Hiába ítélik el, ő lánynak öltözteti fiát!


Amikor a 35 éves Megan Fox interjút adott az UK Glamour számára, arról kérdezték, hogy az idősebbik fia Noah Green miért hord lányka ruhákat, ő pedig könnyekben tört ki.


 

-nem tudom kontrollálni,hogy hogyan reagálnak az emberek a gyermekeimre. Azt se tudom ellenőrizni, hogy miket tanítanak más gyermekeknek, akikkel egy iskolába járnak, s ismételik nekik ezt.- mondta a sztár, hogy hogyan nevelte saját lurkóit ( két másikat Bodi-t a 8 évest és Jorni-et az 5) Azt vallotta, hogy a fiainak joga van a ruhákkal kifejezni önmagukat, ahogy csak tetszik.


 

-ezért nem posztolok képeket a fiaimról a közösségi hálón. - folytatta. Én olyan büszke vagyok a gyermekeimre. Noah- hihetetlen zongorista. Egy óra alatt tanul meg Mozart koncerteket. Azt akarom, hogy az emberek lássák ezt,  és azt is, hogy a világ meg tudja érinteni ezt a lágy lelket, s mondta mindazt amit mi mindannyian tudunk, amit készülnek mondani.


A Jennifer's Body film sztárja, három gyermeket szült volt férjétől a 48 éves Austin Green-től, s bevallotta, hogy hogyan küldte iskolába a srácait, ahol a többi szülő tartotta magát a saját véleményéhez, de ő úgy érezte muszáj megvédenie gyermeke érdekeit,


 Durván támadják Megan Foxot | Cosmopolitan.hu

-Eddig mi nagy utat tettünk meg, s jó munkát végeztünk, próbáltuk megvédeni az ő ártatlanságukat, de tudom, hogy nem lehet őket védelmezni örökké, bár van egy egy gyermekem aki szenved. Én ezért aggódom, mert azt akarom, hogy az emberiség ne legyen ilyen. Bár gyermekem, nagyon bátor, s tudom, hogy nem véletlenül választotta ki ezt az utat. Ez nehéz megpróbáltatás nekem anyaként.

 


Megan Fox for Glamour UK, April 2022 Issue - Magarila


Ő folytatta:- nem gondolom, hogy az emberek értik, hogy mi olyan érzéssel vagyunk, hogy értjük:- a megfélemlítés rossz. Gyerekeket sértegetni nem szabad. Ez önutálathoz vezethet. Néha öngyilkossághoz is vezethet. De amikor hírességről van szó, minden kirepül az ablakon, s az emberek annyi időt töltenek azzal hogy gúnyolódnak a sztárokon.

 


A Transformers sztárja hozzátette, hogy még mindig küzd azzal az érzéssel, hogy ő nem eleget tett nekik, mint anya.

 

 

- ez nehéz, hogy sokat utazom,s nekik iskolába kell járni, hát ez az. Szeretném őket is magammal vinni utazni,ez könnyebbé tenné az életet. - vallotta be.Gyakran sírok, minden teliholdkor. A fürdőben teszem ezt, mert nehéz,a nyomás miatt, amit a társadalom tesz, nehéz másnak lenni ilyen módon. Ez a DNS-em.

 

 

 

forrás:https://www.starslife.ru/2022/04/27/nesmotrya-na-izdevatelstva-megan-foks-podderzhivaet-svoego-9-letnego-syna-noa-v-odevanii-platev/

Camilla Cabello átetsző body-ban a Victoria Secret kampányában



Camilla Cabello csodásan festett az átlátszó dresszjében s más szexis ruhában a  Victoria’s Secret-számára.


A népszerű énekesnőt most láthattuk a Victoria’s Secret Bombshell Fragrance elnevezésű parfüm reklámjában. A 25 éves hölgy nagyon jól nézett ki a sok fotón amit róla készítettek, ahol áttetsző body-ban farmer fűzőben is pózolt.


A képeken a sztár tökéletes alakkal volt látható, fekete overallban, melynek hosszú ujjai voltak, az is átlátszó, mely láttatni engedte fekete melltartóját, sőt alsóját is.


