Salma Hayek hálókból font ruhája a Supermike: Utolsó tánc premierjén

 


Salma Hayek egy áttetsző hálós ruhában jelent meg a várva várt premieren South Beachen!


Salma Hayek mindig kitűnt élénk, s divatos ruháival. De most saját magát is felülmúlta, amikor az új Supermike film premierjén jelent meg egy merész öltözékben. 

Az 56 éves sztár fekete hálós, áttetsző ruhát öltött, melyet virág hímzések tettek teljessé, alatta nem volt más csak egy hozzá illő bikini. A tüzes barna hölgy feltűzte haját, egy magas lófarokba, ehhez kis zöld táskát hordott, fehér ásvány nyaklánccal (bizonyára holdkő) telitalpú magassarkúval,s sok gyűrűvel az újjain.

 



Salma megosztotta decemberben erről a szerepről a tapasztalatait.

-ez nagyon nehéz fizikailag.-nyilatkozta ő az ET-nek a népszerű táncokról a filmben. 

- Ó Istenem. Ti várjátok meg, az eredményt. Minden nehéz.

Ő vidáman mondta, hogy milyen- a forgatási helyszíneken dolgozni. 

-én erős nőt játszom. - vallotta hősnőjéről Maxandra Mendosról.

-tudjátok milyen érzés volt az irodába jönni? Én csak ültem, ahogy 12 félmeztelen férfi táncolt piruettet. Nekem kellett parancsolni nekik.


Ami a kultikus stílusát jellemzi a vörös szőnyegen elmondta, hogyan lehet jól kinézni 2015-ben.

-én azt gondolom, az a legérdekesebb a divatban-az a hely, ahol bemutathatod saját művészeti tehetségedet, s minden nap újra kibontakozhatsz.

- a britt glamournak nyilatkozott így anno.


 

- azt gondolom, hogy a rossz része a divatnak- amikor ahelyett, hogy a saját stílusod követnéd ahelyett másolsz másokat, s ez nem egészséges.- mondta ő. Ez nem jó.

-


-én szeretek mindig valami színt hozzá adni.- mondta egy magazinnak.

- szeretek egyszerű színeket, mint a bézs és a fekete színes kiegészítőkkel párosítani. Mint egy nagy sál. Van egy sálam Alexander McQueen-től a Damien Hurst márka kollekcióból. Ha ezt hordom egy egyszerű ruhával akkor az csodásan fest. Vagy színes sapka vagy, jó cipők s táskák amik tarkák.

-

Paris Hilton először lett anya!


Paris Hilton és férje először lettek szülők, s fiú gyermekük született.

Az Instagramon számolt be a sztár a boldog hírről.


-nem lehet szavakkal kifejezni, hogy szeretnek máris itt téged- írta alá a fotót.

Пэрис Хилтон держит руку сына
/Instagram*



A gyermeket egy béranya hordta ki. 

-én mindig is álmodoztam az anyaságról ,s én olyan boldog vagyok, hogy mi Carter Reummal így egymásra találtunk. - vallotta a 41 éves Paris Hilton a People-nak. 

-olyan boldogok vagyunk ,hogy családot alapíthatunk együtt, s a szívünk majd felrobban a szeretettől, amit gyermekünk iránt érzünk.

A népszerű sztár, akit Paris Hiltonként ismerünk, Richard Hilton az apja.

A pár 2021-ben házasodtak össze három év párkapcsolat után. A ceremónia Bela Airben folyt le, s több napon át tartott a dínom-dánom. Parisnak ez az első komoly párkapcsolata.

Пэрис Хилтон и Картер Реум
/Instagram*

Paris Hilton évekkel ezelőtt bevallotta, hogy gyermekvállalásról álmodik, és azt mondta, hogy amint férjhez megy, foglalkozni fog a témával. 2020-ban elárulta, hogy korábbi asszisztense, Kim Kardashian példáját követve lefagyasztotta petesejtjeit. Hilton azt is bevallotta, hogy arról álmodik, hogy ikrei lesznek: egy fiú és egy lány.

Robert Pattinson: őszintén vallott a szépségideálokról

Robert Pattinson - IMDb


Robert Pattinson bevallotta, hogy Hollywoodban nagy a nyomás, hogy valamiféleképp nézzünk ki, s a férfi  test szépsége nagyon fontos.


