Családi idill: Tom Brady s felesége Giselle Bündchen Costa Ricában pihen

 forrás:https://www.popcornnews.ru/news/semeinaia-idilliia-tom-bredi-s-zhenoi-zhizel-biundkhen-otdykhaet-v-kosta-rike

Super Bowl 2021: Gisele Bundchen shares a loving note for Tom Brady


A házaspár mézesheteket rendezett magának.

Семейная идиллия: Том Брэди с женой Жизель Бюндхен отдыхает в Коста-Рике


Tom Brady és felesége, akit a Victoria’s Secret modelljeként ismerünk Giselle Bündchen elrepült a Karib tengerre Costa Ricába.
Március elején a híres hátvéd választható térdműtéten esett át, és a következő négy hónapban felépül.


A lesifotósok lekapott pillanataiból az derült ki, hogy kellemesen telik az utazás egymás társaságában. Sokat nevettek, beszélgettek és ölelkeztek a napsütötte helyen.


Úgy tűnik, hogy a hosszú nyaralás után csak júniusban lehet visszatérnie a sporthoz. James Korden-nél egy interjúban bevallotta, hogy nem nézve a hirtelen jött szabadidejére, szeretne mégis valamennyit edzeni.


Ami a feleségét illeti ő örül, hogy szerelmével több időt tölthet együtt, s nem ellenezné , ha Tom befejezné sport karrierjét.  Azután, hogy a 43 éves Brady hatodjára nyerte meg a a szuper bajnokságot,   Giselle megölelte őt és megkérdezte:- mit szeretnél még bebizonyítani?.Az amerikai focista, még nem akarja elhagyni  csapatot  a Tampa Bay Buccaneers ”és visszavonulni a Nemzeti Labdarúgó Ligától.



Emlékeztetőül: Brady és Giselle 2009-től élnek boldog házasságban, ez idő alatt két gyermeket nemzett a pár Benjamint- aki 11 éves, Vivient aki nyolc. Ezenkívül a hátvédnek van egy idősebb fia Jon a volt barátnőjétől
Bridget Moynahan-tól. 

gisele-bundchen-children

Sok boldogságot!


gisele-tom-beach

fotó: Legion-Media, hello, instagram


0 Comments:

Megjegyzés küldése