Rihanna fellép majd az Oscar-díj átadón!

 Рианна


Rihanna is a fellépők között lesz márc.12-én   az Oscar -díj átadón.Variety.


A barbadosi énekesnő előadja majd a Lift Me Up című slágerét, melyet a Fekete párduc Wakanda örökre elnevezésű filmhez készített.Ez a dal jelölve lett a legjobb legeredetibb dalok kategóriában is.

rihanna-oscars


Rihanna lesz a második olyan énekesnő az Oscar történetében, aki várandós. 2003-ban Catherina Zeta Jones kapott Oscar-t a Chicago elnevezésű musicalért.

Кэтрин Зета-Джонс на премии "Оскар" в 2003 году


Nemrég Rihanna először lépett föl a Superbowl-on az ezelőtti öt év szünet után karrierjében. Az előadónő nagyon élénk show-t adott elő, hisz a magasban lebegtették őt,  majd végigtáncolt férfi táncosaival több érdekes, s szexi koreográfiát. Mindezt tette ingyen.  Régi dalai , mind szinte halhatóvá váltak, több sztár is gratulált neki, mint a szupermodell Cara Delevigne is aki nagy rajongója is.A második terhességét is akkor jelentette be. 

Rihanna párjával ASAP Rocky-val már egy édes kisfiú büszke szülei, aki csodás géneket örökölt.A gyermek nevét még mindig nem fedték föl, ellenben a Vouge-nak pózoltak, ahol a fotókon látszik, hogy a családban a nő hordja a nadrágot, a férfi kicsit háttérbe szorult.

Az új albumot az énekesnő még tökéletesít, ugyanis mindig tökéletességre törekszik, még idő kell neki.

Rihanna's Baby Boy Joins Her on British Vogue Cover: PhotosRihanna Reveals She Was Pregnant During British Vogue Shoot, Didn't Know It

Рианна на Суперкубке

0 Comments:

Megjegyzés küldése