Sophie Ellis Bextor visszatért nem is akárhogyan!

Sophie Ellis-Bextor – Progresja

Sophie Ellis Bextor szerződést kötött, mellyel nagy összeg ütheti a markát, egy régi dalával, a 2001- óta ismert Murder on a The Dancefloor című slágerével, mely a Saltburn film kapcsán lett vírus videó, (A film jelölve volt a Bafta díjátadón) .




A sláger ,mely a Murder On The Dancefloor címen futott az énekesnőnek 23 évvel ezelőtt nagy hírnevet hozott.


Most pedig a Bafta által jelölt Saltburn film zenéjeként egy lökést adott karrierjének, annyira, hogy egy szerződést is kötött a régi dalával, így visszatérhet a pop zene érájába 44 évesen.

Miss Ellis-Bextor 2001-es slágere Emerald Fennell filmjének zárójelenetében hangzik el, amikor a Barry Keoghan által alakított Oliver főszereplő meztelenül táncol a dalra.


A film népszerűsége- s a táncos jelenet, lett a trend a közösségi hálón- a Murder On The Dancefloor dal a világ legtöbbet játszott dala lett az ötös listában.


A sláger először hozott sikert az amerikai piacon is, ami lenyügőzte Sophie-t.



Egy zenei életből ismert forrás szerint a MoS:

"Sophie ismét világsztár lett. Universal a régi lemezkiadója, megszerezte őt, s az év végén akár új zenéje is lehet.


Tehát ő világsztárrá válik, több sikerrel, mint azelőtt, Sophie nagyon boldog, megihlette ez a tény."

Miss Ellis Bextor mondta:"Ez egyedülálló pillanat, nehéz nekem elhinni. Most valódinak tűnik mindet, s próbálom élvezni a sikert."




 A 38 éves rendezője a Saltburn filmnek, amikor meghallotta élőben a Murder On The Dancefloor-t akkott biztos volt abban, hogy ez az a dal, ami a filmjének kell, mely illik a film jelenetéhez.
 

A járvány idején Ellis-Bextor kisasszony - Janet Ellis, a Blue Peter egykori műsorvezetőjének lánya - szenzációvá vált azzal, hogy a konyhájában táncolt, és a közösségi médiában közzétett videóklipeket.



Ennek eredményeképpen megjelentetett egy albumot Songs From The Kitchen Disco címmel, és szerződést kötött a BBC-vel, amely minden héten közvetíti lejátszási listáját a Sounds alkalmazáson.

forrás:dailymail,youtube

0 Comments:

Megjegyzés küldése