A toplisták élén Miley Cyrus Flowers című dala: -a sztár reakciója

 


Miley Cyrus hálás az LBD-nek hisz ünnepli slágere sikereit.


Miley Cyrus csodásan fest. A 30 éves Flower című dal előadónője, saját magát is felülmúlta, hisz mindenhol elsőként tarolt a toplistákon új száma. Január 30-án a Disney Hannah Montana sztárja mélyen dekoltált miniruhában táncolt örömében. Ehhez platinaszőke haját feltűzte.

 -ünnepeljük meg, hogy a világon az első a virágok című dalom.-írta alá a sztár.


- nekem tetszik, hogy ez a felvétel, ilyen pozitív visszajelzést kapott, s nekem kellemes dalokat létrehozni nektek. Ezek az évek, sikereit,  mind rajongóimnak köszönhetem. Végtelenül hálás vagyok.


Ezek után Miley eldicsekedett az országok listájával, ahol első lett a toplistákon a dala:

Ausztrália, Belgium, Kanada, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország,Írország, s még sok más is. Sőt az amerikai  Billboard Hot 100-as listáján is első volt.


A rajongók reakciója: -te megérdemelted szépség!

Sokan a 195 millió feliratokozóiból az énekesnőnek kommentárokat írtak neki, hogy mennyire csodálják őt.

Dj Diplo:- első helyen a szívemben. A királynő újra a helyén.-írta egy rajongó.

mások:- megérdemelt győzelmet mondtak neki.


Mások belemerültek a kommentjeikbe, így Miley megérezte, miért szeretik ennyien a dalt.

    "Annyira szeretem ezt a dalt, mert ez a tökéletes leírása egy független nőnek" - kommentálta egy rajongó. "A legtöbbször mi nők kételkedünk önmagunkban, azt gondolva, hogy egy partner nélkül semmik vagyunk, de ez nem igaz. Csak akkor tudjuk igazán, és bizonyítjuk be magunknak, hogy megéri, ha egyedül vagyunk, még ha csak rövid időre is."

Miley Cyrus új slágerét ex-férjének ajánlotta

Miley a pletykák szerint a dalt sorra írta Bruno Mars "When I Was Your Man" című dalára reagálva, amelyet állítólag a volt férjének, Liam Hemsworthnek dedikált. Finom célzással a 'Flowers' című számot exének születésnapján adta ki. Az egykori befolyásos pár 2019-ben vált el rövid életű házasság után.


0 Comments:

Megjegyzés küldése