Hailee Steinfeld - Coast (Official Music Video) ft. Anderson .Paak

 

A zenei kisfilm egy roppant kreatív, s szemet gyönyörködtető videó, mely megbabonáz.

Az énekesnő elalszik, s ilyeneket álmodik, hogy átlagos hétköznapi lányból (szerep szerint) igazi sztárrá válik, s a férfi rendezőként van jelen életében. A nő a gyengéd érzéki teremtés, mely törékeny s egyszerre erős is, egy olyan valaki, aki szirénként varázsolja el hű szerelmét.

(Itt eszembe jutott David Guetta baby when the Lights go out klipje, ami hasonló cselekményeken alapul. Mintha azt hivatott parodizálni egy kicsit)

"> 

 De vissza a zenei kisfilmhez!

Az álom amit a hölgy lát, tele van fantázia képekkel, retro régi hippi stílusban, mint ruhák, külső, mint jelenetek szempontjából.

A két énekes szerintem igazán részletgazdag, hipnotikus, s kreatív klipet hozott össze.

A sok speciális effekt, néhol túlzás, de szerintem ártatlanul aranyos, mert egy szerelmes nő ábrándjait tárja felénk.

A két előadó művész szépen énekel, rappelget, s ünnepli a szerelmet, néhol olyan az egész videó, mintha hallucináció lenne.:D

Kellemes párt alkotnak, pompásak a jelmezek. Bár több nézőnek kicsit sok is lehet a jóból!


Rihanna fellép majd az Oscar-díj átadón!

 Рианна


Rihanna is a fellépők között lesz márc.12-én   az Oscar -díj átadón.Variety.


A barbadosi énekesnő előadja majd a Lift Me Up című slágerét, melyet a Fekete párduc Wakanda örökre elnevezésű filmhez készített.Ez a dal jelölve lett a legjobb legeredetibb dalok kategóriában is.

rihanna-oscars


Rihanna lesz a második olyan énekesnő az Oscar történetében, aki várandós. 2003-ban Catherina Zeta Jones kapott Oscar-t a Chicago elnevezésű musicalért.

Кэтрин Зета-Джонс на премии "Оскар" в 2003 году


Nemrég Rihanna először lépett föl a Superbowl-on az ezelőtti öt év szünet után karrierjében. Az előadónő nagyon élénk show-t adott elő, hisz a magasban lebegtették őt,  majd végigtáncolt férfi táncosaival több érdekes, s szexi koreográfiát. Mindezt tette ingyen.  Régi dalai , mind szinte halhatóvá váltak, több sztár is gratulált neki, mint a szupermodell Cara Delevigne is aki nagy rajongója is.A második terhességét is akkor jelentette be. 

Rihanna párjával ASAP Rocky-val már egy édes kisfiú büszke szülei, aki csodás géneket örökölt.A gyermek nevét még mindig nem fedték föl, ellenben a Vouge-nak pózoltak, ahol a fotókon látszik, hogy a családban a nő hordja a nadrágot, a férfi kicsit háttérbe szorult.

Az új albumot az énekesnő még tökéletesít, ugyanis mindig tökéletességre törekszik, még idő kell neki.

Rihanna's Baby Boy Joins Her on British Vogue Cover: PhotosRihanna Reveals She Was Pregnant During British Vogue Shoot, Didn't Know It

Рианна на Суперкубке

Paris Hilton vajon milyen nevet adott kisfiának?

 Пэрис Хилтон


Paris Hilton "Ez Paris" elnevezésű podcastjában elmondta, hogyan is nevezte el újszülött fiát, akit Carter Reum nevű férjével tudhatnak magukénak. A kisfiú a Phoneix Barron Hilton Reum- nevet kapta meg. 

Paris Hilton Engaged To Boyfriend Carter Reum: See Pics


A sztár régen azt mondta, hogy a gyermekeit, csakis modern városnevekkel illetné, vagy esetleg ország nevekkel.

Paris Hilton Shares First Photos of Baby Boy Phoenix's Face

- ezt a nevet találtam ki térképolvasás közben.-magyarázta Paris, s hozzátette, hogy a Főnix a pop kultúrára is utal, s fontosabb, hogy így nevezték el anno a mitológiai madarat, ami képes egy lángból folyton újjászületni:

 

- azt akarom, hogy a kisfiam, úgy nevelkedjen fel, hogy megértse, hogy az élet felszállásokból és földet érésből     (esésekből) áll, s  hogy soha nem szabad elhagyni a reményt, a derűs jövőre.

