Paris Hilton megünnepelte kisfia Phoneix születésnapját!

 Пэрис Хилтон с сыном


 

Paris Hilton ünnepséget szervezett A kishableány stílusában, az első fia születésnapja miatt. A 42 éves Paris (dj, énekesnő, színésznő) a ház hátsó udvarát  a tengerfenék stílusában, hínárral és léggömbökkel díszítve. Az eseményen a Disney Kishableány animációs film zenéje is felcsendült. A gyerekek örömére állatok is megjelentek- nyuszik, tengeri malacok, és valaki egyszarvú jelmezben is.

Пэрис Хилтон с сыном

Келли Осборн с сыном

Пэрис Хилтон с сыном и Румер Уиллис с дочерью

Пэрис Хилтон с сыном

Пэрис Хилтон с сыном

Пэрис Хилтон с сыном

Единорог

Пэрис Хилтон с сыном


"Ez az első születésnapja Phoneix-nek s nekünk az ünnepség témája volt "a víz alatti élővilág. Én olyan izgatott vagyok. Egész életemben csodás partikat szerveztem, főleg születésnapon. Most végre volt lehetőség ünnepséget szervezni az én kisfiamnak- ez különleges emlék marad." - mondta a szőke szépség.


A jeles esemény vendégei voltak- Kelly Osbourne fiával és Rumer Willis kislányával. Az ünnepségen ott volt Paris kisebbik lánya ,aki a London névre hallgat.

Paris Hilton és Carter Reum egy évvel ezelőtt lettek először szülők. A gyermeket egy béranya hozta a világra. Parist sokan kritizálták emiatt, de ő állította , hogy így akarta megakadályozni a jövendőbeli egészségügyi problémáit és mentális betegségeit.

Múlt év novemberében a világra jött London, aki ugyancsak béranya szült. 


Sok boldogságot!

*Instagram


0 Comments:

Megjegyzés küldése