Henry Cavill jelentkezett s otthon Pc-ket rak össze! Az igazi gamerboy!:)

 Superman tudjuk még egy számítógépes zseni is! Rögtön összerak bármilyen gépet! Legalább jól van!:)


El Pais: Spanyolország követeli, hogy Shakira 8 év börtönt töltsön le meg nem térített adói miatt+extra Gerard Pique neki adja gyermekeit

 


El Pais: прокуратура Испании требует для Шакиры 8 лет тюрьмы по делу о неуплате налогов

Az El Pais  magazin bejelentette, hogy a Spanyol törvények értelmében 8 év és két hónap börtönbüntetésre ítélik a kolumbiai énekesnőt, plusz még 23,7 milliós eurót is kell megtérítenie adócsalása miatt, melynek 14,5 millió euró értéke volt. Több adócsalással is vádolják a sztárt 2012-2014 között nem fizetett adót. A szabadlábon való védekezést elutasították Shakira nagy szerencsétlenségére.


 Maga az énekesnő tagadja a vádakat. Akkoriban úgyanis elmondása szerint jelentős idejét a Bahamákon töltötte és nem Spanyolországban. A bíróság viszont tudja, hpgy Gerard Pique focistával kezdett akkor járni, s többször is volt akkor az országban.(Mára már szakítottak).

 
A vád az adóhivatal technikai szakértőinek jelentéseire épül, akik elemezték Shakira mindennapi életét a fodrászok és szépségszalonok látogatásai, a helyi klinikán tett látogatásai az első gyermekével való terhessége alatt, vagy a Barcelona közelében lévő hangstúdió bérlése tekintetében. A technikusok az énekesnő közösségi média fiókjait is elemezték.


Az ügyészség szerint Shakira ügyében súlyosbító körülmények is fennállnak, mivel "zavaró jogi személyeket", azaz adóparadicsomokban működő cégeket alkalmazott, amelyek lehetővé tették számára, hogy jövedelmét elrejtse az államkincstár elől. A vádirat összesen 14 céget említ, amelyek székhelye a Brit Virgin-szigeteken, Máltán, Luxemburgban, az Egyesült Államokban és Panamában található.

Az ügyészség azonban figyelembe vette a kártérítés enyhítő tényezőjét is, mivel a kolumbiai sztárt 17,2 millió euró megfizetésére kötelezte a bíróság. Az ügyész kérte, hogy Shakirát és összesen 37 tanút hallgassanak ki a tárgyaláson, néhányukat videokonferencia útján.

A vádirat benyújtása azt jelenti, hogy a tényállást vizsgáló barcelonai bíróság a következő hetekben szóbeli tárgyalást rendel el. Ez azt jelenti, hogy még ha az utolsó pillanatban meg is születik a megállapodás, Shakirának a vádlottak padján kell ülnie.
forrás:

https://elpais.com/economia/2022-07-29/la-fiscalia-pide-mas-de-ocho-anos-de-carcel-para-shakira-y-una-multa-de-23-millones.html



Fizetnie kell: Pique kegyetlen ötletei a gyermek elhelyezéssel


 

Az énekesnő nem tudja csak úgy elvinni a focistával (Gerard Piqueval) közös fiaikat az USA-ba.

Придется платить: Пике выдвинул Шакире жесткие условия по поводу детей



Nem elég az adócsalási ügy, de focista ex kedvese nagy összegeket követel az énekesnőtől.Ellenkező esetben elveszíthet mindent.

