A Netflix új jogot formált egy filmre Johnny Deppel- A cég még szponzorálni is fogja a filmjét

Netflix приобрел права на новый фильм с Джонни Деппом. Сервис также станет спонсором картины

A Netflix megszerezte a jogot a francia filmre, melynek címe a La Favorite, melynek főhőse Johnny Depp lesu. A film premierje 2023-ban lesz. A Bloomberg szerint a forgatások már megkezdődhetnek.

По данным агентства, сначала фильм выйдет в прокат в кинотеатрах Франции, после чего станет доступен на платформе Netflix.

A filmet az ügynökség szerint a Francia mozikban vetítik majd, majd azután kerül a Netflix platformjára.


Arról már a Variety januárban nyilatkozott, hogy a La Favorite cimű történelmi drámában forgat majd Johnny Depp , melynek a rendezője  Maïwenn Le Besco-lesz.


A színész majd a királyt  a XV. Ludovikot játssza majd, s ez lesz első francia nyelvű szerepe. Ezen a nyáron már elkezdődhetnek a forgatások, a helyszín a francia Versaille udvar lesz, s Párizs történelmi helyei.


A La favortie az első jelentős szerződés lesz, Johhny Depp életében a per után. A színész,  nehézségeket élt meg karrierjében mikor a volt felesége Amber Heard megvádolta családon belüli erőszakkal (asszonyverőnek nevezve őt). A férfi több jelentős szereptől esett el, még egy Harry Potter világában játszódó filmtől is.


Nemrégiben ért véget a per Johnny Depp és Amber Heard között, ahol a Karib tenger kalózainak sztárja nyert. Amber 15 millió dollár kompenzációt köteles fizetni volt férjének.

forrás:https://www.marca.com/en/lifestyle/movies/2022/07/10/62ca1c10ca47413e238b4590.html

gossips sites

0 Comments:

Megjegyzés küldése