Paris Hilton First Photos of Baby Son Phoenix Barron Hilton Reum

A  második  név a Barron Paris nagyapjának neve, aki hotelszállodalánc tulajdonos volt.:
- ő volt mindig a támogatom,  én nagyon tiszteltem nagyapámat, s közel álltunk egymáshoz, mindennap hiányzik, ezért szeretnék neki ezzel emléket állítani.


A jövendőbeli lányát Paris London Marilyn -nek nevezné el, mert a nagyanyja is Marilyn Jun névre hallgatott.

Paris Hilton Says She 'Cannot Wait' to Have a Baby With Husband Carter Reum

Emlékeztetőül:

Paris Hilton és Carter Reum 2021 novemberében házasodtak össze, januárban 2023-ban lettek szülők. Paris azóta is boldog családi életről beszél. Azt is bevallotta, hogy mielőtt megismerte Carter Reum nevű üzletember férjét, sokáig aszexuálisnak tartotta magát , sőt a csókolózás, vagy a szexuális érintkezés bármely formája undort keltet benne. Ma ez már a múlté, hisz megértő férje mellett igaz szerelemre és társra lelt.

Miley Cyrus vörös bikiniben


Miley Cyrus csodásan és sportosan festett vörös bikiniben, főleg új albumának kijövése előtt!


Miley Cyrus úgy festett bikiniben, mint más senki! A 30 éves énekesnő, így reklámozta új albumának jövetelét. A képen bőre ragyogott a szépségtől, s a tetoválások tömkelegétől. A bonyolult és szexi póz már a forró kánikulát juttatta eszünkbe.


-én száguldozok a Mercedesemmel, ti azt gondoljátok, bolond vagyok. Lehet igazatok van.- írta alá a posztot. Március 10-én új albuma lesz. 



197 millió feliratkozóval büszkélkedhet a Hannah Montana egykori Disney sztárja, s mind kommentálták ,s reagáltak nagyszerűségére. A flowers című sláger után mindenki tülkön ülve várja az új albumát.


- kérem a track címeket. Én akarom az albumot!- írta egy fan. 

-Március 10-én, alig várom. 

Még a többi sztárok is kedvelték a posztot. 


 Magánéleti nehézségek

A szülei nemrég váltak el Billy Ray és Tish Cyrus 2022 áprilisában több év házasság után. Miley eközben rendezvényt szervezett, az új évre, s Dolly Parton (keresztanyja) tiszteletére, sőt új zenét írt.

Nem meglepő, hogy az egykori Disney-csatorna sztárja tovább fejlődik karrierjében. A 2021-nek adott interjújában elmagyarázta, hogy a nehéz idők miért nem egyenlőek a leállással - legalábbis a híres Cyrus családból senkinek sem. A Voque magazin kérdésére, hogy milyen tanácsok a legemlékezetesebbek számára, azt válaszolta:


"Apukámtól kaptam, és így szól: "A megpróbáltatások ideje nem jelenti azt, hogy fel kell adni a próbálkozást"."



sok sikert!


Lily Collins mesélt exéről, akivel toxikus párkapcsolata volt

 forrás:https://podcasts.apple.com/us/podcast/how-to-find-good-love-after-bad-with-lily-collins/id1564530722?i=1000598386246

Лили Коллинз

GettyImages.ru


 Az Emily Párizsban sorozat főhősnője csatlakozott a We Can Do Hard Things podcastjához, s elmagyarázta, milyen volt toxikus párkapcsolata volt azelőtti kedvesével, amikor még 20 éves volt.

 12 of Lily Collins' most stylish outfits on Emily in Paris season 2,  ranked: from her adorable pink bow-adorned Rotate mini dress to her  lavender Valentino tulle dress and Courrèges jacket |


Lilly Collins szavaival élve, volt pasija akinek nevét nem fedte föl, sértegette őt, s mindent kontrollálni akart vele kapcsolatban. 

- az én romantikus párkapcsolatom, olyannyira toxikus volt, hogy egyfolytában engem sértegettek, ezért értéktelennek éreztem magam- mondta a színésznő. - ő kicsi Lilyként utalt rám, néha szajhának is nevezett, kommentálta, azt ahogy öltözök.




Patricia Field's favorite 'Emily in Paris' Season 2 fashion moment

 Ahogy elmondta a 33 éves Lily érzelmi erőszakként hatott ez rá. 