Camilla farmer füzőben a Victória Secret-nél

A hölgy reakciója:


Mintha nem tudott volna még szexibbnek mutatkozni Camilla demonstrált mély dekoltázsú füzőt, melyek kiemelték szép keblei halmát. Az Instagramon így írta alá fotóit amiket posztolt.


 

-nekem tetszett a fotózás! Ez ritka, hogy  az én kis szeplőcskéim megtalálják a helyüket!:)

Фото с личной страницы Камилы Кабельо в IG: camila_cabe


Más lenyűgöző fotókon Camila egy pánt nélküli rózsaszín, bolyhos tüll crop topban, egy fehér topban hatalmas fodros ujjakkal és egy káprázatos fehér, gombos ingben jelent meg.


Kamilla elmondta milyen volt a márkával dolgozni:


 

-számomra ez bombasztikus volt- annak lenni, aki vagyok, s ünnepelni bátran azt aki vagyok minden nap. Nagyon boldog voltam a Victoria Secret-hez való csatlakoztól, azért, hogy minden nőben megnyissam a bomba nőt.

 


A kreatív igazgatója  a Victoria Secret-től a közös munkáról:


Raul Martinez a fő kreatív igazgatója a Victoria Secretnek kifejezte csodálatát a közös munkáról Camillával:

 


 

-A forgatáson Camilla mindig tanult valamit, jelen volt s tudta merre kell haladni- az ő élénk  s magabiztos jelleme, ragyogott. Fontos volt az ő karakterét megmutatni, életre kelteni egy parfümként.

 

 forrás:https://www.starslife.ru/2022/04/28/kamila-kabelo-v-prozrachnom-bodi-dlya-pervoj-dvuyazychnoj-kampanii-victorias-secret/

A pletykáktól messze: -Rihanna vőlegényével elrepült Barbadosra, hogy a gyermek ott szülessen

 

A művésznő, már régóta eldöntötte, hogy otthon szül majd. Az eseményen részt vesz majd az édesanyja és vőlegénye- ezek fontosak most a kismamának.


Rihanna on Motherhood, Fenty Beauty, and Real HousewivesRihanna kismamastílusa sem mindennapi, és még csak a ...


Úgy látszik, mindenki tudja, hogy Rihanna hamarosan szül. Minden nap boldogítja rajongóit új kismamás képekkel, amelyeken büszkén mutatja gömbölyödő pocakját. A barbadosi repülőtéren is a sztár  régi  retro ruhában jelent meg  Jean Paul Gaultier-től s arany szandált húzott hozzá.Подальше от слухов: Рианна с женихом прилетели готовиться к родам на Барбадос

A szülőhazájába a sztár Rihanna a jövendőbeli gyermekének apjával ment A$AP Rocky-ként ismer a világ eredeti neve Rakim Maires (rapper). Bár terjednek a férfi megcsalásáról a pletykák, a pár köszöni jól van s nem szándékoznak szakítani, élvezik egymás társaságát.

Рианна, A$AP Rocky

Рианна и A$AP Rocky

 

Amina Muaddi akit viszonnyal vádoltak Rihanna kedvesével azt nyilatkozta, hogy a pár csodásan él, s nem csalta meg vele a férfi Ririt. Ettől függetlenül se Rihanna se ASAP nem cáfolták hivatalosan a megcsalás tényét.  Érdekes, hogy a közeli barátok, hogyan viszonyulnak a hűtlen férfihoz?

 Рианна

Létezik az a verzió, hogy a közös utazással a pár csak meg akarta cáfolni a pletykákat.  Valamikor házasságkötést terveztek, de nem hiszik a csiripelő verebek, hogy a barbadosi szépség ilyen könnyen elfeledi a hűtlenséget.  Rakim ról nem ez az első pletyka, hogy megcsalta volna Rihannát, egyszer a barbadosi szépség még barátnőjével is összeveszett a férfi miatt.

Рианна

Azt is tudni vélik, hogy Barbados lesz a baba szülőhazája, s otthon lesz a szülés.

