Miniszoknyában reggel és este: Új stílus Rihannától

 


Мини утром и вечером: разбираем два новых образа Рианны

A 33 éves Rihanna ha megjelenik, akkor a lesifotósok rögtön lecsapnak rá, hisz minden megjelenése a divat s a trend jegyében telik. Rihanna és stylistja Jalil Shiver  nem csak egy márkát viselnek, szeretik mixelni a különféle stílusokat, s minden rajongó csodálva várja az énekesnő fotóit. Erről tanúskodik mostani külseje is.

Рианна
Рианна
Рианна


Vasárnap este a  Giorgio Baldi elnevezésű étteremben látták, melyet gyakorta látogat, s olyan stílusú öltözéket vett föl, melyet glamuros gótikusnak néznénk.


 Hosszú fekete kabátot öltött, Rick Owens-től, s hozzá csillogó miniszoknyát szimmetrikus varrással, mely az aktuális trend a márka kollekciója szerint. A szettet egy Kuboraum napszemüveggel emelte ki.

Рианна
Рианна
Рианна


A következő napon Rihanna otthon akarta megenni a vacsoráját, ezért útnak eredt a Bristol Farm elnevezésű szupermarketbe, mely Beverly Hills-ben található meg. A sztár remekül festett újra miniszoknyában, farmer anyagból készült, s tarka öltözetével igazi kaliforniai  stílust mutatott be. A gótikus külsőnek, nyoma veszett,  mintás kékes zöld blúz fedte testét Celine x Tyson Reeder-től. Igazán sexy és csinos volt!:)

Рианна
Рианна
Рианна

Az igazi rajongók várják Rihanna új albumát. Az énekesnő táplálta a reményt. Az utolsó albumnak a Billboard 200 az Anti-nak már öt éves évfordulója van. Egy rajongó utalt arra, hogy a sztár ünnepelje meg úgy a jeles eseményt, hogy írjon új dalokat.

- úgy érzem így tehetnék. Hamarosan!- válaszolta Rihanna. 

Sok sikert!:)

0 Comments:

Megjegyzés küldése