de Kelly hozzá intézte szavait.


- Criss köszönjük a jó zenét e műfajban. Én átveszem a díjat s eljuttatom neked.  Szeretlek és gratulálok! Gratulálok, minden jelöltnek is ebben a kategóriában- mondta Rowland.

A közösségi média felhasználói kétértelműen fogadták, hogy Rowland kiállt Brown mellett, akit többször vádoltak nők bántalmazásával, és felháborodásukat fejezték ki amiatt is, hogy az előadó még mindig szakmai díjakat kap.
Келли Роуленд
Kelly Rowland/GettyImages.com
Джоан Смоллс
Måneskin
Måneskin/GettyImages.com
РЕКЛАМА
Биби Рекса
Bebe Rexa/GettyImages.com
Меган Трейнор
Мegan Trainor/GettyImages.com
Элли Голдинг
Elle Gouding GettyImages.com
Dove Cameron
Дав Кэмерон

Rihanna kék új stílusban felöltözve Balenciaga-Adidas-tól


Az énekes és divattervező  mindenkit elbűvölt kék stílusú ruhájában, mikor vacsorázni indult Santa-Monicába. 


Rihanna csodásan festett, egy pár élénk kék csizmát húzva a Balenciaga Adidas-tól amikor pont a Giorgio Baldi elnevezésű étterembe igyekezett november 17-én szerdán. Az énekesnő csizmái klasszikus fehér csíkokkal voltak díszítve az Adidas márkától.


A csizmákon kívül  a sztár egy hozzá illő óriás kék kabátot öltött föl.

A kabáton is visszaköszönt a csíkos minta, mely a kabát újáig ért le, sőt még kapucnija is volt hozzá amit fejére is húzott az étteremből kimenet. Az élénk kék Balenciaga szetten kívül, arany nyaklánc díszítette nyakát, sőt némely felvételeken fehér napszemüveg fedte arcát.


Nemcsak Balenciaga Adidas öltözékben volt látható mostanában Riri.  Egy fekete bársonyruhában és csipkés szandálban gyönyörűen nézett ki A$AP Rockyval, amikor november elején elkísérte őt új whiskyjének bemutatójára. Előtte egy fekete bőrruhában látták, amint a kedvesét ölelgetve fagyizni mentek. Amikor részt vett a Black Panther: Wakanda Forever című film premierjén, gyönyörűen nézett ki egy ezüstszínű ruhában.


Rihanna zenei mukássága először hat év elteltével

Új stílusban jelent meg a zenei Olümposz egén RiRI. Egy balladával kezdet befutni ismét, mely a Lift me up címet viseli , melyet Chadwick Aaron Boseman emlékére készített el, aki a Fekete párduc elnevezésű film főhőse volt.  Azt is hivatalossá tette, hogy visszatár Twitter és Instagram fiókjához is. November 11-én egy újabb melódiát adott ki a Born again-t.  A rajongók nagy örömére itt nem ért véget a szereplés, hisz a Super bowl-on is szerepel majd a barbadosi szépség.


Amíg a rajongók izgatottan várják az énekesnő albumát a bennfentesek néha csöpögtetnek információkat, hogy valami nagy dobásra készül a sztár a zenei életében.


 

- rihanna természetesen érti, hogy a rajongók évek óta várják az új zenéjének megjelenését.Riri nem csak azért akart kiadni eddig új albumot mert a rajongók ezt akarták, hanem az volt a fontos, hogy ő érezze magát elég harmonikusan, hogy komolyan tudja venni új zenei munkásságát.


 Maga az énekesnő nagy megtiszteltetésnek veszi, hogy visszatérhet a showbiznisz világába.


 

- Rihannának tetszik, hogy megoszthatja ismét a hangját, egy fontos projekt során, s alig várja, hogy rajongói végre hallhassák őt.- vallotta egy forrás.

-

 

Szinte mindent elvesztett: - Mi lett a Talpig zűrben színészének sorsa?

 


A kisfiú a maga idejében mindenki kedvencévé vált.

Лишился всего: что стало с главным героем «Трудного ребенка»


A Talpig zűrben kölyök sztárja vörös kis huligánként vésődött bele az emberek emlékezetébe.A főhőst Michael Oliver játszotta. A nézők, rögtön beleszerettek a színészbe, s biztosak voltak benne, hogy nagy karrier vár a kisfiúra. Ám a gyermek sorsa másképp alakult.

 


Oliver menedzsere a saját édesanyja volt. A forgatások során a mama a honoráriumát követelte megemelni a fiúnak 80-ról 500 ezer dollára. A producerek beleegyeztek, de a film megjelenése után újra pénzügyi viták kerekedtek. A kisfiú családja kénytelen volt összes megtakarítását elkölteni, s barátoknál élni több éven keresztül.

