Zendaya érdekes frufru-val jelent meg a divatbemutatón Párizsban

Zendaya Debuts Bold New Hairstyle At Paris Fashion Week | HuffPost  Entertainment

Az Eufória sztárja egy rövid frufrus frizurával debütált a divatbemutatón  mely a Schiaparelli Haute Couture elnevezést kapta Párizsban.


Zendaya-nak csodás frizurája volt! A 27 éves sztárja az Eufória sorozatnak, rövid frufrut mutatott be a Schiaparelli Haute Couture tavaszi-nyári kollekcióján 2024-ben a divathéten Párizsban Január 22-én. Frufruja Natalia Oreiró-t az argentín színész, -énekesnőt idézte föl nekünk, akit Tu Veneno című klipjében láthattunk eképp.

Natalia Oreiro - Tu Veneno (Official Video) - YouTube

 

Az öltözéke Zendaya-nak teljesen fekete színeket mutatott, magas nyakú gallérral , pulóverrel, selyem szoknyával, s érdekes uszállyal. A lábain magas sarkú cipők díszelegtek.

Зендая


Zendaya külsején mindenki csodálkozott. Ő az első sorban ült a vendégekkel,s kollégáival az Eufória című filmből  Hunter Schafer,-el és Jennifer Lopez-al. A 25 éves Hunter Schafer fekete ruhát vett föl, arany virág motívummal, mely dekoltázsára emelte a hangsúlyt. Világos haját balerina kontyként viselte.

 ,
Zendaya nagy támogatója Schiaparelli, még a Comic Con Experience-n és San Paulo-ban 2023 decemberében a Dűne 2 fantasztikus film promotálásókor, fehér smokingot és inget viselt, hozzá illő szoknyával, s magas sarkúval. Law Roach saját blogjában vallotta,  hogy mesés és kreatív öltözékét Zendaya-nak a Dűne című film homokférgei ihlették.

Az egykori Disney-csatorna sztárja Chani szerepét játssza a Dűne folytatásában, aki Timothy Shalame főszereplőjének, Paul Atreidesnek a szerelme. Még 2023 áprilisában a Las Vegas-i CinemaConon Zendaya utalt arra, hogy az ő és Timothy karakterei közötti románc sokkal nagyobb történetszálat jelent a második filmben, amely március 1-jén kerül a mozikba.

 


 

-nagyon mókás volna rájönni ebben a futurisztikus kozmikus beszélgetésben, hogyan flörtölnének?- mondta Zendaya, aki Tom Hollanddal áll kapcsolatban.

-

Зендая


 

- hogy nézne ki egy kozmikus háború, és a fiatal hercege a bolygónak? Hogyan mutatnák, ki , hogy tetszenek egymásnak? Mire hasonlítana ez? Mi próbáltunk erről meggyőződni, mint ahogy a szereplők is.- tette hozz ő.

 

0 Comments:

Megjegyzés küldése