 

Az utód világrajövetele után nagy partit csapnak baráti körben. Az alkohol helyett wellness szállodába mennek.

 

-Rihanna számára ez lesz a legfontosabb nap az életében. A legközelebbi emberek lesznek vele akkot- mama, Sonita (barátnő) s a gyermek apja. Nagy ünneplés követi majd a gyermek születését, s Spa-ba is mennek- egy bennfentes barát szerint.




forrás:https://www.woman.ru/news/podalshe-ot-slukhov-rianna-s-zhenikhom-prileteli-gotovitsya-k-rodam-na-barbados-id727191/

Dakota Fanning szexis csipkés ruhában a The First Lady című film premierjén! Új style

 



A színésznő hihetetlenül elegánsan festett egy fekete csipkés ruhában, masnikkal a szőke hajzuhatagában. A hölgy játssza Suzan Ford első lányát a Showtime elnevezésű sorozatban.

 


A 28 éves Dakota Fanning tiszta fényűző stílusban  jelent meg a Rodarte-n csipkés fekete ruhában a vörös szőnyegen tipegve a First Lady film premierjén Los Angelesben  április 14-én. Az új dráma a Showtime produkciójában arról, szól hogy milyen élete volt Obama adminisztrátorainak Ford-nak Roosweltnak április 17-én lesz a premierje.


A színésznő, aki Suzan Ford első lányát játssza a sorozatban, a vörös szőnyegen fekete selyem s csipkés ruhát hordott, ami olyan klasszikus volt amennyire szexi is. A ruhája budoár stílusú volt, keskeny pántokkal ellátva, csipkével borítva a dekoltázs résznél, és a melleitől a csípőjéig egy csipetnyit mutatva alabástromfehér bőréből . Kicsit több bájt adott a képnek a bal lábszáránál ruhájának kivágása, mely láttatni engedte formás lábait.


Volt egyszer Hollywoodban sztárja kiegészítőként két fekete magas sarkút vett föl,   nyakában briliáns gyémánt nyakék lógott.  Sminkje egyszerre volt friss, s üde a rózsaszín orcájától, a barackszínű rúzstól az ajkain, s a tekintetét kiemelte dús szempillái. Nőiességét masnikkal emelte ki a hajában.

Ez volt a tökéletes vörös szőnyeges megjelenés a színésznő számára, aki Susan Ford szerepét játszotta Michelle Pfeiffer mellett, aki Betty Fordot, a 38. elnök, Gerald Ford feleségét alakította. A First Ladyben Viola Davis Michelle Obama és Gillian Anderson Eleanor Roosevelt szerepében is bemutatkozik.


Ez nem az első munkája Michelle Pfeiffer -rel.


Dakota boldogan csatlakozott kolléganőjéhez Az én Sam-ben egy projekt erejéig. Az Entertainment Weekly-nek adott interjújában ezt mondta:


 

-Szerettem volna újra együtt dolgozni Michelle-val, mert az én első filmemben is vele játszottam, amikor még 6 éves voltam, ezért nekem ez tényleg rendkívül fontos volt, mert ő volt az első színésznő, akivel együtt dolgoztam. Tehát megismerni őt felnőttként, s dolgozni vele hihetetlen tapasztalatot jelentett számomra.


 

forrás:https://www.starslife.ru/2022/04/15/dakota-fenning-v-seksualnom-kruzhevnom-plate-kombinacii-na-premere-filma-pervaya-ledi-foto/

Sam Ashgari reagált Britney terhességére!


A jövendőbeli apa a közösségi hálón osztotta meg örömét az apasággal kapcsolatban.

Сэм Асгари отреагировал на беременность Бритни Спирс


A média rögtön felkapta a hírt, hogy a pop királynője várandós lett. 

Pregnant Britney Spears models outfits before she starts 'showing'forrás: Instagram

Úgy tűnik az énekesnő megtalálta az igazit, s fogadja a gratulációkat mivel gyermeket hord a szíve alatt. Ha hinni a híreknek a gyermek apja nagy szeretetben fogja nevelni jövendőbeli gyermeküket.


