Tanács a háziasszonyoknak egy szaftos pulykához: -Henry Cavill főzési munkába kezdett


A Witcher (A Vaják, Superman, s egyéb filmek sztárja) a karácsonyi és újévi ünnepek alatt gasztronómiai kísérletezésbe kezdett.

Совет хозяйкам для сочной индейки: Генри Кавилл попал в «кухонное рабство»


A karácsonyi  ünnepek alatt ő került a legtöbbször a közösségi háló középpontjába, ettől függetlenül szabadidejét a család és baráti körében töltötte. A szünet véget ért, ezért a színész, az Instagramján mondta el, hogyan is teltek nála az ünnepek.


Kiderült, hogy Cavill igazi szakács lett- hisz családja annak nevezte ki, hogy az ő ételei kerüljenek az asztalra. A Vaják ezúttal nem elixírt kevert ki, hanem nem megszokott sült pulykát készített-  az egyedi íz titkát is megosztotta a sztár.

- a karácsony  ad nekem időt, hogy önmagam legyek, s több időt töltsek azokkal az emberekkel, akik mindig mellettem vannak. Ezenkívül jut idő arra, hogy a karácsonyi recepteket kipróbáljam! A szakács ebédkor nagyon elfoglalt volt. Ebben az évben én sütöttem egy csodás pulykát, s mindenképp újra fogok még készíteni ilyet. Nagyon finom,  főleg amikor bacon szalonna ágyon fekszik, nagyon lassan és alacsony hőmérsékleten készült. - írta Cavill.

0 Comments:

Megjegyzés küldése