Michael Oliver – Movies, Bio and Lists on MUBI

Akkoriban mindent elvesztettek, s a karrierje megtört.  Utoljára egyszer forgatott filmet Oliver a Dillinger és Capone elnevezésű filmben játszott 1995-ben. A múltbéli filmsztár ma már másképp tengeti hétköznapjait. Különböző zenei együttesek technikusaként dolgozott - számol be a WMJ.

P!NK - Never Gonna Not Dance Again (Official Video)

 


Pink klipje a folytatása és egyben paródiája a 

A 76 éves Cher-nek viszonya van egy 36 éves férfival



Azután, hogy Cher bevallotta, hogy románca van egy nála fiatalabb legénnyel bennfentesek máris nyilatkoztak a párkapcsolatról.

Cher, 78, sparks romance rumors as she holds hands with Amber Rose's  producer ex Alexander Edwards | UK NEWS TO DAY

A 76 éves Cher új párkapcsolatától hangos a sajtó, hisz a párja 36 éves Alexander Edwardson névre hallgat. Erről a Hollywoodlife-nak számolt be egy bennfentes, aki közel áll a popsztárhoz.


 Who Is Cher's Boyfriend? All About Alexander Edwards

- Ő teljesen el lett bűvölve a divathéten Párizsban, s hazajövet, s már ezzel férfival jött vissza.- vallotta a bennfentes, azután, hogy november 6-án Cher hivatalossá tette párkapcsolatát a zenei producerrel, aki azelőtt a Amber Roseal dolgozott.

-


Az újdonsült párocskát együtt látták kézenfogva Craige utcáin, s malibui háza körül is.


A forrás szerint Cher szerint váratlan lett ez a kapcsolat, de nem érintette a rajongókat meglepően ez a hír, hisz a popkirálynő szereti a fiatalabb férfiakat.  2008-ban ismert volt a tény, hogy Cher Tim Medvetz-el járt, aki 25 évvel fiatalabb volt nála.


 Cher and Alexander Edwards Hold Hands, Leave together, After Partying with  Tyga

- neki egyszerűen nem tetszenek a korabeli férfiak, s az őt körülvevő emberek hozzászoktak ehhez.Ők boldognak akarják őt látni, s ez az új kapcsolat új impulzust is ad számára.


A forrás még azt is mondta, hogy Cher-t nem érdeklik a kritikák az új románcával kapcsolatban. 

-Chert nem érdekli, mit gondolnak mások a kapcsolatáról, s ő mindig nem volt egy tradicionális gondolkodású ember.- forrás.


 - ők együtt szórakoznak, s neki tetszik, hogy a férfi istennőként bánik vele, ami igaz is rá, hogy ő az. Ő tudja kicsoda ő, de szereti azt ami most van.


Első pletykák Cher és Alexander Edwards-ról

November másodikán látták őket először együtt, amikor fekete ruhát öltöttek, s a  Craig’s elnevezésű boltba mentek a Melrose-n Hollywoodban. Ketten kézen fogva sétáltak, majd elmentek egy étterembe, majd a kocsiban Alexander kezet csókolt neki. A producer még az énekesnő házában is megjelent.

IG: cher


A kapcsolatról szóló pletykákra Cher a twitteren reagált.


 

-én védem magunkat. Az utálok, úgyis utálni fognak...

Nem érdekes, hogy mi boldogok vagyunk, ez senkit nem érdekel.- írta Cher Alexander képét posztolva egy szívecskével díszítve.

 


Alexander korábban Amber Rose-zal járt, akivel 3 éves kisfia, Slash Electric Alexander Edwards van. 2021-ben szakítottak, miután Alexander bevallotta Ambernak a  viszonyát.

Jennifer Aniston egy fotosorozatban szerepelt:- többször próbáltam teherbe esni, még kínai teát is ittam!


Jennifer Aniston lett az Allure magazin címlaplánya. Az interjú során fény derült sikertelen teherbe eséseire is.


-30-40 éves koromban nagyon nehéz életszakaszt éltem meg. Próbáltam teherbe esni. Ez nehéz út volt számomra. Minden év, s a spekulációval töltött évek. Ez tényleg nehéz volt. Mesterséges megtermékenyítés, s kínai teák ivása, meg miegymás. Minden erőmet bevetettem. Mindent odaadtam volna, ha valaki azt mondta volna:- fagyaszd le a petesejtjeidet. Akkor hálám üldözte volna. Ilyenkor az ember nem erre gondol. És itt vagyok én, akinek már a vonat elment, lekéstem.- mondta Aniston.

