Nagyon szereti a latexet: Christina Aguilera lila testhezsimuló ruhában lépett föl Dubai-ban!


Az énekesnő, nagyon szexi külsőt mutatott be, amikor felöltötte  lila latex ruháját csipkés kesztyűkkel a dubai fellépése során.

Christina Aguilera wows in black floor-length latex dress as she closes out  Expo 2020 - CELEBRITY GIG MAGAZINE

Christina Aguilera mindig nagyon csinos.  Az Expon 2020 Dubaiban a 41 éves  énekes, színésznő  megőrizte hírnevét. Nagyon dekoratív volt.

Christina ruhája magas nyakkivágással és keskeny fűzős míderrel rendelkezett. A ruhának hosszú, kivágott ujjai voltak, amelyeket csipkekesztyűvel hangsúlyozott. A ruházat többi része egy szűk szoknyába ért véget, amelynek két mély kivágás volt az oldalán, és a megjelenését nedves tengerparti hullámokkal és élénk lila szemhéjfestékkel egészítette ki..


A latex nemcsak fellépő ruha, hanem egy életérzés!

Christina nagyon szereti ezt az anyagot s többször lépett már föl ilyen ruhákban.  Nemrég volt egy randin Los Angelesben

Matthew Rutler-al, akkor is latex overallt öltött magára piros színben mély v- kivágással.

Instagram: xtina


Az overall, kiemelte dús dekoltázsát, s a nadrág része fekete színű volt. A szettet kiegészítette fekete bőr platform cipővel, s csodás fényűző sminkkel, s frizurával. A hosszú platina hajzuhatagát leengedve hordta felül balerina konttyal, s piros virágot tűzve mellé. Füstös szemhéja volt, s sötét vörös rúzzsal volt kikenve az ajka.


A latexen kívül hordott ő már szexi élénk vörös topot is nyitott vállrésszel, s nagyon mély dekoltázzsal, arany fülbevalókkal, melyek kardot formáltak s a válláig értek le.

 forrás:https://www.starslife.ru/2022/04/07/ochen-lyubit-lateks-kristina-agilera-v-obtyagivayushhem-fioletovom-plate-vystupila-v-dubae/

0 Comments:

Megjegyzés küldése