Lorenzo Lamas cáfolta, hogy lánya Leo Dicaprióval járna


A modell Victoria Lamas apja Lorenzo Lamas, színész, reagált a pletykákra, miszerint lánya Leo Dicaprióval jár.  A New York Post szerint a hölgy csak nagy rajongója a hollywoodi sztárnak, de komoly szerelmi viszony nem fűzi egymáshoz őket.

Лоренцо Ламас с дочерью Викторией

-azt tudom, hogy Leo Dicapro tetszik neki. Azt hiszem, hogy múlt hónapban ismerkedtek meg egymással. Én nem vagyok biztos abban, hogy mi van, de ő ezt mesélte nekem.- mondta az apa.
Leonardo DiCaprio Seen Out in Los Angeles with Actress Victoria Lamas

Azt is hozzátette, hogy lánya Victoria és Leonardo nem találkozgatnak, s  a lány szomorú volt a felröppenő pletykák miatt.

- egyértelmű, hogy tetszik, neki a férfi, de nem járnak. Szégyellte, hogy úton útfélen ezt olvasgatják róla az emberek, mikor nincs is köztük szerelmi viszony.


Hozzátette, hogy adott egy tanácsot a lányának:- párkapcsolatban, először magadra gondolj!

A viszonyokat úgy kezeld mint az ünnepeket,  csak élvezd, ameddig tartanak.- mondta Lorenzo


Azelőtt akkor kapták lencsevégre a két barátot, amikor Hollywoodban beszálltak egy kocsiba.


Leo Dicaprió a nyáron szakított a modell Kamilla Morrone-val, s a közösségi háló azon viccelt, hogy csak 25 évesnél fiatalabb nőkkel hajlandó viszonyba bonyolódni a sztár. Mondván nem akar még családot, ezért fiatalabb hölgyeket választ párjául.

Gigi Hadid, Leonardo DiCaprio get cozy in first photos together

Később románcot feltételeztek Leonak Gigi Hadid-al, aki 27 éves, s gyermeke van Zayn Malik énekestől. A modell hölggyel való kapcsolatát nem tette  hivatalossá, majd ezek után Gigi Hadid azt vallotta, hogy nem akar párkapcsolatot, most kislánya nevelésére koncentrál, s ami közte és Leo között volt nem komoly.

Hogyan zajlott a karácsonyi buli Kardashianéknál! Új hot extra!

 

Рождественская вечеринка семьи Кардашьян

A Kardashian család karácsonyi ünnepi képei megérkeztek. Fényűző hollywoodi jelenetek, az összes testvér jelen volt, mint Kim, Kourtney Chloe és Kendall Kylie Jenner, s Kris Jenner, aki az eseményt létrehozta.

Рождественская вечеринка семьи Кардашьян

Kourtney házában történt meg a buli, Kalabasesa-ban ahol karácsonyfák, lufik, girlandok díszítették az egész házat, minden piros színben.

Крис Дженнер с дочерьми: Хлое, Ким, Кортни, Кайли и КендаллКим Кардашьян
 
Ким и Кортни Кардашьян
Крис Дженнер, Кендалл Дженнер и Хлое Кардашьян 
Кайли Дженнер с дочерью
Хлое Кардашьян 
 
 
A vörös -fehét színű ruha volt a dress code. Csak Kylie Jenner vett föl a többiektől eltérő bézs estélyit fekete csipkékkel diszítve. Kim Kardashian a saját gyermekeit  szürke ruhába öltöztette.  A közzépontba mégis Kim  lánya a nyolc éves Nort került, csillogó ruhában, lépett föl az estén Sia nevű énekesnővel. 
Sia и Норт Уэст
Ким Кардашьян с детьми 
Még egy gyermek is  a figyelem középpontjába került, Chloe Kardashian először mutatta be fiát, melyet Tristan-tól szült augusztusban egy béranya. 
Хлое Кардашьян с детьми 
Ким Кардашьян с детьми и племянницей
Merry christmas! Boldog karácsonyt, s kellemes ünnepeket!:) 

Lily Collins elmondja miben különbözik Emily Carrie Bradshow-tól!

