Arnold Schwarzenegger fia eljegyzett egy hírhedt modell hölgyet!



''Örökre, és éveken keresztül!'' -írta alá Patrick Schwarzenegger s menyasszonya a közös publikációjukat a közösségi hálón, a tényt , hogy eljegyezték egymást.


Ez a karácsonyi szezon Patrick Schwarzeneggernek s szíve hölgyének egészen emlékezetes lett!

A 30 éves színész és kedvese Abby Champion eljegyezték egymást. A közösségi hálón közölték a nagy hírt.


«💍❤️Örökre ❤️💍»,  -írták alá a selfiejüket, mely a tengerparton készült amikor a férfi megkérte a kezét a modellnek.

Патрик Шварценеггер, Эбби Чемпион


Az egyik fotón még az is látszik, hogy Schwarzenegger arcon csókolta a kedvesét, miközben az mutatja a gyémántokkal kirakott gyűrűjét az újján. A többi fotókon a pár csókolozik, ölelkeznek a homokos parton, miközben egy rózsaszirmokból kirakott szív közepén állnak. Sőt tortájuk is volt, mely a fotójukat ábrázolta.


A románc kezdete, mely erős párkapcsolathoz vezetett

Először akkor alakult ki közöttük romantikus kapcsolat, amikor még csak 2015 szeptembere volt, majd 2016 februárjában hivatalossá tették kapcsolatukat blogjukban. Akkor a 26 éves modell ölelkező képeket posztolt magukról.


Azóta is kisebb megszakításokkal közölték szerelmük tényét képekben a világhálón.  Tavaly, Abby 25. születésnapján Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver fia azt írta: "Annyira szeretem ezt a lányt", és egy sor közös fotót tett hozzá a párról.

Ezenkívűl Patrick elmondta mi nagyon fontos számára.


 

"Olyan szorgalmas. Olyan szép. Hűséges. Két csésze kávét iszik! Szereti a fagylaltot. Szereti az édes koktélokat."-írta a férfi a nőről.

"

Патрик Шварценеггер, Эбби Чемпион


2021-ben Schwarzenegger első randijukra emlékezett, főleg aláhúzta a nem mindennapi étel választást.


 

"Akkor tudtam, hogy jól fogunk kijönni, amikor első randink volt, s te gyermek menüt választottál!!"-írta a férfi 2021-ben Champion nevű lány 24. születésnapján.

 


Bár Schwarzenegger és Champion sikeres mindkettő a karrierjében, néha együtt is dolgoznak felvételeken. A Calvin Klein Jeans-nak pózoltak 2019 őszén, s a Vouge divatmagazinjában is szerepeltek 2022 novemberében.


Akkor Patrick megosztott pár fotót kedvesével:- csodás képek szerelmemmel!-írta alá.


 

Schwarzenegger az E! News-nak 2019-ben azt nyilatkozta, hogy Champion mindig is támogatta őt karrierjében.

 

"én azt gondolom, hogy a legjobb abban, hogy ő mellettem van, hogy mindig kiáll mellettem, s jót kíván nekem, s a legjobb oldalamat hozza ki!Egy kapcsolatban egymás segítőinek is kell lenni. Támogatni egymást. Ő pedig ezt teszi nekem.

 

-vallotta a férfi.

 

"

 

 

Патрик Шварценеггер, Эбби Чемпион

Távolságban is megtartani a kapcsolatot

Arról is beszélt, hogy a pár annak ellenére is erősen tartja a kapcsolatát, hogy a munkahelyi elfoglaltságaik miatt sok időt kell külön tölteniük.

    "Szeretjük egymást, és teljesen normális, ha ő elmegy egy hétre, vagy én egy hónapra forgatásra" - mondta Schwarzenegger a 2022 novemberi kiadásban.

    "Elköltözünk, és nagyon szerencsés vagyok, hogy együtt lehetünk és együtt élhetünk".

    "Annyira keményen dolgozik" - áradozott Abbyről. "Szorgalmas, elkötelezett, elszánt. Azért költözött ide Alabamából, hogy megvalósítsa az álmát, és szupermodell legyen."

Közzétételi fotó: közösségi média.


0 Comments:

Megjegyzés küldése