Emma Stone világra hozta első utódját

forrás:https://www.popcornnews.ru/news/smi-emma-stoun-rodila-perventsa

 A gyermek neme még nem ismert.

СМИ: Эмма Стоун родила первенца


Arról, hogy Emma Stone terhes, csak múlt év őszén derült fény. A lesifotósok akkoriban sokat takaró ruhában fotózták le a sztárt, ahol látszott gömbölyödő pocakja, majd Tova Malibu arra engedett következtetni, hogy Emma bizony anyává fog válni. Az Instagramon azt is nyilatkozta, hogy biztos az asszony terhességében.


Most pedig terjed a hír a közösségi hálon, hogy a 32 éves Emma Stone máris világra hozta első gyermekét. Persze a csecsemő neme még ismeretlen. A rajongók továbbra is találgatnak , hogy fiú vagy kislány?

Dave McCary-vel még 2017 elején kezdtek találkozgatni, aki rendező hírében áll. Azután fél évre rá vált ismerté az információ, hogy a pár együtt van.


Nem jelentették be a házasságkötést. 2019 decemberében kérte meg a férfi a szerelme kezét, s márciusban tervezték meg a házasságkötést. A járvány miatt halasztották el. Azóta nem volt hír , hogy megtartották volna. Azután szeptemberben volt szó arról, hogy titokban keltek egybe. Főleg, hogy a feleség büszkén mutatta a gyűrűjét. Sok boldogságot és jó egészséget!:)

foto: Legion-Media


0 Comments:

Megjegyzés küldése