Július elején  keltek szárnyra a pletykák, hogy a 12 éves párkapcsolata a kolumbiai sztárnak és focista férjének tönkrement a férfi hűtlensége okán. A pár próbálta kapcsolatát megmenteni, de hasztalan. Shakira ezért döntött amellett, hogy kisfiaival az USA-ba költözik. Pique nem akar pénz nélkül megválni gyermekeitől. A focista ragaszkodik ahhoz, hogy 400 euro értékben öt első osztályon történő repülést térítsen meg neki Shakira Spanyolországból az USA-ba évente, osztotta meg a Marca, a fentiek alapján Shakirára rájár a rúd, hisz adócsalásért is börtönbe kerülhet, s gyermekeiért is borsos árat kell fizetnie.

forrás:https://www.marca.com/tiramillas/musica/2022/07/28/62e27a9222601ddf308b45ae.html

A The Witcher forgatásán Henry Cavill ismét elkapta a covidot!

 

forrás: By Gravemaster  radian intelligence https://redanianintelligence.com/2022/07/26/the-witcher-halts-filming-as-henry-cavill-got-covid/


A Netflix The Witcher című sorozatának szereplői és stábja augusztusban kezdi meg a forgatás utolsó hónapját, a legambiciózusabb jelenet - Thanedd támadásának - forgatása során. A szereplők nagy része várhatóan részt vesz a forgatáson, köztük a Henry Cavill által alakított Geralt Riviából.



OLVASSA TOVÁBB: A The Witcher 3. évadának forgatása a fandom legjobban várt sorozata lett


A hétvégi szünet után a forgatás július 25-én, hétfőn folytatódott volna, de nem volt forgatás. Az okok akkor még ismeretlenek voltak. Kedden aztán olyan pletykák kezdtek keringeni, hogy Henry Cavill esetleg elkapta a Covidot.



Megkerestük forrásainkat, és megkaptuk a választ: igen, sajnos Henry Cavill valóban elkapta a Covidot. Szerencsére, mivel Henry egészséges ember, kétségtelenül legyőzi a betegséget és gyorsan felépül.



Ami a forgatást illeti, arra még mindig várni kell, és arra számítunk, hogy a szereplők és a stáb nagy része egy hétig vagy egy egész hétig szabadságot vesz ki, attól függően, hogy Cavill milyen gyorsan gyógyul fel. Ennek ellenére a The Witcher harmadik évadának forgatása nem fog komolyan késni.


Mindenesetre mielőbbi felépülést és magabiztos visszatérést kívánunk főszereplőnknek.



A The Witcher 3. évada 2022 augusztusáig/szeptemberéig készül, a megjelenés pedig 2023-ra várható. A The Witcher: Blood Origins című élőszereplős előzményfilm két hétnyi újraforgatás után az utómunkálatoknál tart, és jelenleg a 2022-es karácsonyi megjelenésre készül. Maradjatok a Redanian Intelligence-nél, és látogassatok el a Discord szerverünkre, hogy csatlakozzatok a The Witcherről szóló beszélgetéshez.


+ Útóirat:fast recovery for Henry Cavill, who entertains people, is the true love of his girlfriend Natalie Viscuzo and has always behaved decently!

eat kiwi, orange, garlic fruchts and vegetables, eat healthly be positive, see films with humor, and lost stress with karaoke (try smule app), listing relax music from youtube ect.

Covid just a sticker, you lost and  go living a life!

Pray for God!

via GIPHY

The Sims4 újabb frissítése a szexuális orientáció beállítása





A CAS ( ahol létrehozod a simmedet, most már beállíthatod, hogy heteró, meleg, bisex, vagy leszbikus legyen a simmed.  Attól függetlenül simmed nemét nem változtathatod meg. További érdekességek a hivatalos blogon.

Szexuális orientáció a The Sims™ 4-ben

Sziasztok, itt SimGuruJessica, a The Sims™ 4 High School kiegészítő fő tervezője. Ma a szexuális orientáció beállításairól fogok beszélni, amelyek a következő frissítéssel érkeznek a fő játékba.