 



Lilly Collins lett a hősnője a spanyol nyelvű Harper's Bazaar magazinnak. A színésznő megosztotta az újság hasábjain keresztül, hogy miben különbözik a karaktere Emily (Netflix- Emily Párizsban sikerszéria) a Szex és New york Carrie Bradshow-jától.


-Emily ellentétben Carrie-től nem csak nőként bontakozik ki, hanem élete párját is keresi, s önálló személyisége van.

Лили Коллинз 

Лили Коллинз 

Лили Коллинз 

Лили Коллинз 


Lilly Collins szerint az Emily Párizsban az új tendenciákat mutat a társadalomnak:- engem gyakran kérdeznek, hogy Emily nem munkamániás-e, romantikával, s úgy gondolom,  hogy mindkét oldal  igaz rá. Ő az életre  a romantika prizmáján keresztül néz, s kellenek neki más emberek,  a baráti és ismerős körében, de ezzel egyidőben nem függ tőlük,  mivel még keresi magát s építi a jövőjét. Ilyen életmodell, közelebb áll a fiatal generációhoz.

Лили Коллинз


Collins bevallotta, hogy  ezt a hősnőt játszva, sokat megtudott magáról s sok mindent megtanult:- Emily megtanított engem leküzdeni a nehézségeket. Ő praktikusabb, s ahelyett hogy szenvedett volna sokáig egy probléma miatt,  a gyors megoldásra törekedett.

Harmadik szezonja a Netflix-en Emily Párizsban már kijött december 21-én.


 

Karácsonyi románc című film

 Az apád anyád ide jöjjön és Bajos csajok sztárja Lindsay Lohan visszatért, s olyat alkotott, mint még soha. A film egy adaptációja a Grimm testvérek Szakállka király című meséjének, csak variációkkal, s modern jelenetekkel.

Karácsonyi románc (film, 2022) | Kritikák, videók, szereplők | MAFAB.hu

(Ott is az elkényeztetett hercegnőből dolgos normális nő válik, a férfi megtanítja neki milyen az élet.)

A történet szerint a beképzelt hercegnőként élő Sierra-t apja tejben-vajban füröszti és elkényezteti.  Látszólag tökéletes az élete, mindenki kiszolgálja, s van egy kedvese, aki szeret vele pózolni (a nézettségért, s hírnévért cserébe). Azt hiszi a főhősnő, hogy élete nem is lehetne tökéletesebb, hisz mindene megvan pénz, hírnév, jóképű udvarló, de ez csak törékeny kártyavár.

A cselekmény több szálon fut. Mialatt elmennek szelfizni a pasijával, valahol egy kislány kíván valamit. A télapó meg valóra váltja. (mesei elemek, a karácsony varázslata.)

 

A leánykérés is megtörténik a sztár férfival extrém körülmények között, s a népszerű pár lezuhan, egymástól külön, külön. Míg a lányt megtalálja a hóban agyrázkódással a helyi szálloda tulajdonos, addig a sztár  férfit (Tad-et) egy orvvadász menti meg, eteti, ruházza, a téli hidegben. Érdekes, Tad nem is indul párja keresésére, csak a saját bőrét menti.

Ezalatt, Sierra, a főhősnő amnéziás lesz, s a Jake a szálloda tulajdonos aki megmentette, befogadja őt. Ám a lánynak nem lesz itt fenékig tejföl az élete. Nem emlékszik semmire, csak arra, hogy az anyja fésülgette a haját. Az elején házimunkákat végez cserébe a szállásért, s a tulaj Jake és ő közte vonzalom alakul ki. 

(A tulaj felesége meghalt, s az elején nem akar kapcsolatot, de a végén együtt maradnak).

Tad aki időközben előkerül nem nagyon szomorkodik Sierra döntése miatt, hogy mást választott, mert kiderül, hogy meleg volt egész idő alatt.

Sierra apja meg örülni fog, hogy nem egy semmirekellő férfival jár majd a lánya és kap egy unokát is.