-Kapcsolat és gyermekek, ez a természetes része az erős kapcsolatnak, mely tele van szeretettel s tisztelettel. Apaság-ez amit izgatottan vártam, s nem lehet ezt fél vállról venni.- mondta a meghatódott apa.


fotó: Legion-Media

forrás:https://www.popcornnews.ru/news/sem-asgari-otreagiroval-na-beremennost-britni-spirs_id287960_a133

Nagyon szereti a latexet: Christina Aguilera lila testhezsimuló ruhában lépett föl Dubai-ban!


Az énekesnő, nagyon szexi külsőt mutatott be, amikor felöltötte  lila latex ruháját csipkés kesztyűkkel a dubai fellépése során.

Christina Aguilera wows in black floor-length latex dress as she closes out  Expo 2020 - CELEBRITY GIG MAGAZINE

Christina Aguilera mindig nagyon csinos.  Az Expon 2020 Dubaiban a 41 éves  énekes, színésznő  megőrizte hírnevét. Nagyon dekoratív volt.

Christina ruhája magas nyakkivágással és keskeny fűzős míderrel rendelkezett. A ruhának hosszú, kivágott ujjai voltak, amelyeket csipkekesztyűvel hangsúlyozott. A ruházat többi része egy szűk szoknyába ért véget, amelynek két mély kivágás volt az oldalán, és a megjelenését nedves tengerparti hullámokkal és élénk lila szemhéjfestékkel egészítette ki..


A latex nemcsak fellépő ruha, hanem egy életérzés!

Christina nagyon szereti ezt az anyagot s többször lépett már föl ilyen ruhákban.  Nemrég volt egy randin Los Angelesben

Matthew Rutler-al, akkor is latex overallt öltött magára piros színben mély v- kivágással.

Instagram: xtina


Az overall, kiemelte dús dekoltázsát, s a nadrág része fekete színű volt. A szettet kiegészítette fekete bőr platform cipővel, s csodás fényűző sminkkel, s frizurával. A hosszú platina hajzuhatagát leengedve hordta felül balerina konttyal, s piros virágot tűzve mellé. Füstös szemhéja volt, s sötét vörös rúzzsal volt kikenve az ajka.


A latexen kívül hordott ő már szexi élénk vörös topot is nyitott vállrésszel, s nagyon mély dekoltázzsal, arany fülbevalókkal, melyek kardot formáltak s a válláig értek le.

 forrás:https://www.starslife.ru/2022/04/07/ochen-lyubit-lateks-kristina-agilera-v-obtyagivayushhem-fioletovom-plate-vystupila-v-dubae/

Michael Bublé - Higher (Official Music Video)

 Michael Buble Higher című zenei kisfilmje bravúros, kreatív, szexi pikáns, elegánsan provokatív, lenyűgöző, s érdekes.

A jelmezek divatosak, az énekes elegáns öltönyben feszít, s vibráló szerelemről énekel (több nővel jelenik meg mégis?).

Talán azért a sok nő ,mert akkor több nő tud belehelyezkedni a karakterbe akiről énekel. A hölgyek vágyálma!

 A táncos hölgyek és az úriember koreográfiái nagyon látványosak s átgondoltak. A klip hangulata szenvedélyes,  perzselő akár a tango, vagy a chacaca.Mégis már valahol láttunk hasonlót, azelőtt. Pl. Ed Sheeran Thinking Loud-jában. Csak ott fehér ruha és egy pár táncolt, itt meg több hölgy körül is forog a téma.

A helyszín is hasonló bálterem. Ám a fényjátékok , a csillár a speciális effektek a koreográfia egyedi.

Michael Bublé - Higher (Official Music Video) - YouTube

Itt a szerelem vad és szenvedélyes, de Ed Sheeran esetében elég volt csak egy női táncos, hogy fellobbantsa a tűzet.

