High School kiegészítő csomag indul a tanulás! Hot expansion pack

 A High School kiegészítő csomag július 28-án jelenik meg - hivatalos leírás és funkciók

The Sims 4 Középiskola DLC - A középiskola az igazi tinédzseréletről szól, a jegyekkel (jó és rossz), a hobbiklubokkal és a trendteremtő mozdulatokkal! Szalagavató, csínytevések, kísérletezés a külsőségekkel és egyebekkel, iskolán kívüli tevékenységek, barátok és ellenségek... A tinédzsereknek rengeteg dolguk van: órákra járni, szocializálódni a tanárokkal és pénzt keresni egy divatbloggal vagy streaming videókkal!

KÖZÉPISKOLA MINDEN FORMÁBAN
A középiskolai élet tele van eseményekkel. El kell menned az órákra, találkoznod kell a tanárokkal, be kell ülnöd az ebédlőbe, ki kell díszítened a szekrényedet... A suli után is lóghatsz a barátaiddal, így van mire emlékezned.

AZ ISKOLAI ÉLET FELEJTHETETLEN PILLANATAI
Azok a diákok, akik sikeresen végzik tanulmányaikat, a diplomaosztón táncra perdülhetnek, és barátaik és rokonaik tapsa közepette vehetik át diplomájukat. És az iskolában is a legjobb barátokra tesznek szert, randevúkra járnak, mindenféle tanórán kívüli tevékenységben vesznek részt, csapatokhoz csatlakoznak, és általában véve kihívásokkal teli, de izgalmas kamaszéletet élnek.

KÍSÉRLETI TERÜLET
A középiskolában mindenki önmagát keresi. Van bátorságod randira hívni a szerelmedet? És lógni az iskolából (csak amíg nem kap el az igazgató!)? A tinédzserek szívesen felfedezik saját hajlamaikat, és most a vállalkozó kedvűeknek lesz mit tenniük. De néha a csínytevéseknek és a késő esti szökéseknek szerencsétlen következményei lehetnek, ezért ne dőlj be nekik.

A STÍLUSOD MEGTALÁLÁSA
A tinédzserek szobája a saját személyes dolgozószobájuk, ahol dizájner darabokkal alakíthatnak ki megjelenést, és akár szimbolikussá is válhatnak. Ha a megjelenés bejön és jól fogy, akár pénzt is kereshetsz anélkül, hogy elhagynád a szobát! Sosem unalmas: miért ne ülhetnél a laptopod elé, olvashatnál egy könyvet az ágyban vagy párnacsatázhatnál?

0 Comments:

Megjegyzés küldése