Összességében egy szerethető film nőknek és gyerekeknek, humorra, és extrém jelenetekkel, mikor leesnek a hegyről.

A tanulság is megvan, ami az, hogy a pénz nem boldogít, s szerelmet pénzen nem veszel. Lehet bármilyen jóképű a pasid, ha csak arra utazik, hogy a saját bőrét mentse vészhelyzetben, s a saját népszerűségéért harcol nem érted, akkor vannak intő jelek. Jake-el a lány megélte az igazi életet, megtanult főzni, háztartást vezetni, voltak romantikus jelenetek is. A férfi tisztelte őt , általa fejlődött, biztonságot adott neki, s az otthon melegét,no meg tiszteletet, s igaz érzéseket. Ez pedig a mai világban megfizethetetlen.

Lindsay Lohan Returns To Rom-Coms With 'Falling For Christmas' - Netflix  Tudum

Lányok, ne csak a külsőre hajtsatok, meg a pénzre, hanem arra is , hogy a párotoknak legyen humora, személyisége, becsülete és tartása, mellette nőnek érezzétek magatokat, működjön köztetek a kémia meg legyen a kölcsönös tisztelet, s ne csaljon meg az első jöttmenttel. Ott ahol megcsalás van ott nincs többé tisztelet és bizalom. A bizalom törékeny valami könnyű elveszteni.

 Részlet a szakállka király meséből. a hercegnőből szegény nő lesz, aki háztartási munkákat végez, mert túl beképzelt s gonoszkodó volt.Grimm legszebb meséi 31: Szakállka király 1988 DVD/VHSRip - YouTube 1980)Grimm legszebb mesei -Szakállka király - indavideo.hu


Karácsonyi románc - Kritika - Puliwood

Leo Dicaprio-t új hölggyel látták együtt


Leo Dicaprió-t észrevették , hogy egy másik modellel randizott, a Dailymail szerint.
Dapper: Leonardo cut a casual figure in a black tee paired with stonewash jeans, a black jacket and his trademark baseball cap as he stepped out with Victoria

Az új barátnője lehet a 48 éves színésznek a 23 éves kezdő színésznő Victoria Lamas, Loreno Lamas leánya (aki ugyancsak színész). Külön -külön hagyták el a Bird Street elnevezésű klubot s Leo kocsijába ültek, ahol a színész sokat nevetett és szórakoztatta a lányt, aki mosolygott válaszul.

Виктория Ламас
Viсtoria Lamas/Instagram*

Bennfentesek szerint, a Page Six-nek így nyilatkoztak.

-Lamas és Leo csak baráti ebéden vettek részt, nem voltak kettesben egy társaság között.

Ezen a nyáron kiderült, hogy Dicaprio szakított Camilla Morrone nevű modell kedvesével.   A szakítás után a közösségi háló rámutatott, hogy a sztár csak 25 éves nőkkel ismerkedik.


Ez a teória nem állta meg a helyét, hisz a színészt együtt látták, régi barátnője Gigi Hadid társaságában is. Gigi nem felelhetett meg a kritériumoknak, hisz már 27 éves lett, s neki  van egy kislánya Zayn Malik -tól. Ettől függetlenül a hírforrások azelőtt a kettejük között kibontakozó viszonyról diskuráltak.


 Dicaprio és Hadid viszonyukat , ha volt is nem erősítették meg s nem is kommentálták, sőt egyesek szerint kettejüket régi barátság köti össze.

Giselle Bündchen együtt nyaralgat gyermekeivel Braziliában

 Жизель Бундхен


A szupermodell Braziliában tölti az ünnepeket a 13 éves fiával Ben-el és a 10 éves lányával Vivien-el. 

A fotókat az eseményekről az Instagramján posztolta a sztár, s látszik, hogy jól szórakoznak a medence partján.

Жизель Бундхен
/Instagram*
Жизель Бундхен с дочерью
lányával Giselle/Instagram*
Жизель Бундхен
Дети Жизель Бундхен
Дети Жизель Бундхен
Giselle gyermekei


Azelőtt a 42 éves szupermodell bejelentette, hogy ismét lavírozna a modell szakmában, amelyet feláldozott azelőtt a családi életéért. Egy interjú során kifejtette, hogy, mint anya megvalósította önmagát, s eljött ismét az ideje a tündöklésre modellként.


