Priyanka Chopra elmagyarázta miért törölte az adatait a férjéről a profiljában a közösségi hálón!


Priyanka Chopra úgy véli így megtudja védeni magát a publikumtól, jót tesz a párkapcsolatának Nick Jonas-sal, ha ezt teszi (határokat szab ki). 

Priyanka Chopra to begin Jee Le Zaraa shoot by end of 2022, excited to  speak Hindi on screen again - Movies News


A 39 éves bollywoodi sztár Priyanka Chopra körül felröppentek a pletykák novemberben, mikor a férje nevét (Nick Jonas-ét) törölte a a profiljairól, a közösségi hálón. A rajongók  elkezdtek találgatni, hogy a Quantico sorozat hősnője és a 29 éves  énekes, aki a Jonas Brothers nevű Disney csatornáról ismert banda tagja szakíthattak, de kiderült, hogy éppen ellenkezőleg, más oka volt Priyanka elővigyázatosságának.


 

-valójában ez nagyon érzékeny téma, mert ha posztolok fotót, s minden ami a képen van mögöttem, kielemeznek, s próbálnak jeleket keresni benne, no meg rejtvényeket.- vallotta a Vanity Fair-nek 2022-ben melynek címlapján is szerepelt Priyanka.

Priyanka Chopra Smolders In Strapless Dress For 'Vanity Fair' Cover –  Hollywood Life

- a közösségi háló a magánéletünktől hangos, s sokkal többnek látszik ez, mint gondolnánk. Azt hiszem, a való életben sokkal jobban bízunk érzéseinkben, és nem hiszem, hogy szükség van rá" - magyarázta, megjegyezve, hogy a helyzet "foglalkozási ártalom".

Priyanka Chopra – 2017 Vanity Fair Oscar Party in Hollywood | GotCeleb

Okok, melyek meggyőzték Priyankát, hogy törölje férje adatait

Jobban szeretett volna a karrierjére fókuszálni, s rejtve hagyni magánélete fontos mozzanatait, mint azelőtt.

"Sokkal többet kezdem védeni magam, mert rájöttem, hogy a szórakoztatóipar mennyi mindent elvesz tőled" - mondta a Mátrix: Feltámadás sztárja is a kiadványnak.

 Сериал База Куантико смотреть онлайн все серии подряд в хорошем HD 1080 /  720 качестве

-ez elveszi a lelked részét, mindig meg akarsz győződni róla, hogy helyes dolgokat mondasz, helyesen cselekszel, stílusosan öltözöl, nem hibázol, nem botlasz el, mert ezt az egész világ figyeli. Vagy ne essél el, amikor a vörös szőnyegen közlekedsz, vagy ne mondani valami rosszat ha rossz napod volt.

Inside Priyanka Chopra-Nick Jonas' yacht holiday as they 'celebrate life'  in 2022: 'Heaven' | Entertainment News,The Indian Express

Azokban az időkben Priyanka volt India nagy sztárja, Nickkel való párkapcsolata előtt s akkor még nem ismerte őt Amerika annyira a Quantico előtt. A színésznő 2015- és 2018 között forgatott benne, s ez volt első angol nyelvű sikere.  Nick 2016-ban vette észre a bollywoodi szépséget, amikor privát levelet küldött neki Twitterére. Valójában 2018-ban kezdődött közöttük romantikus viszony. Később összeházasodtak, jó nagy mulatság közepette, miután ő megkérte a kezét egy Tiffany gyűrűvel mely 200.000 dollárba került.

I love that our wedding was a religious mash-up': Priyanka Chopra on her  Christian and Hindu wedding with Nick Jonas
Fotó Priyanka Chopra személyes Instagram-oldaláról

Ami Nicket illeti, a 'Jealous' című kislemez énekese a pár határairól is beszélt.

    "Mindketten tudjuk, hogy a társadalmi élet arról szól, amit csinálunk" - mondta egy interjúban. "De valódi határokat szabtunk a magánéletünkkel és a titoktartással kapcsolatban, és nagyon keményen dolgoztunk azon, hogy megteremtsük ezt a kis biztonságos menedéket magunknak a barátainkkal és a családunkkal."

0 Comments:

Megjegyzés küldése