- én olyan lettem, amilyennek ő akart látni. Ő döntött, hogy mit mondjak és mit nem, mit hordjak és mit nem, s ő döntött mit csináljak. Ez a kapcsolat teljes kontroll volt, érzelmi erőszakkal vegyítve- vallotta be Collins.




-azért, hogy feldolgozza ezt, Lily láthatatlanná akart válni, kényelmesebb figurává. 

- én nagyon csendes lettem. Én olyan kicsivé akartam válni, hogy biztonságban érezzem magam.- írta ő.


Ezek következménye lett az egész egészségére is, emésztési problémái lettek, sőt pszichoterapeutához is járt.


Mostanság Lilly Collins magánélete rendeződött:2021-ben férjhez ment egy rendezőhöz, aki a Charlie McDowell névre hallgat, s egy népszerű színész Malcolm McDowell fia.

Lily Collins ties the knot with director Charlie McDowell in intimate  Colorado wedding | Tatler

2019 -ben kezdtek együtt járni. Mindkettőnek ez az első komoly párkapcsolata  bár azelőtt Lily együtt járt jamie campbell bower-rel.

Why Lily Collins And Jamie Campbell Bower Couldn't Make It Work

Sőt a színésznőt Zack Efronttal is hírbe hozták anno. 

Lily Collins, Zac Efron take on the Ted Bundy story

Harry Styles kétszeres Grammy-díjas lett! Gratula

Гарри Стайлс


A Grammy bár abszolút győztese Beyonce lett, de még több figyelmet vonzott magára a One Direction egykori fiúbanda azóta szóló énekese Harry Styles. 

Az énekes megnyerte az év albuma díjat, a vörös szőnyegen,  szivárvány színű deltoidokkal díszített kezeslábasban láthattuk. Az öltözék swarowski kristályokkal volt kirakva, s kivágása, engedte láttatni a fiatal férfi tetoválásait test szerte.

Гарри Стайлс
Гарри Стайлс

Közvetlenül a vörös szőnyeg előtt történt egy kínos eset: Harry "csilingelt" a fémdetektorban, és a biztonságiak megkérték, hogy menjen vissza, és menjen át újra a kereten. Styles nem csinált jelenetet, visszament és újra bement. Amikor a ceremónia szervezői siettek segíteni a sztárnak, hogy gyorsan bejusson a terembe, az énekes mindenkit megnyugtatott, megveregette az egyik őr vállát, és azt mondta, hogy ez csak a munkája, és nem nagy ügy.



A sztár visszafogottan viselkedett az egész ceremónia alatt. Az év albuma díjat a Harry's House elnevezésű lemezért kapta. A díjat Gucci márkájú fehér öltönyben vette át, alatta ezüst toppot viselt, s krém színű nadrágot. Sőt azt is mondta , hogy nem tartja magát jobbnak.

Гарри Стайлс

- engem minden művész inspirál, akik jelölve voltak az én kategóriámban. Életem régi periódusaiban mindegyiket elégszer hallgattam. Meg kell érteni, hogy nem létezik jobb zene. Nem azért ül a stúdióban mindegyikünk, hogy díjakat kapjunk. Én nekem nagyon jó érzés volt attól függetlenül ezt elnyerni, s hálás vagyok azoknak akik velem dolgoztak az albumon. Nem minden nap kapsz Grammy-díjat, ez menő! Köszi- vallotta a színpadon a popsztár.

Гарри Стайлс

Harry a színpadi produkciója közepette!

Gratula!

Emily Ratajkowski ultra rövid frizurával a divathéten


Emily Ratajkowski csodásan festett, amikor bob rövid hajzattal s frufruval volt látható Marc Jacobs tervező divatbemutatóján NYFW közepette. Nem félt a rizikótól, amikor a divatról van szó. Február 2-án Marc Jacobs divatbemutatóján látták így. A 31 éves fiatal nő, jó értelemben sokkolta külsejével a nagyérdeműt, hisz hosszú hajkoronája már már stílusa része volt. Több rajongó úgy véli, hogy ez csak paróka volt.

: emrata


Emily nemcsak rövid bob frizurát viselt, de enyhe hullámokat is készített belőlük. A frufruja fedte az egész homlokát, ehhez epikus füstös sminket kent arcára, s ajkát fénylő rúzs fedte.


Az öltözéke sem volt mindennapi a hölgynek, hisz barna trikót mély v kivágással vett föl, mely kiemelte gazdag dekoltázsát, s nem vett alá melltartót.  Nadrágja testhez simuló volt, zipzárral, magas derék résszel,, s ehhez egy barna dzsekit húzott szőrme gallérral, széles kabát újjal. Ehhez egy pár bőrcipő fedte lábait, hegyes orral.