Ed Sheeran - Thinking Out Loud (Official Music Video) - YouTube

Lou Bega  Mambo Number  five című klipjében legalább őszintébb volt egy hasonló jelenetekben bővelkedő klipben sok hölggyel akik táncoltak körül zsongták ahol azt mondta, ő több nőre is vetne szemet, nemcsak egyre. Casanova megjelent- Michael Buble is itt nőcsábászként mutatkozik meg? Aki mindent bevet?

YARN | A little bit of Sandra in the sun | Lou Bega - Mambo No. 5 (A Little  Bit of...) (Official Video) | Video gifs by quotes | a503fdd5 | 紗

 

A dal  (Higher) ütemes, táncolható kellemes a fülnek!

Összességében igazán mestermű a klip.

Strucc tollak és drágakővek! a terhes Rihanna miniben és magassarkún lépett ki az utcára

A barbadosi szupersztár semmiben nem korlátozza magát, főleg ha divatról van szó.


Страусиные перья и изумруд: беременная Рианна в мини и на каблуках вышла в свет


Rihanna nem figyelve állapotára, nem fél pink élénk miniruhában megjelenni,  amit strucc tollak ékesítettek,  s kiemelték gömbölyödő pocakját.Stílusos sminket is kent arcára, pirosítót, tekintetét szempillafestékkel emelte ki , s macska szemet rajzolt tussal.Érzéki ajkait matt rúzzsal emelte ki. Lábát pasztellkék magas sarkú fedte. Akár Barbie a Matteltől.


Ebben az öltözékben látogatta meg az egyik drága los-angelesi  éttermet. ASAp Rocky (a kedvese aki rapper) méltán lehet büszke párjára, hisz sorra rombolja le a divatvilág sztereotípiáit, arról ,hogy miképp kell öltöznie egy terhes nőnek. A ruha még márkás is Saint Laurent tervezte, s 1545 funtba került, mely kiemelte drágaköves gyűrűjét is mely úját díszítette.

forrás: dailymail, popcornnews

Sofia Vergara átfestette a haját kékre! Új hot!


Sofia Vergara bemutatta az új kék loknijait egy selfie erejéig, a rózsaszín bikinijében pózolva.


A 49 éves színésznő sokkolta a közönséget hirtelen frizura váltásával. A Modern család sorozat sztárja, élénk kék loknikkal jelent meg Instagramján. Ehhez pink topot és bikinit öltött. A kardinális stílusváltás nemcsak híresebbé tette, hanem vattacukorszerű kinézetet adott. 


Előtte a sztárt, mindig karamell barna hajzuhataggal láthattuk és hozzá világos bikiniket húzott. Mi nem vagyunk biztosak abban, hogy ilyen marad a stílusa. Lehet, hogy ez csak tréfa volt? Sofia most is  bebizonyította, hogy bármely hajszín jól áll neki.


Még egy nagy átváltozást láthatunk majd tőle  Netflix Griselda című sorozatában.  Ott világos vörösesbarna  rövid hajzuhataggal láthatja a néző. A fotókon a forgatáson cigizett, s virágmintás ruhát hordott. Ő teljesen másképp festett, mint általában.

fotóInstagram: sofiavergara

A Netflix előadta, hogy mit várhatnak a nézők a sorozattól.


 Sofia Vergara to play 'cocaine queen' Griselda Blanco for ...

-Sofia Vergara játsza Griselda Blankot aki egy kolumbiai üzletasszony s drogbárónőt aki nagy cégeket hozott létre, s ezzel elérte az a hírnevet, hogy Keresztanyának (fekete özvegynek) szólították.- a hivatalos twitteren ez volt írva a sorozatról.

Sofia Vergara Looks Nothing Like 'Cocaine Godmother ...



Amikor nem pózol szexin a fotókon, akkor férjével

Joe Manganiello -val tölti az időt. Februárban egy randin kapták lencsevégre a párt. Akkor a hölgy  toppot hordott selyem nadrággal, s narancs blézerrel. A pár már 2015- óta él együtt boldog házasságban.

forrás:

https://www.starslife.ru/2022/04/02/sofiya-vergara-perekrasila-volosy-v-sinij-cvet/