Sofia Vergara átfestette a haját kékre! Új hot!


Sofia Vergara bemutatta az új kék loknijait egy selfie erejéig, a rózsaszín bikinijében pózolva.


A 49 éves színésznő sokkolta a közönséget hirtelen frizura váltásával. A Modern család sorozat sztárja, élénk kék loknikkal jelent meg Instagramján. Ehhez pink topot és bikinit öltött. A kardinális stílusváltás nemcsak híresebbé tette, hanem vattacukorszerű kinézetet adott. 


Előtte a sztárt, mindig karamell barna hajzuhataggal láthattuk és hozzá világos bikiniket húzott. Mi nem vagyunk biztosak abban, hogy ilyen marad a stílusa. Lehet, hogy ez csak tréfa volt? Sofia most is  bebizonyította, hogy bármely hajszín jól áll neki.


Még egy nagy átváltozást láthatunk majd tőle  Netflix Griselda című sorozatában.  Ott világos vörösesbarna  rövid hajzuhataggal láthatja a néző. A fotókon a forgatáson cigizett, s virágmintás ruhát hordott. Ő teljesen másképp festett, mint általában.

fotóInstagram: sofiavergara

A Netflix előadta, hogy mit várhatnak a nézők a sorozattól.


 Sofia Vergara to play 'cocaine queen' Griselda Blanco for ...

-Sofia Vergara játsza Griselda Blankot aki egy kolumbiai üzletasszony s drogbárónőt aki nagy cégeket hozott létre, s ezzel elérte az a hírnevet, hogy Keresztanyának (fekete özvegynek) szólították.- a hivatalos twitteren ez volt írva a sorozatról.

Sofia Vergara Looks Nothing Like 'Cocaine Godmother ...



Amikor nem pózol szexin a fotókon, akkor férjével

Joe Manganiello -val tölti az időt. Februárban egy randin kapták lencsevégre a párt. Akkor a hölgy  toppot hordott selyem nadrággal, s narancs blézerrel. A pár már 2015- óta él együtt boldog házasságban.

forrás:

https://www.starslife.ru/2022/04/02/sofiya-vergara-perekrasila-volosy-v-sinij-cvet/

0 Comments:

Megjegyzés küldése