Emily Ratajkowski egy ikonikus illat arca lett

Emily mostanában rohamléptekben hódítja meg a divat- és szépségipart, és épp a minap mutatkozott be a Viktor & Rolf ikonikus illatának, a Flowerbombnak új arcaként, amikor egy fotózáson különböző ruhákat viselt, többek között egy virágos,  melltartót és egy magas derekú szoknyát, egy skinny body-t és még sok mást a kampányhoz.
Emily Ratajkowski fragrance interview Credit to Viktor & Rolf
Az egyik rajongók által kedvelt kampányfotón Emily egy ujjatlan, kivágott, flitterekkel díszített bustier felsőt viselt, amely mély széles dekoltázst mutatott. A kivágott felsőt ékkövekkel, csipkével és gyöngyökkel díszítették, miközben a kockás hasizmokat és a karcsú derekat mindenki láthatta. A szexi, magas derekú felsőt egy buja fehér és csillogó, átlátszó fodros szoknyával kombinálta, amely körbeölelte, és tüllszegélye szivárványos béléssel volt ellátva, a dereka körül pedig egy masnis öv húzódott.
Emily Ratajkowski fragrance interview Credit to Viktor & Rolf people képei

Heidi Klum ötödik gyermeket is szülne

Хайди Клум

Heidi Klum még gondolkodik azon, hogy ismét anyává váljon. Erről a szupermodell aki 49 éves Jennifer Hudson műsorában vallott.


Azt is bejelentette, hogy minden a hangulatától függ. Valójában már négy gyermeket szült előtte. Hármat Seal nevű énekestől szült. Az idősebb lányát Flavio Biattore üzletember és milliomostól, attól függetlenül Seal nevére vette a lányt anno.

Хайди Клум с дочерью Лени
Heidi Leni/Gettyimages.ru


Az ezelőtti terhességeire emlékezve nem titkolta, hogy nem volt könnyű időszak számára. 

-már négyszer túlestem ezen. Minden terhesség során több hónapon át szoptattam a gyermekeimet, majd ismét terhes lettem. Az első három alkalom- megszakítás nélkül. 

Az idősebb gyermekeim 18, 17 és 16 évesek.-mondta Klum.


Az utolsó gyermekszüléstől már sok idő eltelt. A 13 éves Lu 2009- októberében jött a világra.

- sokat vártam, s most úgy érzem újra eljöhet az idő egy újabb gyermek vállalásra.

Хайди Клум и Том Каулитц
Heidi Klum és Tom Kaulitz/Gettyimages.co.uk

Klum 2019 óta házas a Tokio Hotel német zenekar gitárosával, a 33 éves Tom Kaulitzcal, akinek még nincsenek saját gyermekei. Felesége gyermekeihez azonban nagyon közel áll. A pár gyakran posztol hangulatos családi fotókat a közösségi médiában.

the goodess boys (fashion stars)

photos of RJ Chumbley

Ha érdekes tartalmakat akartok látni egyszerre maszkulin és feminim modellekről itt a helyetek! Ezek ketten úgy néznek, ki mint valami fantasy film szereplői. Csodálkozom, hogy eddig nem figyelt föl rájuk Hollywood, vagy a nagy színház színpadai. Ha akarnak akkor el tudnak játszani sötét karaktereket is, drámai hősöket,vámpírokat akár, vagy kedves tündéreket is. Színészi képességeik nagyon megvannak. Azonkívül a divat kifutókon is egyszerre lehetnek férfi, vagy női modellek is akár Andrej Pejic. 

Australian model Andrej Pejic has sex reassignment surgery

Szerintem intelligenciájuk, eladhatóságuk szempontjából, akár lehetnének filmhősök, reklám szereplők az elválaszthatatlan dupla dinamit! Némelykor emlékeztetnek Laurel K Hamilton Meredith Gentry regényének tündér hőseire, már ami az emberfeletti külsejüket s vonzerőijüket is illeti. Szórakoztatóak, kreatívak a Tiktok tartalmaik. Aki elfogadó, s szereti az újdonságokat, azoknak ajánlom. A másik, hogy kiállnak azért, hogy légy önmagad, mindegy, hogy heteró, vagy meleg, vagy leszbikus vagy.

