A The Witcher forgatásán Henry Cavill ismét elkapta a covidot!

 

forrás: By Gravemaster  radian intelligence https://redanianintelligence.com/2022/07/26/the-witcher-halts-filming-as-henry-cavill-got-covid/


A Netflix The Witcher című sorozatának szereplői és stábja augusztusban kezdi meg a forgatás utolsó hónapját, a legambiciózusabb jelenet - Thanedd támadásának - forgatása során. A szereplők nagy része várhatóan részt vesz a forgatáson, köztük a Henry Cavill által alakított Geralt Riviából.



OLVASSA TOVÁBB: A The Witcher 3. évadának forgatása a fandom legjobban várt sorozata lett


A hétvégi szünet után a forgatás július 25-én, hétfőn folytatódott volna, de nem volt forgatás. Az okok akkor még ismeretlenek voltak. Kedden aztán olyan pletykák kezdtek keringeni, hogy Henry Cavill esetleg elkapta a Covidot.



Megkerestük forrásainkat, és megkaptuk a választ: igen, sajnos Henry Cavill valóban elkapta a Covidot. Szerencsére, mivel Henry egészséges ember, kétségtelenül legyőzi a betegséget és gyorsan felépül.



Ami a forgatást illeti, arra még mindig várni kell, és arra számítunk, hogy a szereplők és a stáb nagy része egy hétig vagy egy egész hétig szabadságot vesz ki, attól függően, hogy Cavill milyen gyorsan gyógyul fel. Ennek ellenére a The Witcher harmadik évadának forgatása nem fog komolyan késni.


Mindenesetre mielőbbi felépülést és magabiztos visszatérést kívánunk főszereplőnknek.



A The Witcher 3. évada 2022 augusztusáig/szeptemberéig készül, a megjelenés pedig 2023-ra várható. A The Witcher: Blood Origins című élőszereplős előzményfilm két hétnyi újraforgatás után az utómunkálatoknál tart, és jelenleg a 2022-es karácsonyi megjelenésre készül. Maradjatok a Redanian Intelligence-nél, és látogassatok el a Discord szerverünkre, hogy csatlakozzatok a The Witcherről szóló beszélgetéshez.


+ Útóirat:fast recovery for Henry Cavill, who entertains people, is the true love of his girlfriend Natalie Viscuzo and has always behaved decently!

eat kiwi, orange, garlic fruchts and vegetables, eat healthly be positive, see films with humor, and lost stress with karaoke (try smule app), listing relax music from youtube ect.

Covid just a sticker, you lost and  go living a life!

Pray for God!

via GIPHY

0 Comments:

Megjegyzés küldése