Múlt, jelen és jövő

A Sims csapat mindenekelőtt a kreativitást, az önfelfedezést, a befogadást és a kísérletezést értékeli, és szeretnénk, ha játékunk a képviselet, az egyenlőség és a nyitottság eszméjét tükrözné. Ezért nagyon izgatottak vagyunk, hogy bevezethetjük a szexuális orientáció mechanikát a The Sims összes rajongójának. Nemrégiben a névmási beállítás is bekerült a játékba, és ez a két frissítés fontos lépés afelé, hogy a valós élet végtelen változatosságát a játékba is bevigyük.

Hadd hangsúlyozzam, hogy még mindig csak a további fejlődés irányát térképezzük fel. Még hosszú út áll előttünk, és bár nem tudok részletesen beszámolni a terveinkről, biztosak lehetünk benne, hogy továbbra is azon dolgozunk, hogy javítsuk az LMBTQIA+ képviseletet.

Amikor ilyen dolgokról beszélünk, gyakran felmerül a kérdés, hogy a csapat részt vesz-e a valós problémákban, és ez egy nagyon jogos kérdés. Kicsit a kulisszák mögé nyitom az ajtót, és elmondom, hogyan kerestük ennek a fontos témának a megközelítését. Sok LMBTQIA+ ember van a csapatunkban, és én magam is közéjük tartozom. Mindannyian azonban csak a saját, azaz korlátozott tapasztalatainkról beszélhetünk. Ezért igénybe vettük a GLAAD és az It Gets Better projekt segítségét, akik segítettek nekünk a lehető legszélesebb körű véleménygyűjtésben azzal kapcsolatban, hogy a szexuális irányultság kérdését hogyan lehetne a maga teljességében és összetettségében megjeleníteni a játékban.

Hogyan működik

A Szexuális orientáció beállítások lehetővé teszik, hogy több olyan tulajdonságot válassz ki a Sim-jeid számára, amelyek meghatározzák a párválasztási preferenciáikat. Az alábbiakban láthatod, hogyan valósítottuk meg az Orientációs beállításokat a karakterszerkesztőben.


Romantikus értelemben ez a karakter vonzódik hozzád:

Itt adhatod meg, hogy a szimjeid kit találnak vonzónak. Amikor olyan simek, akiknek a neme nem egyezik ezzel a beállítással, romantikus kapcsolatokat ajánlanak fel a simeknek, elutasításra számíthatnak.

A Sim romantikus irányultságának meghatározásához egyszerűen válassza ki a kívánt elemeket tetszőleges kombinációban (az összeset vagy egyiket sem). A későbbiekben lehetőségünk lesz arra, hogy a listát kiegészítsük olyan nemi identitásokkal, amelyek jelenleg nem szerepelnek a játékban.

Természetesen a jelenlegi lehetőségek nemek szerinti kettősségét is észre fogja venni. A helyzet az, hogy a The Sims™ 4-ben még nincsenek nem-bináris mechanikák. A névmási beállítás nagymértékben javította a nem-binárisok reprezentációját, de természetesen a névmások nem azonosak a nemi identitással. Tisztában vagyunk azzal, hogy van még mit javítani. Erről bővebben a kérdés-feleletben.

A karakterem kísérletezik a tájékozódással:

Ez a beállítás határozza meg, hogy a Simek szexuális irányultsága változhat-e a játék során. Azért adtuk hozzá, hogy két különböző helyzetet tükrözzön a játékban.

Az első a preferenciák világos, egyértelmű megértése. Az ilyen Simek nem kísérleteznek a tájékozódással. Ha a megfelelő beállítást választottad, a játék során nem változhat a Sim-ek orientációja: határozottan elutasítanak mindenkit, akinek a neme nem egyezik a preferenciáikkal.

A második helyzet az önrendelkezés még mindig befejezetlen folyamata. Az orientációval kísérletező Simek esetében az előző szakaszban kiválasztott kezdeti szexuális orientációs beállítások idővel változhatnak. A romantikus interakciók megtapasztalása önmaguk teljesen új megértéséhez vezetheti őket.

