A közösségi háló Beyonce lányának Blue Ivy-nek a képét tárgyalja


В сети обсуждают новое фото повзрослевшей дочери Бейонсе и Джей-Зи Блу Айви

Тина Лоусон и Блу Айви


Beyonce nagyobbik lányának, akit Jay-z nevű rapper férjétől szült Blue Ivy-nek január 7-én volt a születésnapja. Ez okból Tina Louson nevű nagyanyja az Instagramján posztolt unokájával közös képet, melyet a rajongók nagy örömmel fogadtak. A felhasználók szerint, nagyon megnőtt Blue, hisz úgyanolyan magas, mint nagymamája, aki 170 cm magas.


Sokan megjegyezték, hogy mennyire megváltozott Blue Ivy.

-az én csodás és tehetséges, no meg hihetetlenül okos unokám Blue Ivy ma lett 10 éves! Istenem úgy tűnik nekem mintha tegnap született volna meg! Blue a legjobb tanácsokat adja nekem, mint egy felnőtt, s sosem felejtem el, hogy milyen fiatalon! Blue egy a ritka bölcs személyek közül, akik bármire képesek.- írta Tina.

Тина Лоусон и Блу Айви

Az utóbbi évben Blue Ivy sokat fejlődött számos szférákban mozgott. A kislány modellként dolgozott, az anyja márkája által az Ivy Park Adidas-ban, gyerek hangoskönyvet szinkronizált, s kapott egy Grammy-díjat a legjobb videó kategóriában, a klippért melyet Beyonce-val forgatott a Brown Skin Girl címmel. Ott ő is szerepelt anyja mellett. Neki is volt benne vokál része.

Блу Айви

A kislány ambicióit a show-biznisz világában a családja is dícsérte.

- nagyon bátor, energikus, s tudja, hogy mit akar. Beyonce engedi neki, hogy videó klip forgatásokon vegyen részt, vagy díjátadókon, sőt zenét is felvesznek. Nekik különleges kapcsolatuk van.- egy bennfentes a People-nak.

Блу Айви и Бейонсе
Блу Айви и Бейонсе
Бейонсе с дочерьми Руми и Блу Айви
 
Beyonce a lányaival, Rumi és Blue Ivy-val

Hogy pontosan hogyan ünnepelték Blue Ivy születésnapját a családban, még nem tudni, de Tina Lawson követői, köztük hírességek sem fukarkodtak a gratulációkkal, és nem rejtették véka alá az érzelmeiket, hogy Blue Ivy mennyire felnőtt.

Nem lehet, hogy ennyire megnőtt!

- Yvette Nicole Brown színésznő írta.

Boldog születésnapot, gyönyörű Blue,

- a Szex és New York folytatásának sztárja, Nicole Archi Parker.

A hozzászólók azt is megjegyezték, hogy Blue Ivy nagyon hasonlít a fiatal Beyoncéra.

forrás: https://www.spletnik.ru/buzz/baby/104624-v-seti-obsuzhdayut-foto-povzroslevshey-docheri-beyonse-i-dzhey-zi.html

0 Comments:

Megjegyzés küldése