Elérhetőségeik: Goddess Boys✨ @cadence_talent rjchumbley@cadence-talent.com

@rjchumbley Run Goddesses run!!! @beingadp #strut #strutting #runway #runwaywalk #models #twinning #goddessboys #fashion #fashionweek ♬ deathrow - liyàh🫧
@rjchumbley Goddesses in black are back 🕴🏿🕴🏻 @beingadp #patrickbateman #americanpsycho #fightclub #meninblack #bettercallsaul #saul #viral #fypシ #trendin ♬ original sound - Cinemaside

Nicole Scherzinger egy szexi bikiniben


A Pussycat dolls egykori énekesnője demonstrálta csodás alakját, egy fehér bikiniben mély dekoltázzsal, egy szexis selfie keretében.


Nicole Scherzinger mindig szeretett feltűnően szexisen öltözni,  s ez történt most is. A 44 éves hölgy több fotón is megmutatta, hogy tökéletes formái vannak.


 

Nicole ezt írta posztjában:- az egészség fontos, a motiváció segít.  Állati mód dolgozik. Jég szauna 3 foknál kevesebb. A szauna meghosszabbítja az élvezetet.

 

 


A fotókon fehér top bikinit hordott, v kivágással, hogy még mélyebb legyen a dús dekoltázsa. Ehhez bugyit vett, s smink nélkül pózolt, természetes arcával.


A szexis fotókon kívűl Nicole megosztott egy videót, ahogy a kádja körül táncolt, twerket rázva. 

- ez nagy eredményeket hozhat, minden nap.-írta alá a sztár.

 #manaMonday @mana_movement».


Nicole tényleg szereti a bikinit, Hawaion csak ezt hordta. Posztolt még képeket videókat, nyaralásáról, egy csónakban, fürdőruhában, áttetsző fehér maxi ruhát hosszú újakkal, fonott anyagból.


 Ezektől függetlenül  extra bézs színű fürdőruhában is megmutatta magát, dekoltázsát a fürdőruha pántja emelte ki.


 

-hétvégi hangulat. Jég fürdő 37 fokban 6 percig. Nincs fájdalom.

 

 -


A toplisták élén Miley Cyrus Flowers című dala: -a sztár reakciója

 


Miley Cyrus hálás az LBD-nek hisz ünnepli slágere sikereit.


Miley Cyrus csodásan fest. A 30 éves Flower című dal előadónője, saját magát is felülmúlta, hisz mindenhol elsőként tarolt a toplistákon új száma. Január 30-án a Disney Hannah Montana sztárja mélyen dekoltált miniruhában táncolt örömében. Ehhez platinaszőke haját feltűzte.

 -ünnepeljük meg, hogy a világon az első a virágok című dalom.-írta alá a sztár.


- nekem tetszik, hogy ez a felvétel, ilyen pozitív visszajelzést kapott, s nekem kellemes dalokat létrehozni nektek. Ezek az évek, sikereit,  mind rajongóimnak köszönhetem. Végtelenül hálás vagyok.


Ezek után Miley eldicsekedett az országok listájával, ahol első lett a toplistákon a dala:

Ausztrália, Belgium, Kanada, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország,Írország, s még sok más is. Sőt az amerikai  Billboard Hot 100-as listáján is első volt.


A rajongók reakciója: -te megérdemelted szépség!

Sokan a 195 millió feliratokozóiból az énekesnőnek kommentárokat írtak neki, hogy mennyire csodálják őt.

Dj Diplo:- első helyen a szívemben. A királynő újra a helyén.-írta egy rajongó.

mások:- megérdemelt győzelmet mondtak neki.


Mások belemerültek a kommentjeikbe, így Miley megérezte, miért szeretik ennyien a dalt.

    "Annyira szeretem ezt a dalt, mert ez a tökéletes leírása egy független nőnek" - kommentálta egy rajongó. "A legtöbbször mi nők kételkedünk önmagunkban, azt gondolva, hogy egy partner nélkül semmik vagyunk, de ez nem igaz. Csak akkor tudjuk igazán, és bizonyítjuk be magunknak, hogy megéri, ha egyedül vagyunk, még ha csak rövid időre is."

Miley Cyrus új slágerét ex-férjének ajánlotta

Miley a pletykák szerint a dalt sorra írta Bruno Mars "When I Was Your Man" című dalára reagálva, amelyet állítólag a volt férjének, Liam Hemsworthnek dedikált. Finom célzással a 'Flowers' című számot exének születésnapján adta ki. Az egykori befolyásos pár 2019-ben vált el rövid életű házasság után.