Az is ismeretes, hogy Giselle Bündchen és Tom Brady sportoló elváltak. A válás oka az lehetett, hogy a sportoló vissza akart térni sport karrierjét folytatni. Ez nagy nyomást helyezett kapcsolatukra, hisz a Gisel azt akarta, hogy a férfi több időt töltsön vele és gyermekeivel. Az ellentéteket emiatt is nem lehetett legyőzni, s úgy döntöttek elválnak. Elmondásuk szerint barátokként váltak el botrány nélkül.

*Instagram

Mint 20 évvel ezelőtt: -Kim Kardashian és Paris Hilton partiznak!

 


 

Ünnepek- ideális idő a családok összehozására!

Paris Hilton is így gondolta, s ezért  a karácsonyi hangulatot, a legjobb barátnőjével Kim Kardashian -nal szeretné megélni.


Már 20 év telt el azóta, hogy Kim Kardashian  segített Paris Hiltonnak összeszedni a ruhás gardróbját. Együtt pózoltak a Katy Hilton partiján akkoriban.


 « az én anyám mindig a legemlékezetesebb partikat szervezi- írta alá a 41 éves Paris Hilton az Instagram képét, melyet december 18-án posztolt. Az első képen Paris Kris Jenner-rel pózolt, s Nicky Hilton 63 éves anyjukkal Katy-vel és a 42 éves Kim-mel.


« nekem nagyon tetszett az ünnepeket eltölteni a családdal és barátokkal.- írta Paris, aki Kim társaságában fotózkodott le.


Több híresség is részt vett az esti ünnepi partin, mint Heidi Klum, Paula Abdul, Paris és Nicki apja Rick Hilton, Paris férje Carter Reum. A szőkeség (Paris) még Dj. pult mögé is állt a fotókat ellepte a karácsonyi hangulat és a szeretet. (Kevin Ostajevskiy fotózott)


 A barátság kezdete s a reality show Kim Kardashian

Már gyerekkoruk óta barátok voltak. A barátságuk akkor híresült el, amikor Kim a Simple life elnevezésű reality- showban szerepelt,  (2003-06) Paris Hilton asszisztenseként. Kim feladata volt Paris ruháit megvenni. 2000-x ben az ő barátságuk szünetelt, amikor már elkezdte Kim a (Keepinh up Kardashian elnevezésű reality show-ját. Később újra kibékültek a (H/t Bustle) 2021-ben Kim még a szőke ciklon esküvőjén is részt vett.

IG: parishilton


Egy évre rá ,mikor Paris és a  41 éves Carter Reum összeházasodtak, Katy elmondta a terveit a lányáról. Paris és Carter szerettek volna gyermeket, de nehéz dolog lett ez nekik.


 

- ez összetöri az én szívemet, ő úgy törekszik és törekszik, pedig én mondom neki:- csak enged el magad.- Paris anyja Katy egy interjú során.

- olyan sok az érzés, s ők harcolnak. Maga Paris tagadja,  anyja szavait, s nem érti ő honnan vette ezt-hisz a terhesség sosem volt számára harc.


 Paris elmondta, hogy ő és Carter a mesterséges megtermékenyítés (IVF) részeként "biomasszát halmoztak fel", és "rengeteg embriójuk (petéjük) van, amelyek csak a megfelelő alkalomra várnak".

-

forrás: starslife

Exkluzív! Rihanna megmutatta első fiú gyermekét! Hot!

 

Рианна и A$AP Rocky с сыном 


Rihanna először mutatta meg fiát, akit A$AP Rocky-tól szült. Az énekesnő a Tiktok-on rakott föl videót, ahol mindenki azt találgatta vajon az anyára, vagy az apára hasonlít a gyerek. A lesifotósok a tengerparton is lefotózták a vidám családot. A fotósorozat reméljük hamarosan kijön, addig a lesifotók is örömet okozhatnak a rajongói szíveknek.