Robert Pattinson kritizálta, a férfi szépségideálokat, melyek hollywoodi világban fontosak, egy őszinte interjú során. A 36 éves férfi szerint Hollywood nagy nyomást gyakorol a férfiakra, hogy mindenki ugyanolyan tökéletesen nézzen ki, még akkor is , ha ez káros következményekkel járhat.


 ES magazinnak vallotta Robert, régen nyomást gyakoroltak rá, mikor egy szerepre készült, sőt azt is mondta, hogy neki semmi sem sikerült. 

Ő vallotta:

- ettől szégyellem magam, amikor edzésekről kérdeznek, mert mindig van férfi aki jobb formában van, mint én.


A diéták több kárt okoznak, mint jót a léleknek és a testnek

Hollywoodi szépségideál örült, nem értitek milyen baj, amíg nem lesz késő.


Robert bevallotta azt is, hogy ő is kipróbált diétákat:

-minden trükköt kipróbáltam, amit el tudtok képzelni, kivéve a folyamatosságot. Volt amikor két hétig nem ettem mást, csak krumplit, himalájai rózsaszín sóval. Csak krumplit, s sót. Érthető, hogy ettől drasztikus fogyás idézhető elő.

 



A krumpli detóx-on kívűl , Rob egyszer kipróbálta a Keto diétát is:

 


 

-én azt gondoltam, végre egy egy diéta, melynél lehet egyfolytában kolbászt, s sajtot enni. Azt nem értettem meg, hogy sört nem szabad inni, mert akkor pont az ellentéte lesz emellett a diéta mellett.

 


Mikor most új év kezdődött, Rob úgy döntött: normális életmódot akar, mely egészséges, s kutyát akar tartani.

Viccelt:- én olyan sok órát töltöttem el, hogy nézegessem a különböző típusú kutyák fotóit, úgy, hogy ha nem lesz kutyám akkor időpocsékolás is lehet ez.

Rihanna kedvese ASAP Rocky interjút adott az apaságról

 



A rapper A$AP Rocky interjút adott az Apple Music 1-nek s mesélt a fia neveléséről, Rihannától: múlt év májusában jött világra a csöppség.  A zenész azt mondta, hogy neki tetszik apának lenni, mert ez egy új tapasztalat, s új szemmel néz ezek után az életre, s művészeti tevékenységére.


-nem tudom elmagyarázni. Te minden nap, mintha a mennybe jönnél haza.- vallotta ő.


- most mintha egy klub tagja lennénk, apák klubja. Én most már teljesértékű apa vagyok.-folytatta ő. 

-kint, művészettel foglalkozni, nagy energiákat kapok. Most amikor apa lettem, most már másképp nézek az életre.


A zenész. bevallotta, hogy aggódik, hogy hogyan fog szerepelni több év kihagyás után Rihanna a Superbowl-on:


-én nagyon aggódok.Ez olyan nagy és hihetetlen dolog. Én olyan boldog vagyok, hogy a kedvesem, zenével foglalkozik s visszatér a színpadra. Őszintén, én jóval izgatottabb vagyok emiatt, mint mások.


 Azelőtt egy bennfentes elmondta Rihanna , hogyan éli meg az anyaságot.

-Rihannának tetszik anyának lenni. Ő imádja a gyermekét nevelni. ASAP Rocky tökéletes apa, s aktívan részt vesz a nevelésben.

Сын Рианны


A gyermek neve még titok. Attól függetlenül sok boldogságot a családnak!

Selena Gomezt lencsevégre kapták Drew Taggart -al, bár ő tagadja, hogy járnának

 



 Selena Gomezt lefotózták randizás közben a  The Chainsmokers együttes tagjával Drew Taggart-al. Vallotta a Page Six.

A 30 éves énekesnőt és a 33 éves zenészt, vasárnap bowlingozás közben  látták a The Gutter elnevezésű helyen New-yorkban. A randi során állítólag még csók is elcsattant.

Селена Гомес и Дрю Таггарт
/Page Six
Селена Гомес и Дрю Таггарт
/Page Six
Селена Гомес и Дрю Таггарт
т/Page Six
Селена Гомес и Дрю Таггарт
/Page Six


A pár románcáról nemrég értesült a sajtó, s bennfentes szerint, együtt vidáman töltik az időt. December végén Selena bevallotta, hogy szingli és társat keres magának. Taggart pedig Steve Jobs lányával járt, aki modellként ténykedik Eve-val. Tavasszal voltak együtt, néhány hónapig bírták.

