Beyonce 42 évesen is ragyogóan fest!

 

Brazíliában Beyonce Knowles énekesnő, színésznő, díva a Destinys Child egykori együttesének tagja most igazán csinosan festett. Hosszú platina szőke enyhén hullámos hajzuhatag keretezte arcát.Szemeit fehér -fekete óriás napszemüveg fedte. Orcáit nem sok smink fedte,de épp ezért is volt természetes szépség. Hópelyheket mintázó kristályokból álló topjának dekoltázs része hangsúlyos volt, fölötte farmer kabátot hordott, amit ugyancsak hókristályok díszítettek. Farmerja magas derekú volt, kiemelte karcsú derekát, s érdekes nonfiguratív minták borították azt. A szetthez magas sarkú ezüst metál fényű cipőt vett föl.


A következő képen megcsodálhatjuk a 42 éves Single Lady's eladónőjének magánrepülőjét. Itt már fénylő szemhéjfestékkel emelte ki tekintetét, orcáit bronzosító, pirosító fedhette, ajkait barnás szájfénnyel emelte ki. Ezüst estélyi ruha volt a testén, mely fémes flitterekből volt összevarrva. Lábkörmeit vörös lakkal festette ki.

A Disney Arielljének is hasonlóan csillogó estélyi ruhája volt a rajzfilmben, s nem érteni, hogy miért más ruhát kapott a sellő a film változatban. Boldog karácsonyt!:)

the Little Mermaid': Differences Between Disney Original and Remake

0 Comments:

Megjegyzés küldése