Karakterpreferencia a woohoo-ban:

Ez a beállítás határozza meg, hogy a szimod kivel folytathat woohoo-t. Az aszexuálisnak fogant simek esetében minden opciót bejelölés nélkül hagyhat. Az aromantikusnak tervezett simek esetében kiválaszthatja a woohoo preferenciákat, de a romantikus vonzalom beállításait üresen hagyhatja. Erről bővebben a Kérdések és válaszok részben olvashat.

Még több kétértelmű helyzetet is megvalósíthatsz a játékban: például egyes Simek vonzódhatnak különböző nemekhez, de a fizikai intimitás szempontjából csak az egyik iránt érdeklődnek.

GYIK

Meg kell vásárolnom a "High School" kiegészítőt a szexuális irányultság testreszabásához?

Nem! A High School kiegészítő megjelenésével a szexuális orientáció testreszabása minden játékos számára elérhetővé válik. 

Miért csak két nemi opció van?

Ez egy természetes kérdés, tekintve, hogy csak nemrég adtuk hozzá a névmási beállításokat a játékhoz.

Erre szeretnénk nagyon egyenesen válaszolni. Ennek oka a technikai korlátok miatt van. Ahogy fentebb említettük, a The Sims™ 4-ben egyelőre nincsenek nem-bináris mechanikák. A karakter létrehozásakor mindenképpen ki kell választanod a két nem egyikét, függetlenül attól, hogy milyen névmást adsz meg. Reméljük, hogy az olyan dolgok megjelenése a játékban, mint a nemi beállítások, amelyek lehetővé teszik a testalkat, az öltözködési preferenciák, a teherbeesés vagy más Simek teherbe ejtésének képessége és a WC használatának módja, jól jelzi, hogy mennyire komolyan vesszük a játékot.



Jennifer Lopez két ruhát is váltott az esküvőn Ben Affleckkal

 


Дженнифер Лопес сменила два платья на свадьбе с Беном Аффлеком: разбираем образыJennifer Lopez megerősítette a hírt, hogy férjhez ment Ben Affleckhez. Azt a régi tradíciót is megtartotta, hogy kell legyen a menyasszonyon valami régi dolog.  A rajongóknak azt ecsetelte, hogy az esküvői ruha egy régi filmből volt.


Az 52 éves Lopez az esküvőn két ruhát is váltott. Az egyik ilyen öltözék volt, Zuhair Murad kollekciójából,  egy csipkés ruha nyitott vállrésszel, s hosszú ujjakkal, szív kivágással, fátyollal, s sok csipkével.


Дженнифер Лопес



A hírleveléhez mellékelt fotókon a híresség egy fehér, ujjatlan, texturált anyagból készült ruhában is látható - feltehetően egy vintage lelet.


Jennifer megjelenését állandó stylistja, Rob Zangardi és Chris Appleton fodrász tervezte, aki egy romantikus,  feltűzött stílust adott neki, könnyű enyhén leomló hullámos fürtökkel.

Дженнифер Лопес

A 49 éves Affleck az eküvőn fehér szmokingot viselt, saját régi ruhatárából. A ceremónia vendégei voltak még Jennifer Garner (a férfi volt felesége),  s Jennifer Lopez gyermekei Emma és Max.


-a legjobb szerelmes történet, amit valaha elmeséltek. A szerelem mindent legyőz, gratulálunk a párnak.- írta Zangardi.

Бен Аффлек и Дженнифер Лопес
Бен Аффлек и Дженнифер Лопес
Дженнифер Лопес с обручальным кольцом
Jennifer Lopez eljegyzési gyűrűvel
Affleck és Lopez 2001-ben találkoztak a Gigli című film forgatásán. A színész hamarosan megkérte az énekesnő kezét, és az esküvőjükre 2003 szeptemberében került volna sor, de az ünnepség előestéjén lemondták. 2021-ben újrakezdték kapcsolatukat, és idén áprilisban Ben megkérte Jennifer kezét, és egy zöld gyémántot tartalmazó gyűrűt adott neki, amelynek értékét a szakértők 5-10 millió dollárra becsülik.


forrás:Page Six



Especially for you- a 80-as évek dala Kylie Minouge-tól új életet kap!


