Jennifer Lopez két ruhát is váltott az esküvőn Ben Affleckkal

 


Дженнифер Лопес сменила два платья на свадьбе с Беном Аффлеком: разбираем образыJennifer Lopez megerősítette a hírt, hogy férjhez ment Ben Affleckhez. Azt a régi tradíciót is megtartotta, hogy kell legyen a menyasszonyon valami régi dolog.  A rajongóknak azt ecsetelte, hogy az esküvői ruha egy régi filmből volt.


Az 52 éves Lopez az esküvőn két ruhát is váltott. Az egyik ilyen öltözék volt, Zuhair Murad kollekciójából,  egy csipkés ruha nyitott vállrésszel, s hosszú ujjakkal, szív kivágással, fátyollal, s sok csipkével.


Дженнифер Лопес



A hírleveléhez mellékelt fotókon a híresség egy fehér, ujjatlan, texturált anyagból készült ruhában is látható - feltehetően egy vintage lelet.


Jennifer megjelenését állandó stylistja, Rob Zangardi és Chris Appleton fodrász tervezte, aki egy romantikus,  feltűzött stílust adott neki, könnyű enyhén leomló hullámos fürtökkel.

Дженнифер Лопес

A 49 éves Affleck az eküvőn fehér szmokingot viselt, saját régi ruhatárából. A ceremónia vendégei voltak még Jennifer Garner (a férfi volt felesége),  s Jennifer Lopez gyermekei Emma és Max.


-a legjobb szerelmes történet, amit valaha elmeséltek. A szerelem mindent legyőz, gratulálunk a párnak.- írta Zangardi.

Бен Аффлек и Дженнифер Лопес
Бен Аффлек и Дженнифер Лопес
Дженнифер Лопес с обручальным кольцом
Jennifer Lopez eljegyzési gyűrűvel
Affleck és Lopez 2001-ben találkoztak a Gigli című film forgatásán. A színész hamarosan megkérte az énekesnő kezét, és az esküvőjükre 2003 szeptemberében került volna sor, de az ünnepség előestéjén lemondták. 2021-ben újrakezdték kapcsolatukat, és idén áprilisban Ben megkérte Jennifer kezét, és egy zöld gyémántot tartalmazó gyűrűt adott neki, amelynek értékét a szakértők 5-10 millió dollárra becsülik.


forrás:Page Six



0 Comments:

Megjegyzés küldése