Дженнифер Энистон
/Allure


A színésznő azt is hozzátette, hogy már nem sajnál semmit, s egy kicsit meg is könnyebbült,  mert már nem ezzel a problémával kell foglalkoznia. Aniston akit a sajtó botrányhősként tekintett kommentálta a pletykákat is, amik róla keltek szárnyra.


- "nehogy az ember sikeres, s nem szül gyermeket. A többi ember szerint Brad Pitt azért vált el tőlem, mert nem ajándékoztam meg egy gyermekkel.  Ez mind hazugság! Most nincs mit titkolnom.,,

- vallotta Jen.

Дженнифер Энистон
/Allure



Aniston bevallotta, hogy nem tudja, hogy még akar-e férjhez menni.

(most nincs párkapcsolata, két férje volt Brad Pitt és Justin Thereau.)

-  soha ne mond, hogy "soha" engem ez nem érdekel. Én akartam volna párkapcsolatot. Ki tudja? Néha olyan kedvem, van hogy összegömbölyödnék s azt mondanám:- nekem kell egy támasz, aki támogat. csodás lenne hazaérni, s valaki karjaiban landolni s azt mondani:"Ez nehéz nap volt"-mondta a színésznő.

Дженнифер Энистон
/Allure



Aniston anyjával való kapcsolatáról is beszélt- gyermekkora óta nehéz volt a viszonyuk- 1990-ben az anyjával megszakították hosszú időre a kapcsolatot. 

- én megbocsájtottam az anyámnak. Az apámnak is. (A sztár szülei elváltak kiskorában.) Megbocsájtottam a családomnak. Ez fontos. Nagyon toxikus mérgesnek lenni, s haragudni. Én megértettem ezt, s azt is megláttam anyám sosem eresztette el magától az apámat.

-Emlékszem ahogy mondta-köszönöm, hogy megmutatta nekem milyennek nem kell lennem-- vallotta Jen.

Дженнифер Энистон
/Allure
Дженнифер Энистон
/Allure

A színésznő emlékezett a filmográfiájára a Jóbarátok sorozatban.

- vannak olyan emberek, akik azt mondják nézték a Jóbarátokat s megmentette őket a ráktól, s hálásak a sorozatnak. Mi nagyon szerettük egymást s támogattuk egymást. Nem értem miért nézik máig is a a sorozatot, ahol még iphone sem volt- csak emberek beszélgettek egymással. Senki sem beszélget ma már manapság.- mondta Jen.

Дженнифер Энистон
Дженнифер Энистон/Allure

-a színésznő bevallotta, hogy rossz viszonyt ápol az internettel és a közösségi hálóval.

- utálom a közösségi hálót. Én nem is értek hozzá. Nekem ez rejtély. Ezért  használók Instagramot, hogy új szépségápolási termékeket hozzak létre.- válaszolta Aniston.

Дженнифер Энистон
Дженнифер Энистон

Aniston szerint a közösségi háló miatt a nők többsége komplexusokban él, a külsejükkel kapcsolatban s mindig más nőkkel hasonlítják össze magukat.


 - ma jobban érzem magam, mint 20-30 évesen, vagy 40- évesen. Abba kell hagynunk önmaguk csúfolását ócsárolását. Majd 65 évesek lesztek, s belegondoltok, hogy 53 évesen ördögien egészségesen néztetek ki.-mondta Aniston.

Дженнифер Энистон
Дженнифер Энистон/Allure
Дженнифер Энистон
Дженнифер Энистон/Allure

Priyanka Chopra egy rendezvényen Indiában mivel új hajápolót dob a piacra

 


Priyanka Chopra csodásan festett amikor november 3-án  éppen kilépett egy fényűző hotel kijáratán Mumbai földjén. Hisz új hajápolót dobott a piacra.


 A 40 éves hollywoodi sztár egy csád ruhát öltött magára Indiában Mumbai útján november 3-án. A színésznő The Matrix Resurrections16+  ismerhetünk kék topot viselt, egy hozzáillő blézerrel, s magas derekú nadrágot, amikor kijött a Taj Lands End-ből a (Hotel Bandra)-ból. Priyankát nem kísérte el a jóképű férje a 30 éves Nick Jonas, de attól függetlenül igazi sztárként tündökölt egyedül is.


Priyanka leengedte selymes mogyoróbarna hajzuhatagát, s csinos sminket kent arcára, s rózsaszín rúzst kent ajkára, szemeit fekete szempillaspirállal emelte ki.  Lábait egy pár ezüst magas sarkú emelte ki, melytől magasabbnak tűnt.Priyanka Instagram-sztorijában is megmutatta megjelenését, és megemlítette elbűvölő csapatát, amelynek tagja volt Maeve Reilly stylist, Uday Shirali sminkmester és Priyanka Borkar fodrász.


