A pletykáktól messze: -Rihanna vőlegényével elrepült Barbadosra, hogy a gyermek ott szülessen

 

A művésznő, már régóta eldöntötte, hogy otthon szül majd. Az eseményen részt vesz majd az édesanyja és vőlegénye- ezek fontosak most a kismamának.


Rihanna on Motherhood, Fenty Beauty, and Real HousewivesRihanna kismamastílusa sem mindennapi, és még csak a ...


Úgy látszik, mindenki tudja, hogy Rihanna hamarosan szül. Minden nap boldogítja rajongóit új kismamás képekkel, amelyeken büszkén mutatja gömbölyödő pocakját. A barbadosi repülőtéren is a sztár  régi  retro ruhában jelent meg  Jean Paul Gaultier-től s arany szandált húzott hozzá.Подальше от слухов: Рианна с женихом прилетели готовиться к родам на Барбадос

A szülőhazájába a sztár Rihanna a jövendőbeli gyermekének apjával ment A$AP Rocky-ként ismer a világ eredeti neve Rakim Maires (rapper). Bár terjednek a férfi megcsalásáról a pletykák, a pár köszöni jól van s nem szándékoznak szakítani, élvezik egymás társaságát.

Рианна, A$AP Rocky

Рианна и A$AP Rocky

 

Amina Muaddi akit viszonnyal vádoltak Rihanna kedvesével azt nyilatkozta, hogy a pár csodásan él, s nem csalta meg vele a férfi Ririt. Ettől függetlenül se Rihanna se ASAP nem cáfolták hivatalosan a megcsalás tényét.  Érdekes, hogy a közeli barátok, hogyan viszonyulnak a hűtlen férfihoz?

 Рианна

Létezik az a verzió, hogy a közös utazással a pár csak meg akarta cáfolni a pletykákat.  Valamikor házasságkötést terveztek, de nem hiszik a csiripelő verebek, hogy a barbadosi szépség ilyen könnyen elfeledi a hűtlenséget.  Rakim ról nem ez az első pletyka, hogy megcsalta volna Rihannát, egyszer a barbadosi szépség még barátnőjével is összeveszett a férfi miatt.

Рианна

Azt is tudni vélik, hogy Barbados lesz a baba szülőhazája, s otthon lesz a szülés.

 

Az utód világrajövetele után nagy partit csapnak baráti körben. Az alkohol helyett wellness szállodába mennek.

 

-Rihanna számára ez lesz a legfontosabb nap az életében. A legközelebbi emberek lesznek vele akkot- mama, Sonita (barátnő) s a gyermek apja. Nagy ünneplés követi majd a gyermek születését, s Spa-ba is mennek- egy bennfentes barát szerint.




forrás:https://www.woman.ru/news/podalshe-ot-slukhov-rianna-s-zhenikhom-prileteli-gotovitsya-k-rodam-na-barbados-id727191/

0 Comments:

Megjegyzés küldése