Miért szakított Shawn Mendez és Camila Cabello?

Nem a Senoritával kezdődött: Minden, amit Camila Cabello és Shawn Mendes  kapcsolatáról tudnod kell - Glamour

A volt szerelmespár volt a leghíresebb, akiknek olyan slágert köszönhetünk, mint a Senorita , amit 2019-ben adtak ki. Most ,pedig a szakítás után Camila új zenét készít.


Mindenkinek tetszett, mikor a férfi Senoritának nevezte dalában a hölgyet. Igen Shawn Mendez és Camila Cabello közös párkapcsolata nem tartott túl sokáig. A pár kapcsolata a number one téma volt anno a sajtóban 2019-ben, bár a hölgy és az ifjú szerelme örökre szakítottak, miután ez év elején újra összejönni látszottak.

Камила Кабельо


 2023 a vége felé tart, s Camila úgy látszik, hogy új zenét készül kiadni, a rajongók szerint Shawn Mendez -ről is lehet majd benne szó. Az énekesnő rövid részleteket közöl az új zenéjéből, a közösségi hálón, s a fanok, epekedve várják az új melódiát, s a kérdés, hogy miért is szakított anno Camila és Shawn.


Miért szakított Shawn Mendez és Camila Cabello?

Az E!News-nek Shawn adott interjút, 2021 végén. Ami Camilát illeti, nagyon szomorúan érintette a szakítás. Akkoriban a pár közös posztot osztott meg Instagram történetében, hogy barátként váltak el útjaik.


 

"Sziasztok  emberek, mi úgy döntöttünk, hogy romantikus viszonyunkat befejezzük, bár szerelmünk egymás iránt még mindig erősebb ,mint bármikor."- vallotta a Fifthy Harmony egykori énekesnője Camila.

 

" Mi barátként kezdtük kapcsolatunkat, s a legjobb barátokként is fejeztük be kapcsolatunkat."

 

 


Shawn és Camila később elmondták , milyen volt nehéz szakításuk. Shawn magyarázta , hogy milyen utóhatásokkal kellett szembenéznie a szakítás után.


 

"Például kinek telefonáljak, ha pánikrohamom van? Kinek telefonáljak, ha elértem a határaim? Úgy érzem a valóság nagyon ütött, most csak úgy vagyok magamnak.


Ami a Bam Bam énekesnőjét illeti elmagyarázta, az apple Music-nak egy interjúban, hogyan dolgozza föl a szakítását Shawn-al.

WATCH: Camila Cabello performs 'Bam Bam' for the first-time

 

"változtak a fontossági sorrendek az életemben, s a figyelmem az egész életre.- vallotta Camila 2022-ben.

 


 

"Én azt gondolom, hogy egy bizonyos korban már más dolgok lesznek fontosak. Én ez érzem kettőnkkel kapcsolatban is. Mivel mindketten elég korán kezdtünk dolgozni, mi tényleg tanulunk, hogy milyen egészséges felnőttnek lenni. Ez néha azt jelenti, hogy a karrier, nem a legeslegelső célnak kell, lennie. Ez normális."

 


Milyen hosszú ideje jártak Camila Cabello és Shawn Mendez?

A pár 2019 nyarán jött össze, néhány év közös munka és barátság után. A korona vírus során együtt éltek. Két év kapcsolat után a duett 2021-ben a szakítás mellett döntött.


Ezek után úgy látszott, hogy a pár adott egymásnak egy újabb esélyt, hisz Shawn és Camila 2023 áprilisában együtt bulizott a Coachella fesztiválon, sőt csókolóztak is. Két hónap után a sajtónak is közölték a szakításuk tényét.

Shawn Mendes and Camila Cabello share steamy kiss at Coachella

Kivel találkozgat Shawn Mendez és Camila Cabello?


Az énekesnő jelenleg nincs párkapcsolatban, de új zenén dolgozik. Bár hivatalosan még nem jelentették be a kész albumát.

Shawn Mendes, Charlie Travers grab smoothies after beach date

Shawn -t viszont lencsevégre kapták Charlie Travers-el, aki a britt Nagy testvér reality-show hősnője. Minden rajongó biztos volt benne, hogy járnak, mert tengerparti fotók is bizonyították viszonyukat.


Shawn Mendes rocks drawstring pants and sleeveless T-shirt as he fuels  romance rumors by going on another date with Charlie Travers in LA | Daily  Mail Online

 

Camila úgy tűnik, hogy új zenén munkálkodik

2023 végén Camila titokzatos posztokat adott ki, mely lehet utalás új zenei albumra is. Egy posztban elmondta, hogyan élte meg ezt az évez, sőt 2024-ben felléphet is.

"Ebben az évben átéltem a telet és nyarat is. A tavasz felébresztett, amikor megtanultam elengedni.  Volt amikor egy nap alatt történt mindez. írta megint ő. 

 

 

Камила Кабельо

Egy másik posztban egy pólót viselt, amelyen ez állt: "GRWM [készülj velem], hogy elbűvöljem az ő testét és a lelkét". A hozzászólásokban sok rajongó azon tűnődött, hogy vajon a lány egy új évben megjelenő albumra célozgat.
forrás:E!NEWS, apple music, instagram, starslife

0 Comments:

Megjegyzés küldése