Hiába ítélik el, ő lánynak öltözteti fiát!


Amikor a 35 éves Megan Fox interjút adott az UK Glamour számára, arról kérdezték, hogy az idősebbik fia Noah Green miért hord lányka ruhákat, ő pedig könnyekben tört ki.


 

-nem tudom kontrollálni,hogy hogyan reagálnak az emberek a gyermekeimre. Azt se tudom ellenőrizni, hogy miket tanítanak más gyermekeknek, akikkel egy iskolába járnak, s ismételik nekik ezt.- mondta a sztár, hogy hogyan nevelte saját lurkóit ( két másikat Bodi-t a 8 évest és Jorni-et az 5) Azt vallotta, hogy a fiainak joga van a ruhákkal kifejezni önmagukat, ahogy csak tetszik.


 

-ezért nem posztolok képeket a fiaimról a közösségi hálón. - folytatta. Én olyan büszke vagyok a gyermekeimre. Noah- hihetetlen zongorista. Egy óra alatt tanul meg Mozart koncerteket. Azt akarom, hogy az emberek lássák ezt,  és azt is, hogy a világ meg tudja érinteni ezt a lágy lelket, s mondta mindazt amit mi mindannyian tudunk, amit készülnek mondani.


A Jennifer's Body film sztárja, három gyermeket szült volt férjétől a 48 éves Austin Green-től, s bevallotta, hogy hogyan küldte iskolába a srácait, ahol a többi szülő tartotta magát a saját véleményéhez, de ő úgy érezte muszáj megvédenie gyermeke érdekeit,


 Durván támadják Megan Foxot | Cosmopolitan.hu

-Eddig mi nagy utat tettünk meg, s jó munkát végeztünk, próbáltuk megvédeni az ő ártatlanságukat, de tudom, hogy nem lehet őket védelmezni örökké, bár van egy egy gyermekem aki szenved. Én ezért aggódom, mert azt akarom, hogy az emberiség ne legyen ilyen. Bár gyermekem, nagyon bátor, s tudom, hogy nem véletlenül választotta ki ezt az utat. Ez nehéz megpróbáltatás nekem anyaként.

 


Megan Fox for Glamour UK, April 2022 Issue - Magarila


Ő folytatta:- nem gondolom, hogy az emberek értik, hogy mi olyan érzéssel vagyunk, hogy értjük:- a megfélemlítés rossz. Gyerekeket sértegetni nem szabad. Ez önutálathoz vezethet. Néha öngyilkossághoz is vezethet. De amikor hírességről van szó, minden kirepül az ablakon, s az emberek annyi időt töltenek azzal hogy gúnyolódnak a sztárokon.

 


A Transformers sztárja hozzátette, hogy még mindig küzd azzal az érzéssel, hogy ő nem eleget tett nekik, mint anya.

 

 

- ez nehéz, hogy sokat utazom,s nekik iskolába kell járni, hát ez az. Szeretném őket is magammal vinni utazni,ez könnyebbé tenné az életet. - vallotta be.Gyakran sírok, minden teliholdkor. A fürdőben teszem ezt, mert nehéz,a nyomás miatt, amit a társadalom tesz, nehéz másnak lenni ilyen módon. Ez a DNS-em.

 

 

 

forrás:https://www.starslife.ru/2022/04/27/nesmotrya-na-izdevatelstva-megan-foks-podderzhivaet-svoego-9-letnego-syna-noa-v-odevanii-platev/

0 Comments:

Megjegyzés küldése