Demi Lovato férjehez megy

 Джордан Лютес и Деми Ловато


Az amerikai színésznő és énekesnő, Demi Lovato férjhez megy. A 31 éves sztár eljegyzését a Jutes zenészével Instagramon jelentette be.

"nekem azóta nincs szavam. Az előző este volt a legjobb az életemben, s nem tudom elhinni, hogy életem szerelméhez megyek férjhez. Szerelmem örülten boldog vagyok hozzád menni. Minden veled eltöltött nap egy valóra vált álom volt, s alig várom, hogy örökké szerethesselek,szeretlek".

Деми Ловато и Jutes


"tegnap megkértem a legjobb barátnőm kezét, s beleegyezett. Nem tudom nélküled elképzelni az életet, s hála istennek, soha nem is kell. Ezen a világon a legboldogabb embernek érzem magam. Úgy szeretlek".- írta a közösségi hálón Jutes.


Demi Lovato és Gordan Jutes párkapcsolata 2022-ben lett ismert. Azelőtt Max Erich-el volt párkapcsolatban Demi sőt eljegyezték egymást, s az esemény után két hónapra rá szakítottak.


Demi Lovato és Jutes-t közös egészségügyi problémáik is összehozták, hisz azelőtt mindketten drogfüggők voltak, de egymás gyógyítása támogatása összehozta őket, s még közelebb kerültek egymáshoz. Sok boldogságot!

Деми Ловато и Jutes

Деми Ловато и Jutes

Jutes

forrás: dailymail, instagram

0 Comments:

Megjegyzés küldése