Egy kultikus tv-showba tér vissza az ausztrál popsztár Kylie Minouge.

«Специально для вас»: песня звезды 80-х Кайли Маноуг получит новую жизнь


Az énekesnő bejelentette, hogy egy már régi kompozíciója új hangzást kap 35 évvel az elkészítése után.A 80-as évek  sztárja ezért régi kollégájával Jason Donovannal fogja előadni a jól ismert slágert.


A dal az Especially For You-címet viseli, amit 1987-ben vettek föl, s újra elhangzik a Szomszédok  című tv-show műsorában , ahol régi előadók lépnek föl.

A szappanopera utolsó epizódjaiban 30 évvel a projektből való kilépés után hírességek tűnnek fel. Korábban a Channel 5 bejelentette a műsor közelgő bezárását.


Az Especially For You köztudottan Donovan debütáló albumán, a Ten Good Reasons-en szerepel. Az NME beszámolója szerint az újra kiadott változat idén augusztus 5-én jelenik meg.

forrás kép: Legion-Media

 forrás: NME

https://www.nme.com/news/music/kylie-minogue-and-jason-donovan-single-reissued-in-honour-of-neighbours-reunion-3270546

The Sims 4 High School -új mobiltelefon appok és közösségi háló!

 A Social Bunny a The Sims 4 High School kiegészítő új közösségi hálózati funkciója. A telefon, a hátterek és a borítók is új külsőt kaptak.


Nyisd meg az appokat és olvasd el a leírásokat, vagy nézd meg ezt a témát (van még több is). Egyébként - a többi appot használhatja már a simünk, közelebbről is lehet a mobilon csemegézni új infók és közösségi háló után. A kész tételek listája és a linkek a bejegyzésben találhatók.




Utóirat: A telefonos felület már az alapjáték frissítésével változik, de a Social Bunny újdonság a kiegészítőben.




Sportruhában 2900 dollárért Kim Kardashian szőrme táskával


Kim Kardashian New-york-ban váratlan külsővel jelent meg: sportruházatban a Balenciaga divatháztól mely, 2400 dollárba került. Miközben kiderült, hogy  Khloe és Tristan gyermeket várnak.


Kim Kardashian mindig menő bármely öltözékben, még júliús 13-án is az volt New-york-ban. A 41 éves nő, felvett  sötétkék sport kosztümöt a Balenciaga márkától, mely 2400 dollárba került, ehhez napszemüveget használt kiegészítőként és sportcipőt. Azelőtt kiderült, hogy testvére Hloe és Tristan Thomson gyermeküket várják.




Kim lenyűgöző ruhákat viselt New York-i látogatása során, előző nap egy szűk, szürke Yeezy Season 6 Racerback szűk topot viselt egy nagyon bő, magas derekú Attico Flap Pocket Details Acid Wash Cargo farmerrel. A megjelenést egy pár hegyes, szürke sarkú csizmával egészítette ki.

 IG: kimkardashian)



Kim Kardashian testvérének nemsokára második gyermeke jön a világra


Kim megtartotta nyugodt stílusát, sportruházatban, addig kiderült Khloe és Tristan közös gyermeküket várják. A gyermeket egy béranya fogja megszülni, s Tristan-nak még más gyereke is fog születni egy másik nőtől. Tudta Meg Khloe!

Bill Gates majdnem egész vagyonát jótékonykodásra költi el: - elhagyom a világ leggazdagabb embereinek címét!

 


Билл Гейтс отдаст почти все свое состояние на благотворительность: "Я покину список самых богатых людей мира"



A Microsoft feltalálója Bill Gates azt nyilatkozta, hogy majdnem egész vagyonát, a Gates Foundation alapítványnak adja jótékonykodás okán. Az alapítványt, azelőtt volt feleségével alapították. Erről a twitteren csiripelt a népszerű számítógépes zseni.


