Emily Ratajkowski ultra rövid frizurával a divathéten


Emily Ratajkowski csodásan festett, amikor bob rövid hajzattal s frufruval volt látható Marc Jacobs tervező divatbemutatóján NYFW közepette. Nem félt a rizikótól, amikor a divatról van szó. Február 2-án Marc Jacobs divatbemutatóján látták így. A 31 éves fiatal nő, jó értelemben sokkolta külsejével a nagyérdeműt, hisz hosszú hajkoronája már már stílusa része volt. Több rajongó úgy véli, hogy ez csak paróka volt.

: emrata


Emily nemcsak rövid bob frizurát viselt, de enyhe hullámokat is készített belőlük. A frufruja fedte az egész homlokát, ehhez epikus füstös sminket kent arcára, s ajkát fénylő rúzs fedte.


Az öltözéke sem volt mindennapi a hölgynek, hisz barna trikót mély v kivágással vett föl, mely kiemelte gazdag dekoltázsát, s nem vett alá melltartót.  Nadrágja testhez simuló volt, zipzárral, magas derék résszel,, s ehhez egy barna dzsekit húzott szőrme gallérral, széles kabát újjal. Ehhez egy pár bőrcipő fedte lábait, hegyes orral.

Emily Ratajkowski egy ikonikus illat arca lett

Emily mostanában rohamléptekben hódítja meg a divat- és szépségipart, és épp a minap mutatkozott be a Viktor & Rolf ikonikus illatának, a Flowerbombnak új arcaként, amikor egy fotózáson különböző ruhákat viselt, többek között egy virágos,  melltartót és egy magas derekú szoknyát, egy skinny body-t és még sok mást a kampányhoz.
Emily Ratajkowski fragrance interview Credit to Viktor & Rolf
Az egyik rajongók által kedvelt kampányfotón Emily egy ujjatlan, kivágott, flitterekkel díszített bustier felsőt viselt, amely mély széles dekoltázst mutatott. A kivágott felsőt ékkövekkel, csipkével és gyöngyökkel díszítették, miközben a kockás hasizmokat és a karcsú derekat mindenki láthatta. A szexi, magas derekú felsőt egy buja fehér és csillogó, átlátszó fodros szoknyával kombinálta, amely körbeölelte, és tüllszegélye szivárványos béléssel volt ellátva, a dereka körül pedig egy masnis öv húzódott.
Emily Ratajkowski fragrance interview Credit to Viktor & Rolf people képei

0 Comments:

Megjegyzés küldése