Olivia Rodrigo és Tate McRae egy kosárlabda mérkőzésen! Hot!


Olivia Rodrigo és Tate McRae -t egy mérkőzésen kapták lencsevégre a Los Angeles Lakers és Brooklyn Nets között.


 Dailymail.com



Pénteken este tartották a kosárlabda mérkőzést, melyen Olivia Rodrigo és Tate McRae nézőkként vettek részt.


A képeket elnézve a lányok elmerültek a teremben látott játékosok mérkőzésében.

A házigazdák átvették a vezetést, és az első játékrész végére kilencpontos előnnyel vezettek.

De aztán, ahogy a Brooklyn kezdett felpattanni, Rodrigo és McRae túláradóan reagált a nagy dobásokra, néha felsikoltva az örömtől.

Miután a félidőben hat pontra csökkentette a Lakers előnyét, a Nets megdöbbentette a szépséges sztár hölgyeket, a harmadik játékrészben átvette a vezetést, és győzelemre állt a Los Angeles belvárosában található Crypto.com Arénában.



A 20 éves Rodrigo bemutatta, hogy milyen jó érzéke van a divathoz, a fekete öltözékében, melyhez fehér polót, s fekete telitalpú cipőt húzott föl.


Sötét loknijai a kaliforniai lánynak, most hosszú szögegyenes frizuraként láthattuk, mely vállig ért, s középen elválasztva leengedve hagyta azt.


A dalszerzőként is ismert énekesnő, nem bírta a nyomást, s figyelte a játéktéren az ott dúló drámai jeleneteket.

Az egyik pillanatban a játék szünetében Rodrigo úgy döntött, hogy az eseményeket megörökíti az utókor számára fotók erejéig. Néhány selfiet lőtt a telefonjával.



A 20 éves  McRae stílusosan festett az égszínkék farmerjében, s fekete bőrkabátjában, mely blézerként lett alkalmazva, alatta topot viselt.


A kanadai sztár fehér,fekete sportcipőt viselt.


A  kanadai énekesnő, dalszerző és táncosnő hosszú hullámos barna és világos loknijait, a mellkasára helyezte.

A Nets végül 130-112-es idegenbeli győzelmet aratott Los Angelesben, nagyrészt Nick Claxton 22 pontjának és 14 lepattanójának, valamint Cam Thomas 33 pontjának köszönhetően.A Lakers két szupersztárral - Anthony Davis 26 ponttal és 12 lepattanóval, LeBron James 24 ponttal és 11 lepattanóval - állt az élen.


Tate McRae 13 évesen lett hírhedt , amikor szerepelt egy reality-show-ban, mely a So You Think You Can Dance-címet viselte.


Később a zenei showbizniszben kezdett dolgozni, a közösségi hálóra feltöltötte zenéit, mely felkeltette az RCA records figyelmét.


Az ő dala a One Day címmel, virus videó lett a Youtube-on.
 


Később McRae több elismerést is kapott, amikor az 2020-as single-ja a You Broke me First nemzetközi sláger lett, s a 17. helyett foglalta el a Billboard hot 100-as listáján.


A debütáló studió albuma mely, a
I Used to Think I Could Fly (2022 címet viselte sláger lett, a 13. helyet érte el az US Billboard 200-as listáján.









Debütáló stúdióalbuma, az I Used to Think I Could Fly (2022) sikert aratott, és az amerikai Billboard 200-as listán a 13. helyig jutott.Második albuma, a Think Later (2023) számos európai országban, így az Egyesült Királyságban, Hollandiában, Svájcban, Svédországban, Dániában, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Belgiumban és Norvégiában is a top 10-be került.

Ami Rodrigót illeti, először a Bizaardvark (2016-2019) és a High School Musical: The Musical: The Series (2019-2022) című tévésorozatokban játszott főszerepével hívta fel magára a figyelmet.

Ő írta a 2021-es év egyik legsikeresebb dalát, a Drivers Licence-t, amelyet a Deja Vu és a Good 4 U követett.

A fiatal sztárnak már két stúdióalbuma is van, a Sour (2021) és a Guts (2023).

0 Comments:

Megjegyzés küldése