Camilla Cabello átetsző body-ban a Victoria Secret kampányában



Camilla Cabello csodásan festett az átlátszó dresszjében s más szexis ruhában a  Victoria’s Secret-számára.


A népszerű énekesnőt most láthattuk a Victoria’s Secret Bombshell Fragrance elnevezésű parfüm reklámjában. A 25 éves hölgy nagyon jól nézett ki a sok fotón amit róla készítettek, ahol áttetsző body-ban farmer fűzőben is pózolt.


A képeken a sztár tökéletes alakkal volt látható, fekete overallban, melynek hosszú ujjai voltak, az is átlátszó, mely láttatni engedte fekete melltartóját, sőt alsóját is.


Camilla farmer füzőben a Victória Secret-nél

A hölgy reakciója:


Mintha nem tudott volna még szexibbnek mutatkozni Camilla demonstrált mély dekoltázsú füzőt, melyek kiemelték szép keblei halmát. Az Instagramon így írta alá fotóit amiket posztolt.


 

-nekem tetszett a fotózás! Ez ritka, hogy  az én kis szeplőcskéim megtalálják a helyüket!:)

Фото с личной страницы Камилы Кабельо в IG: camila_cabe


Más lenyűgöző fotókon Camila egy pánt nélküli rózsaszín, bolyhos tüll crop topban, egy fehér topban hatalmas fodros ujjakkal és egy káprázatos fehér, gombos ingben jelent meg.


Kamilla elmondta milyen volt a márkával dolgozni:


 

-számomra ez bombasztikus volt- annak lenni, aki vagyok, s ünnepelni bátran azt aki vagyok minden nap. Nagyon boldog voltam a Victoria Secret-hez való csatlakoztól, azért, hogy minden nőben megnyissam a bomba nőt.

 


A kreatív igazgatója  a Victoria Secret-től a közös munkáról:


Raul Martinez a fő kreatív igazgatója a Victoria Secretnek kifejezte csodálatát a közös munkáról Camillával:

 


 

-A forgatáson Camilla mindig tanult valamit, jelen volt s tudta merre kell haladni- az ő élénk  s magabiztos jelleme, ragyogott. Fontos volt az ő karakterét megmutatni, életre kelteni egy parfümként.

 

 forrás:https://www.starslife.ru/2022/04/28/kamila-kabelo-v-prozrachnom-bodi-dlya-pervoj-dvuyazychnoj-kampanii-victorias-secret/

0 Comments:

Megjegyzés küldése