Halle Bailey világra hozta első gyermekét! Babyborn!

 


Halle Bailey, aki a Disney mesefilm élőszereplős változatának A Kishableánynak játszotta a főhősnőjét Arielle-t először lett édesanya. Az első utódjának neme fiú lett, s az apja egy rapper DDG.

A színésznő maga mesélte el Instagramon, miközben posztolt egy képet, ahol a gyermek kezecskéje látszik, melyet egy karkötő díszít, melyen a Halo név van rajta. Jelentése: "glória", "ragyogás".

Холли Бейли с сыном

" Már pár napja új év lett, s azt akarom mondani, hogy ez a legjobb , ami történt velem 2023-ban- ez a fiam születése. Üdvözöllek a világon Halo. Ez a világ meg akar téged ismerni."- írta alá a színész, -énekesnő.

A várandósság pletykája októberben röppent föl, múlt évben. A lesifotósok lencsevégre kapták Santa-Monicában a kedvesével sétálva a sztárt. A The Sade Room szerint már akkor gömbölyű pocakja volt a  lánynak.

DDG и Холли Бейли
DDG Halle Bailey/Instagram*


 

Halle Bailey világhírű lett a Kishableány című film kapcsán, melynek főhősnője volt. Azelőtt sokan bántották őt , mert szerintük Arielle nem lehetett volna sötét bőrű. Maga Halle bejelentette akkor, hogy nem figyel utálóira, s boldog, hogy ilyen szép történet részese lehetett.

Sok boldogságot!:)

*Instagram


0 Comments:

Megjegyzés küldése