Rihanna és A$AP Rocky esküvője már ez évben megrendezésre kerülhet!


A világhírű énekesnő Rihanna boldog párkapcsolatban él a rapper A$AP Rocky-val. Lehetséges, hogy a románc nemsokára esküvővel végződik.


Egy amerikai kiadvány szerint a sztárpár már az esküvőt tervezgeti, vallotta egy bennfentes. Bár nincsenek eljegyezve, de az esküvő témája mégis felmerülhet. Rakim Maires (ASAP Rocky) biztos benne, hogy Rihanna élete szerelme, hogy ő a legjobb nő a világon,s nélküle nem tudna élni sem. Ez a bejelentés arról szólhat, hogy a házasságkötés már csak idő kérdése lehet köztük.

 

-igen ők ketten ezt akarják. ASAP -nak csodálatos kapcsolata van Rihanna rokonaival, s már csak idő kérdése, mikor kéri meg a kezét. Rihanna is úgy véli elérkezett az idő.- vallotta egy bennfentes.


A forrás szerint Rihanna családja is támogatja a frigyet. Mind jól jönnek ki egymással, sőt egyre több időt próbálnak együtt tölteni. Pl. a karácsonyt, együtt ünnepelték Rihanna családjával Barbadoson. (A lány hazája).A két fiatal kapcsolata ideális, nem veszekednek,s élvezik az életet. Akkor miért nem tehetnék hivatalossá kapcsolatukat?

Rihanna és A$AP Rocky szerelmi története


  • 2020-ban a két előadót lencsevégre kapták New-york egyik hotelében. Hosszú ideig titok övezte kapcsolatukar, s a publikum előtt barátként viselkedtek.

  • A férfi (ASAP Rocky) erősítette meg később, hogy románca van a barbadosi szépséggel, egy interjúban 2021-ben mondván ő szerelmes belé, s élete asszonyának tartja őt.

  • A bennfentes szerint, a két előadó többször beszélt már esküvőről és gyermek nemzés gondolatáról. Rihanna nemrégiben gömbölyödő pocakkal volt látható a rajongók már terhességről beszéltek , amit az énekesnő később cáfolt. 
  • 1 évvel ezelőtt Rihanna azt vallotta, hogy már  10 éven belül  több gyermekes anya szeretne lenni. Ideálisnak tartaná ha 3-4 gyermeket hozna a világra.


Remélhetőleg a bennfentes igazat mondott. Sok boldogságot!

forrás:https://www.starslife.ru/2022/01/12/svadba-rianny-i-aap-rocky-sostoitsya-uzhe-v-etom-godu/

0 Comments:

Megjegyzés küldése