Kim Kardashian és Pete Davidson elutaztak együtt a Bahamákra!

 


Ким Кардашьян и Пит Дэвидсон отправились вместе на Багамы

Kim Kardashian és Pete Davidson most először utaztak együtt nyaralni január 5-én a Bahamákra.


A   28 éves komikus és a 41 éves tévésztárról viszonyáról már októberben volt hangos a közösségi háló. Akkor a kaliforniai randevú képek, s a vidámparki jelenetekről beszélt mindenki. Azóta a pár nem is titkolta kapcsolatát. Bár hivatalosan nem erősítették meg, de látták őket együtt New-york-ban, sőt Kim Pete születésnapját is együtt ünnepelte, ahol Kris Jenner (Kim anyja is jelen volt.)

Пит Дэвидсон, Ким Кардашьян, Флэйвор Флэв и Крис Дженнер

Az utóbbi napokban a szerelmesek, nem sokat találkoztak, hisz Davidson Miami-ban dolgozott, Kardashian az ünnepeket Los Angelesben töltötte gyermekeivel. Ám ettől függetlenül most ketten elutaztak a szigetekre.


Hat év házasság után Kim Kanye Westtel el akart válni, s bár ő is randizik, de attól függetlenül vissza akarná szerezni volt feleségét. A napokban Julia Fox- színésznővel látták Kanyet, aki elvitte a nőt egy brodway show-ra, s együtt is ebédeltek egy olasz étteremben.

Ким Кардашьян и Канье Уэст

Arról, hogy Kim és Kanye hivatalosan is elválnak, csak decemberben  derült ki. A pár békésen megbeszélt mindent a gyermekek közös felügyeletéről is döntöttek- a 8 éves Nort, a 6 éves Saint, s a 3 éves Chicagó, no meg a 2 éves Psalm felett.

 
forrás

0 Comments:

Megjegyzés küldése