Paris Hilton vajon milyen nevet adott kisfiának?

 Пэрис Хилтон


Paris Hilton "Ez Paris" elnevezésű podcastjában elmondta, hogyan is nevezte el újszülött fiát, akit Carter Reum nevű férjével tudhatnak magukénak. A kisfiú a Phoneix Barron Hilton Reum- nevet kapta meg. 

Paris Hilton Engaged To Boyfriend Carter Reum: See Pics


A sztár régen azt mondta, hogy a gyermekeit, csakis modern városnevekkel illetné, vagy esetleg ország nevekkel.

Paris Hilton Shares First Photos of Baby Boy Phoenix's Face

- ezt a nevet találtam ki térképolvasás közben.-magyarázta Paris, s hozzátette, hogy a Főnix a pop kultúrára is utal, s fontosabb, hogy így nevezték el anno a mitológiai madarat, ami képes egy lángból folyton újjászületni:

 

- azt akarom, hogy a kisfiam, úgy nevelkedjen fel, hogy megértse, hogy az élet felszállásokból és földet érésből     (esésekből) áll, s  hogy soha nem szabad elhagyni a reményt, a derűs jövőre.

Paris Hilton First Photos of Baby Son Phoenix Barron Hilton Reum

A  második  név a Barron Paris nagyapjának neve, aki hotelszállodalánc tulajdonos volt.:
- ő volt mindig a támogatom,  én nagyon tiszteltem nagyapámat, s közel álltunk egymáshoz, mindennap hiányzik, ezért szeretnék neki ezzel emléket állítani.


A jövendőbeli lányát Paris London Marilyn -nek nevezné el, mert a nagyanyja is Marilyn Jun névre hallgatott.

Paris Hilton Says She 'Cannot Wait' to Have a Baby With Husband Carter Reum

Emlékeztetőül:

Paris Hilton és Carter Reum 2021 novemberében házasodtak össze, januárban 2023-ban lettek szülők. Paris azóta is boldog családi életről beszél. Azt is bevallotta, hogy mielőtt megismerte Carter Reum nevű üzletember férjét, sokáig aszexuálisnak tartotta magát , sőt a csókolózás, vagy a szexuális érintkezés bármely formája undort keltet benne. Ma ez már a múlté, hisz megértő férje mellett igaz szerelemre és társra lelt.

0 Comments:

Megjegyzés küldése