A színésznő Cuantico sztárja Mumbai rendezvényen vett részt, hogy hajápolót népszerűsítsen Anomaly Haircare-t amit múlt évben már piacra is dobott. Hajápoló reklámjait Intagram történetében is megtekintheted. A kék ruha remekül állt neki.


Mi inspirálta Priyanka Choprát, hogy saját haj kozmetikumot hozzasson létre?

Elle interjú:

-úgy döntöttem saját kozmetikai márkát alapítok, de nem tudtam, milyen lesz az, amíg meg nem tudtam mekkora a piaci rés.- vallotta a kismama akinek egy lánya van.

 

 

- már ismeritek a bőrápoló termékeimet, melyek sokáig jók voltak, tiszták és vegán termékek voltak, semmi vegyszerrel, de még nem ismertétek meg a hajápolóimat. Olyan termékeket akartam a piacra dobni, mely parabén mentes, szulfát mentes, de tiszta.- vallotta Priyanka.

-

Amikor éppen nem a hajápoló termékcsaládján dolgozik, vagy hollywoodi projektekben játszik, Priyanka a férjével és kislányukkal, Maltival van elfoglalva, aki 2022 januárjában született béranyától. Priyanka és Nick csak nemrég ünnepelték a Diwalit egy vacsorával, melyhez Priyanka édesanyja is csatlakozott hindu vallásuk tiszteletére. Priyanka rendkívül szépen nézett ki fehér ruhában ezen a kiruccanáson.

Selena Gomez bevallotta, hogy nem tud gyermeket a világra hozni


Селена Гомес

Rolling Stone


Selena Gomez először fotózkodott a Rolling Stones-nak, s címlaplány is lett. A magazin magánéleti témákról is kérdezte, a színész,-énekesnőt. A sztár bevallotta, hogy nagy valószínűséggel nem tud gyermeket kihordani, a gyógyszerei miatt, amit a bipoláris zavara okán szed. Attól függetlenül eltökélt azzal kapcsolatban, hogy a jövőben más úton ,de szeretne majd gyermekeket.

Селена Гомес/Amanda Charchian для Rolling Stone
Amanda Charchian  Rolling Stone



Gomez a pszichózisáról is   beszélt, amit átélt 2018-ban, miután bipoláris zavarral diagnosztizálták őt. A híresség akkor saját elmondása szerint hangokat hallott, s nem emlékszik mindenre, abból az időből.Több hónapot paranoiában töltött, s kezelték az orvosok, de nem tudott akkoriban senkiben megbízni. A barátai szerint abban az időben nem is lehetett rá ismerni.

- nekem muszáj volt sok nehéz munkát végezni, hogy bevalljam , hogy bipoláris zavarban szenvedek, s megtanulni együtt élni ezzel, mert sosem fog elmúlni ez.- vallotta az interjú során a hölgy.

Селена Гомес/Amanda Charchian для Rolling Stone
Amanda Charchian  Rolling Stone

A 30 éves Gomez azt is bevallotta, hogy nagyon elszomorította akkoriban a be nem teljesült tervei s magánéleti problémái.

-én felnőttem, s azt hittem 25 évesen már férjhez megyek. Az is összetört, hogy még közel sem voltam ehhez az álomhoz abban a korban. Sőt nem lehettem volna messzebb ettől. Ez olyan buta volt, de én tényleg azt gondoltam ,hogy egy világ tört össze bennem.

Селена Гомес/Amanda Charchian для Rolling Stone
Селена Гомес/Amanda Charchian для Rolling Stone
Közvetve az énekesnő kitért a volt barátja, Justin Bieber feleségével, Hailey Bieberrel való kapcsolatára is. Selena rajongói gyakran zaklatták Hailey-t az interneten, ahogy azt Bieber nemrég egy podcastban elárulta. Gomez ezután egy tiktok videóban vette föl a kapcsolatot a rajongóival, hogy megoldja a konfliktust.

"Valaki írt egy kommentet, én belekeveredtem a helyzetbe, és aztán két napig rosszul éreztem magam. Azt gondoltam, csak annyit mondok, hogy legyetek kedvesek egymáshoz" - mondta Selena.

Селена Гомес/Amanda Charchian для Rolling Stone
Amanda Charchian  Rolling Stone
Селена Гомес/Amanda Charchian для Rolling Stone
Amanda Charchian  Rolling Stone