Romain Gavras és Dua Lipa szakítottak!

 Дуа Липа и Ромен Гаврас


Dua Lipa énekesnő szakított, a francia származású Romain Gavras-al hét hónap kapcsolat után. A The Sun nyilatkozta ezt.


A kiadvány szerint a szakítás oka volt, hogy az énekesnő teljesen a karrierjére akart fókuszálni: hamarosan kijön a harmadik albuma, s más dolgokra már nincs is ideje.


"Dua és Romain kapcsolata véget ért, ahogy a nyarat együtt töltötték. Neki a karrier- a legfontosabb, így a pár közös megegyezéssel szakított, mielőtt elromlottak volna a dolgok.  Romain szerint Dua munkamániás, s senki kedvéért nem áll le ezzel"- Sun magazin bennfentese.


Nemrég a sztárpár közös képeken szerepelt, amikor a hölgy a 28. születésnapját ünnepelte Ibizán. Bár az is igaz, hogy ezekben a hetekben az énekesnő eltűnt a közösségi hálóról, majd újabb imidzsel jelentkezett.

Дуа Липа и Ромен Гаврас

 
Dua és  Romain 2023 februárjában kezdtek találkozgatni. Márciusban a Saint Laurent divatbemutatóján együtt vettek részt a divathéten Párizsban, majd a Cannesi filmfesztiválon is együtt jelentek meg.
Az énekesnő korábban Isaac Carew szakáccsal, az American Lany énekesével, Paul Kleinnel, valamint Bella és Gigi Hadid testvérével, Anwarral járt. Romain korábban Rita Orával volt kapcsolatban.
Dua mostanában vörös hajjal látható Hudini című klipjében.
 
Dua Lipa 'Houdini' Welcomes Magical New Era: Pop Shop Podcast – Billboard

0 Comments:

Megjegyzés küldése