Gates ezek után már nem tartozhat a világ leggazdagabb emberei közé.-Az a tervem, hogy szinte egész vagyonomat az alapítványnak utalom át. Szeretnék lejjebb kerülni a világ leggazdagabb embereinek listáján.

Bill azt mesélte, hogy évente küldött 6 milliárd dollárt, de a hírhedt krízis több áldozatot érdemel. 
A milliomos már 20 milliárd dollárt átutalt a számlájáról az alapítványnak.


Hozzátette, hogy a világ mostanában túl sok veszteséget élt meg, a korona vírus és az Ukrajnai konfliktus miatt, túl sok ember lett nagyon szegény ,s lett áldozata a rossz eseményeknek.
Tartozom annyival a társadalomnak, hogy a forrásaimat olyan módon adom vissza, amely nagyobb hatással van a szenvedés csökkentésére és az életek javítására. Remélem, hogy más kiváltságos helyzetben lévő gazdag emberek is előállnak.A Gates Alapítványt 2000-ben alapították, és az Egyesült Államok legnagyobb magánalapítványának számít. Maga Bill Gates a Forbes szerint 122,1 milliárd dollárra becsült vagyonnal rendelkezik, és a világ negyedik leggazdagabb embere.forrás:twitter



Посмотреть полностью: https://www.spletnik.ru/buzz/chronicle/106738-bill-geyts-otdast-pochti-vse-svoe-sostoyanie-na-blagotvoritelnost.html

A fiatalos színésznő: Lisa Rinna az 59. születésnapját ünnepli!Hot!

 

Lisa Rinna posztolt egy fotót az Instagramján, ahol fehér bikiniben feszített, s arcát napszemüveg fedte.


Lisa Rinna most már betöltötte az 59. évét! A Melrose place egykori sztárja, demonstrálta júliúsban fehér bikinis képét a születésnapja alkalmából.  A képen terpeszben áll megeresztve térdeit, s a napsütötte égbolt alatt szexi pózba vágta magát. Haja vizes hatású volt.


«59.- írta alá a posztot, s több rajongó kedves kommenteket írt neki. 

-soha nem néztél ki jobban!- írta egy fan.

- csodásan nézel ki!- írta egy másik.

mások hihetetlennek írták le a képet.  Más meg boldog további éveket kívánt neki.


Ezek után a fehér bikinis képeket más kép követte, melyen újra pálmák alatt pózolt a napsütötte ég alatt, mintás kétrészes fürdőruhában.


 « újabb utazás a nap körül. ez az 59 💋🦀❤️😘- írta alá Rinna.

Фото с IG: lisarinna


A lánya is felköszöntötte édesanyját


A rajongók kedves kommentjei után, Lisa lánya is posztolt a közösségi hálón anyjának egy gratulációt. Dalila (a lány neve) néhány történetképet osztott meg Instagramján, amikor még kicsi volt s az  anyja társaságában.


- boldog születésnapot a legjobb anyjának a világon. Te vagy a legjobb barátom,  olyan szerencsés vagyok, s hogy az anyám lehetsz. - írta alá a lánya. 



Lisa másik lánya, Amelia Hamlin is megosztott Lisa fotóit és különleges üzeneteket az Instagram-sztorijában a nagy nap alkalmából. 



"Boldog születésnapot, anyuci" - írta az egyik kép alá, amelyen a szépség babaként tartja őt a karjában.

 "Szerencsés leszek, ha csak fele olyan csodálatos leszek, mint te. Annyira szeretlek" - írta egy másik fotó alá, amelyen különböző képek voltak egy mosolygó sztármamiról.Lisa másik lánya, Amelia Hamlin is megosztotta Lisa fotóit és különleges üzeneteket a nagy nap alkalmából az Instagram-sztorijában. 

Boldog születésnapot Lisa!