A fiatalos színésznő: Lisa Rinna az 59. születésnapját ünnepli!Hot!

 

Lisa Rinna posztolt egy fotót az Instagramján, ahol fehér bikiniben feszített, s arcát napszemüveg fedte.


Lisa Rinna most már betöltötte az 59. évét! A Melrose place egykori sztárja, demonstrálta júliúsban fehér bikinis képét a születésnapja alkalmából.  A képen terpeszben áll megeresztve térdeit, s a napsütötte égbolt alatt szexi pózba vágta magát. Haja vizes hatású volt.


«59.- írta alá a posztot, s több rajongó kedves kommenteket írt neki. 

-soha nem néztél ki jobban!- írta egy fan.

- csodásan nézel ki!- írta egy másik.

mások hihetetlennek írták le a képet.  Más meg boldog további éveket kívánt neki.


Ezek után a fehér bikinis képeket más kép követte, melyen újra pálmák alatt pózolt a napsütötte ég alatt, mintás kétrészes fürdőruhában.


 « újabb utazás a nap körül. ez az 59 💋🦀❤️😘- írta alá Rinna.

Фото с IG: lisarinna


A lánya is felköszöntötte édesanyját


A rajongók kedves kommentjei után, Lisa lánya is posztolt a közösségi hálón anyjának egy gratulációt. Dalila (a lány neve) néhány történetképet osztott meg Instagramján, amikor még kicsi volt s az  anyja társaságában.


- boldog születésnapot a legjobb anyjának a világon. Te vagy a legjobb barátom,  olyan szerencsés vagyok, s hogy az anyám lehetsz. - írta alá a lánya. 



Lisa másik lánya, Amelia Hamlin is megosztott Lisa fotóit és különleges üzeneteket az Instagram-sztorijában a nagy nap alkalmából. 



"Boldog születésnapot, anyuci" - írta az egyik kép alá, amelyen a szépség babaként tartja őt a karjában.

 "Szerencsés leszek, ha csak fele olyan csodálatos leszek, mint te. Annyira szeretlek" - írta egy másik fotó alá, amelyen különböző képek voltak egy mosolygó sztármamiról.Lisa másik lánya, Amelia Hamlin is megosztotta Lisa fotóit és különleges üzeneteket a nagy nap alkalmából az Instagram-sztorijában. 

Boldog születésnapot Lisa!





0 Comments:

Megjegyzés küldése