Christina Aguilera ámulatba ejtette rajongóit kifogástalan alakjával: a sztár fogyás tippje


A 43 éves Christina Aguilera 18 kilót fogyott. Az énekesnő nem csak úgy egyszerűen lett bombanő, hanem apró lépésekben fogyott le.

Christina Aguilera's New Vegas Show Dazzles at Voltaire: Review

A latin énekesnő előadta saját showját Las Vegasban. Nem egy ruhát váltott a műsor során, melyek kiemelték immár tökéletes alakját. Először a nézők egy szexi body-ban csodálhatták meg a sztárt hosszú csizmában. Haja szőke hullámos loknikban keretezte arcát, s élénk smink fedte arcát.

Кристина Агилера


Azután Aguilera fekete body-t vett föl, s hálós harisnyát  húzott hozzá. A szexi öltözékeken kívül a rajongók figyelmét felkeltette a tökéletes alakja, melyen sok időt dolgozott ezelőtt.


Múlt évben Christina kilói  hirtelen leolvadtak volna. A rajongók ámultak bámultak a látvány okán. Az utálok szerint speciális készítményeket szedhetett, mely gyors fogyásához vezethetett, mindenféle diéta és edzés nélkül.

Christina Aguilera Spills on New Las Vegas Residency on Kimmel - That Grape  Juice

Ezzel szemben Christina Aguilera ellenált , s elmondta, hogy 18 kilót fogyott, edzéssel fizikai gyakorlatokkal, s helyes étrend követésével.  Az énekesnő betartotta a "szivárvány" diétát, a termékek napi energiaértéke mindössze 1600 kcal. A diéta egyik alapelve, hogy a tányéron különböző (világos) színű ételek legyenek.

Christina Aguilera szivárványdiétája Korlátozta szénhidrátfogyasztását, és banánt, tojásfehérjét, kókuszt, karfiolt, fehér halat, tejtermékeket, hagymát és fokhagymát fogyasztott. Piros nap - Ezen a napon minden olyan ételt fogyasztott, ami piros.

Zöldségek és gyümölcsök ide-vagy oda Aguilera nemcsak jó dolgokat eszik, hanem több sportot is űz: jóga, boksz, erőnléti edzések, s futás. Hetente 3-5 ször edz.

*Az információk nem orvos által elismertek, nem mindenkinek jöhet be.

0 Comments:

Megjegyzés küldése