Sel és Drew románcáról beszélt egy oldal, sőt felvetették, hogy az énekes, színésznő imádja a rosszfiúkat.

https://t.me/spletni_tg/24871




Azelőtt Selena Gomez az énekes Justin Biberrel élt kapcsolatban. Kettejük között nehéz viszony ált akkoriban fent, se veled, se nélküled kapcsolat volt az övék. Hol együtt voltak, hol szakítottak. Maga Selena toxikusnak nevezte kettejük románcát, s végső szakításuk után depressziós lett a hölgy, s pszichológiai problémái lettek.  Több rajongó Hailey Biebert (Justin Bieber) feleségét okolta a szakításukért, ami persze nem bizonyított tény. Bár azelőtt Sel és Hailey sokat veszekedtek, most utoljára jó viszonyt mutattak föl, mikor egy ceremónián ölelkeztek.


Bár ettől függetlenül Selena Gomez tagadja, hogy párkapcsolatban él.

- nekem túlságosan tetszik a szingli élet.- írta a 30 éves énekesnő s hastagget adott ki (#iamsingle)-t. Később letörölte a posztot Drew Taggart nem kommentálta az énekesnő és közte lévő kapcsolat hírét.

Némely rajongók úgy vélik a sztárpár elhallgatja az igazságot.

Shawn Mendes a manuális terapeautájával jár, aki kétszer idősebb, mint ő


 


Shawn Mendest együtt kapták lencsevégre a saját orvosával Jocelyne Miranda -val, a saját házában Los Angeles környékén, Kalifornia államban, a hétvégén. Régen ezzel a hölggyel volt romantikus viszonya Shawn-nak.


A 24 éves Shawn Mendes és az 51 éves orvos Jocelyne Miranda először volt együtt látható vasárnap mióta két hónappal ezelőtt lesifotósok csaptak le rájuk. Az énekes és manuál terapeutája a saját házában sétálgattak kéz a kézben. Elég relaxáltnak, s boldognak tűntek, amint házukba mentek.

Fueling rumors: Shawn Mendes was spotted arriving at his house in California with his long-time chiropractor on Sunday

A séta alatt a férfi fekete polót viselt melynek hosszú ujjai voltak, szürke nadrággal, s ehhez fekete cipőt húzott lábaira. Jocelyine rózsaszín pulcsit hordott, fekete leggingssel fehér zoknival, s fehér sportcipővel. A szépség a haját hátra kötötte, s mindkettőjük arcát napszemüveg fedte. 

Long-time coming: The 24-year-old singer and Dr. Jocelyne Miranda, 51, have been fueling dating rumors for several months after being spotted on a few outings together

.

A párról 2022-ben készült első közös fotó, azután többször is együtt vásároltak novemberben. Bár több éve ismerik egymást,s sok időt töltenek együtt ezért többen azt feltételezik, hogy több lehet köztük, mint barátság.


Szakítás Camilla Cabellóval és pszichikai problémák

Sokáig járt azelőtt Shawn Camilla Cabello nevű énekesnővel. Két évet jártak együtt, majd 2021 novemberében szakítottak. A párkapcsolatukat a publikum előtt élték, együtt jelentek meg a vörös szőnyegen is , partikon, sétáltak egymással. Sokat is dicsérték egymást az interjúik során.

Shawn, aki júliusban mentális egészségügyi problémák miatt lemondta 2022-es turnéjának hátralévő részét, egy nyers Instagram-videóban beszélt a szakításhoz vezető küzdelmekről.

    "Például, kit hívjak, ha pánikrohamom van?" - Mondta, miközben akkordokat játszott a zongorán. "Kit hívjak, ha kibaszottul ideges vagyok? Azt hiszem, a valóság az, ami megragadott - ez olyan, mintha: "Ó, most már egyedül vagyok. Most úgy érzem, hogy végre tényleg magamra maradtam, és ezt utálom. Ez az én valóságom, tudod?"


Miley Cyrus Flowers- vigyázat meztelenség!

 A Disney egykori tündöklő csillaga, most megmutatta , hogy mire is képes, egy nő.