Hát nem édes gyerek?

A$AP Rocky с сыном/Legion-media.ru

Рианна и A$AP Rocky с сыном

Сын Рианны 

Henry Cavill a Warhammer hőse lehet?

 

Új projekt van készülőben. A méltán híres játék  tv -s produkciója a Warhammer 40 000 címet viseli majd. Több hírforrás számolt be erről, sőt maga Henry a színész posztolt a közösségi hálóján erről a tényről:


 
Henry Cavill moves on from Superman and The Witcher with a Warhammer 40K  series - Polygon

- már 30 éve álmodtam a Warhammer világáról, hogy a tévéképernyőkre kerül majd. Most 22 év munka után a showbizniszben most úgy érzem, hogy nekem van lehetőségem s elég tapasztalatom, hogy a a filmes verzióját a Warhammernak életre keltsem. Natalie Viscuzo-val való partnerség a Vertigo révén nagy áldássá vált, nélküle nem találtuk volna meg az Amazon házát.Ők lehetőséget adnak nekünk közel kerülni a Warhammer világához. Minden Warhammer rajongónak megígérem, hogy tisztelni fogjuk a játékot, amit veletek megszerettünk. Ígérem, hogy valami ismerőst csinálunk. Megpróbálok nektek valami fantasztikust mutatni, amit még senki sem látott.

Henry Cavill is spending his quarantine time painting Warhammer miniatures  | PC Gamer

Az első lépés- találni egy rendezőt, s forgatókönyvírót. Figyeljétek a híreket barátaim.-írta Cavill.

A fantasztikus projektet az Amazon cég fogja kiadni, lehet, hogy a Supermant azelőtt megformáló s The Witcher főhőseként ismert Henry lesz a főhőse, s producere is. Na szurkolunk!
Henry Cavill Warhammer TV Series In Development At Amazon [Update]


Margot Robbie stílus

 

A Harleyqueen sztárja mostani új filmjének premierjén, melya Babylon címet viseli jelent meg ebben a szettben.

A fekete nyakon átkötös ruha, szexi volt és provokatív, s engedte látattni  egy kicsit Margot dekoltázsát, s főleg karcsú derekát és lapos hasát. Fejére sálkapucnit tett mely kiemelte azúrkék tekintetét.  Orcáit enyhe pirosító fedte, ajka barackszínű fémesen csillogó rúzzsal volt kikenve.Érdekes áttetsző manikür fedte körmeit, így csak köröm csücske lett fekete a többi áttetsző lakkal lett kenve.

Kiegészítője vastag fekete karkötő volt. Összeségében trendi összeállítás, némelykor Kylie Minouge-t idézte.Csak neki fehér színű volt a ruhája, úgyanugy kivágott, s kapucnis kendős összeállítás.





Henry Cavill mégsem lesz Superman?

 Генри Кавилл в образе Супермена


Henry Cavill akit a Superman filmből ismerhetünk a DC kapcsán, s a Netflix Geraltjaként, megosztotta a hírt, hogy mégsem tér vissza Superman ikonikus szerepéhez. Azután szólt így Instagramon, miutána DC vezetőivel találkozott.


Az új vezetés megváltoztatja az egész DC világát. Superman marad, csak más színésznek adják a szerepet.

.

- szomorúak lehetünk, de emlékezzünk, hogy Superman még mindig mellettünk van. Minden amiért harcol, a példa, amit nekünk ad, még mindig létezik. Az én lehetőségem itt véget ért a köpeny viselésére, de Superman jelentősége még így sem fog változni.-írta Henry. 

Cavill két filmben is játszott anno sőt Batmen és Superman elleni produkcióban is.




A hír a rajongókat aggódással töltötte el, sőt hisz Henry még a The Witcherből is kilépett Liam Hemsworth javára.


