Sportruhában 2900 dollárért Kim Kardashian szőrme táskával


Kim Kardashian New-york-ban váratlan külsővel jelent meg: sportruházatban a Balenciaga divatháztól mely, 2400 dollárba került. Miközben kiderült, hogy  Khloe és Tristan gyermeket várnak.


Kim Kardashian mindig menő bármely öltözékben, még júliús 13-án is az volt New-york-ban. A 41 éves nő, felvett  sötétkék sport kosztümöt a Balenciaga márkától, mely 2400 dollárba került, ehhez napszemüveget használt kiegészítőként és sportcipőt. Azelőtt kiderült, hogy testvére Hloe és Tristan Thomson gyermeküket várják.




Kim lenyűgöző ruhákat viselt New York-i látogatása során, előző nap egy szűk, szürke Yeezy Season 6 Racerback szűk topot viselt egy nagyon bő, magas derekú Attico Flap Pocket Details Acid Wash Cargo farmerrel. A megjelenést egy pár hegyes, szürke sarkú csizmával egészítette ki.

 IG: kimkardashian)



Kim Kardashian testvérének nemsokára második gyermeke jön a világra


Kim megtartotta nyugodt stílusát, sportruházatban, addig kiderült Khloe és Tristan közös gyermeküket várják. A gyermeket egy béranya fogja megszülni, s Tristan-nak még más gyereke is fog születni egy másik nőtől. Tudta Meg Khloe!

0 Comments:

Megjegyzés küldése