 A kezdő jelenetben ragyogó aranyruhában grasszál az amerikai utcákon, majd megfürdik a medencében szexisen, később tornázik, fürdik (kis erotikus jelenetek), táncol a háztetőn.

A feminizmus jegyében, egy férfiak uralta világban is a nő képes egyedül lenni, dolgozni, szeretni önmagát, magát megvalósítani s ehhez nem feltétlenül szükséges a férfi.

( Bár alapjáraton az ember társas lény, s igényli a szerelmet, szóval ez egy kicsit keserédes dal a múltbéli szerelemről).

Ez idáig igaz is lehet. Ez egy összefoglaló klipnek is bizonyul arról , hogy Miley kész lezárni Liam Hemsworth-el kapcsolatos érzéseit. Bár van benne keserűség emlékezni fog rá, (főleg amikor kimentette állatait a tűzből a férfi), ő volt élete szerelme, de nem ment köztük, de szép emlék marad. Gondolhatnánk ez a zenei kisfilm üzenete.

Valójában a hölgy nagyon szexi volt a klipben, a ruhái a mozdulatai , s ahogy kellette magát, azt az érzést kelti, hogy a dalszöveg, ellentétes a képi jelenetekkel. Mintha még mindig vissza akarná csábítani Liam-ot, s szerette volna, hogy fájjon neki az ő elvesztése, ha megnézi, hogy mire vitte, milyen csodás a teste, ruhái a háza. Egyfajta féltékenységet akar kiharcolni a férfiból. Ami lehet bele is talált. 

A tánc, a jelentek, mind vérforralóak,  a zene a dal fülbemászó, de az is érződik, hogy Miley erőszakosan demonstrálja nőiességét,s beveti a nehéz tüzérséget. Arról nem is beszélve, hogy mennyi férfinak , vagy nőnek csavarhatja el így a fejét. The New era!

Vajon a volt férj Liam mit szól majd ehhez?


Paris Miley Sia new year eve Stars of blind

 Az újévi parti nem is alakulhatott volna jobban, hisz adott volt a sztár trió.

Miley Cyrus aki Hannah Montana ikonikus szerepével lépett bele a köztudatba, v kivágású pink miniruhában jelent meg hosszú leengedett  platina szőke hajjal. (Majd csekkold az új klipjét is!)

A másik énekesnő Sia volt, az ő megjelenését emelte a méretes szőke paróka (mely kínai tésztára hasonlított) s a cifra ruha.

Paris Hilton is pink mini ruhában jelent meg hosszú szőke lófarokkal. Ne felejtsd el az énekes, szállodalánc örökösnő Barbie babát dobott a piacra.

Amazon.com: Rainbow High Premium Edition- Paris Hilton Collector Doll- 11  inch, 2022 Fashion Doll with Blond Hair, 2 Gorgeous Outfits to Mix & Match  and Premium Doll Accessories. Great Gift and Collectors! :

 

Mindhárman  esztétikusan adták elő a Stars a Blind című számot.

Bár a legjobban mégis Parisnak ment s ez érthető mert a saját dala.

Rihanna új kollekció

Рианна

Rihanna bemutatta új kollekcióját melyet a 2023-as Superbowl ihletett.
International icon Rihanna takes center stage for Apple Music Super Bowl  Halftime Show

 A limitált kollekciója a Savage x Fenty márkának, mely a Game Day címet viseli lehet találni sport polókat, pulcsikat, nadrágokat, s akár sapkákat is.

Рианна
Savage x Fenty
Рианна
x Fenty
Рианна
Savage x Fenty


Az is ismert ténnyé vált, hogy a Superbowl alatt három napra egy pop ap üzlet is  nyílik, ahol megvehetőeké válnak ezek a termékek.

Рианна
Savage x Fenty


A Superbowl 2023-ban feburár 12-én nyitja meg kapuit, ahol Rihanna először lép fel 2018-óta.Az, hogy felveszi -e új kollekciója darabjait, azt még nem tudni. Ezek előtt hat év kihagyás után adta elő új dalát.


 

A sztár először lett anya, s fiút szült. Várandóssága alatt bebizonyította, hogy a terhes nők is öltözhetnek szexisen, így provokatív ruhákat vett föl akkoriban, nem oversize darabokat.

Szülése után megfordult a kocka, visszafogott öltözékeket kezdett hordani a hétköznapokban, de fehérneműket is reklámozott.