Szerki( Egyik hajó elmegy, majd jön másik. Kettőt veszített, de lehet a jövőben olyan szuperprodukcióba kerül, ami jobb lesz, mint ez a kettő. Szóval fel a fejjel, tele motivációval menjen tovább, hisz ő egy harcos. A harcosok nem adják föl sosem! Tekintse ezt úgy,mint egy leckét amit Isten adott. Vonja le a következtetéseket, mit csinált jól és rosszul, s harcoljon az álmaiért, mert lehet még jobb is az élet. Az aggódást elengedni, reménykedni, s tenni érte.)


Avatar a víz útja premier style

 

Хайди Клум и Том Каулитц 

Хайди Клум

Heidi Klum és az egykori Tokio Hotel frontembere, ezüstös stílusban jelentek meg. Haja is vizes hatású volt a hölgynek, s sminkje szolid volt a ruhájához képest, bár fülbevalót mégis viselt. Kiegészítő kevés volt, hisz a fókuszban az estélyi volt,  no meg a modell anyuka bombasztikus alakja.

 A szőke ciklon ezüstös áttetsző selyemszálakból varrt estélyije olyan érzést keltet, mintha éppen vízesés folyna le a  testén, ez egy optikai illúziót keltet. Tökéletes alakját mindenki megcsodálhatta ebben a nude ruhában, mely inkább meztelen istennőnek is mutathatta őt. Kedvese ezüst öltönyben és nadrágban feszítve jelent meg mellette, a lényeg itt a nő tündöklése lehetett.

Зои Салдана

Zoe Saldana, akár Audrey Heburn-t is idézhette törékeny és kifinomult eleganciájával, fekete mini koktélruhája egyszerűen mesésen festett rajta, főleg virágszirmot idéző selyem szoknya része. Kontyja remekül kiemelte szép vonásait, ajkát matt vörös rúzzsal emelte ki,  nyakát rubintköves nyakékkel emelte ki.  Körmeit a nyaklánchoz illő vörös lakkal festette ki. Egyszerre volt gótikus, s francia stílusú a megjelenése. Látható egy kis fekete miniruha a szekrényben milyen csodás  is lehet.

The Weeknd 

The Weeknd énekes sötétkék öltönye és nadrágja remekül festett a férfin, főleg a napszemüveg, az ezüst lánc a nyakában, s a lakkos fekete cipő. Igazi lezser elegancia.

Стивен Лэнг, Сигурни Уивер, Алан Бергман

Sigurney Weaver  fehér blúzt öltött, földig érő arany mintás szoknyával, igazán csinos és bevállalós szett.Egy díva. Sminkje enyhe volt, üde arcára pirosító kerülhetett, száját enyhe pink rúzs fedte, s fülében ezüst fülbevaló lógott. További kiegészítői voltak az arany karkötők s karóra.

Henry Cavill and Natalie Viscuso at the premiere of "Avatar: The Way...  News Photo - Getty Images 

Henry Cavill és Natalie Viscuzo is megjelent a jeles eseményen, hogy együtt nézzék -e filmremeket. A férfi szokatlanul nagy szakállat növesztett a The Witcher sorozattól eltérő külsővel láthattuk, bizonyára szeretett volna a Mikulásra hasonlítani, külső szempontjából. (örültünk, hogy nem ősz szakállal jött):)

Kék selyem öltönyt és nadrágot öltött föl, s ehhez fekete inget.

Kedvese szempilláit festékkel emelte ki, no meg tussal macska szemeket rajzolt magának, ajkát szájfénnyel emelhette ki, arcát, mely szimmetrikus, hosszú szőke leomló szőke enyhén hullámos fürtök keretezték. Szatén fenyő  zöld földig érő  estélyit választott az alkalomra, mely kiemelte dekoltázsát, csak éppen egy hálóing is lehetett volna, ha nem lenne a hozzá színben illő kosztümkabát. A kis fénylő táska s a fekete körömlakk jól mutatott kezein.

Kult-túra - Orosz Karácsony és Újév

Összeségében úgy néztek ki, mint valami futurisztikus télapó s az orosz szláv ünnepekből ismert sznyegurocska (hólány). 

Hohoho! Boldog karácsonyt!:)

Команда фильма "Аватар"