 



Rosé lett az ékszer márka arca

A koreai nő együttes tagja nem egyszer lett a divatmárkák múzsája. 

У Тиффани Лок лицо Розэ из BlackPink - Montenapo Daily

 A méltán elhíresült Blackpink koreai női együttes tagja Rosé egy reklámkampányban szerepelt, a Tifanny Look elnevezésű kollekcióban. Erről a WWD írt.

Розэ из Blackpink снялась в кампании Tiffany Lock | BURO.

 Az előadónő még a márka nagykövete is lett 2021 áprilisában. Lock kollekciójában nemcsak karkötők, hanem fülbevalók, gyűrűk és nyakláncok is helyet kaptak. A fotózáson Rosé felpróbálta a karkötőket. A modellek, múlt év augusztusában jöttek ki a Lock cégnél. 

Az effajta kiegészítő ékszerek, lettek az első gender semleges tárgyai a márkának. Az ékszerek kialakítása egy kastélyra utal - ez a márka számára fontos kép, mivel a Tiffany az 1950-es évekig gyártott ilyeneket. A század közepén a kastélyok kezdtek esztétikai jelentőséget nyerni. A Blackpink szerződése a lemezkiadójukkal, a YG-vel 2023 közepén jár le.

 Nem világos, hogy meghosszabbítják-e a szerződést, és hogy Tiffany szerződése Rose-zal függ-e attól, hogy milyen státuszban van a YG-nél. 

У Тиффани Лок лицо Розэ из BlackPink - Montenapo Daily

Naomi Campbell új évi estéje kislányával

.


Naomi Campbell elnevezte a 19 hónapos kislányát, kicsiny babszemnek, az új posztjában  új évi estéjén osztott meg.


Az 52 éves Naomi Campbell az új évet a 19 hónapos kislányával ünnepelte. Az első posztjában  a tenger előtt integettek. A modell fekete dzsekit viselt s a gyermeke fehér kabátot rózsaszín kapucnival s barna cicanadrággal.


A csodálatos szupermodell megosztott még képeket  a Umar Kamani által szervezett új évi partiról, aki létrehozta a

PrettyLittleThing-et. Naomi akkor a karjaiban hordozta kislányát, az eseményen, s mindketten fehér öltözéket viseltek. A gyermek , pedig kis fehér masnit viselt a hajába tűzve.

 Poszt tartalma:

- Boldog új évet! Drágáim, az Isten adjon a családotoknak boldogságot,egészséget, egész évben. Soha ne hagyja el isten a szíveteket. Minden életetek fejezetében  Isten adjon nektek békességet, s erőt 2023-ban. Boldog új évet! (köszönöm @umarkamani @nadaadellex, hogy ölelitek az én kis babszemkémet s engem. A legjobb műsorvezetői a lélekben gazdag éjnek. Szeretettel Naomi ❤️🙏🏾

 


Naomi először jelent meg hivatalosan a kislányával a Vouge magazin hasábjain februárba 2022-ben. A terhesség körülményeire nem derült fény, de azt bizonyos, hogy béranya szülhette meg.

Naomi Campbell 50 évesen  lett  először anya!

Naomi sokkolta a rajongókat, amikor 2021 májusában az Instagramon keresztül bejelentette, hogy megszületett a kisbabája. Ismét nem árulta el a gyermeke biológiai nemét, nevét vagy apja kilétét.

    "Egy gyönyörű kis áldás választott engem, hogy az édesanyja legyek" - írta Naomi egy megható bejegyzésben. "Megtiszteltetés számomra, hogy ez a szelíd lélek az életemben van. Nincsenek szavak, amelyek leírhatnák azt az életre szóló köteléket, amelyet most veled, angyalom, osztozom. Nincs ennél nagyobb szerelem - kiáltott fel boldogan.



Fotó IG: naomi

Alig négy nappal a bejelentés után Naomi megköszönte a rajongóknak és a követőknek a jókívánságokat. "Soha nem éreztem még annyi szeretetet, mint az elmúlt hetekben, annyira hálás vagyok a szeretetért, amit irántam és a lányom iránt éreztek" - írta az üzenetben. "Köszönöm mindenkinek a meleg támogató üzeneteket és a boldog születésnapi jókívánságokat."



<