Családi idill: Tom Brady s felesége Giselle Bündchen Costa Ricában pihen

 forrás:https://www.popcornnews.ru/news/semeinaia-idilliia-tom-bredi-s-zhenoi-zhizel-biundkhen-otdykhaet-v-kosta-rike

Super Bowl 2021: Gisele Bundchen shares a loving note for Tom Brady


A házaspár mézesheteket rendezett magának.

Семейная идиллия: Том Брэди с женой Жизель Бюндхен отдыхает в Коста-Рике


Tom Brady és felesége, akit a Victoria’s Secret modelljeként ismerünk Giselle Bündchen elrepült a Karib tengerre Costa Ricába.
Március elején a híres hátvéd választható térdműtéten esett át, és a következő négy hónapban felépül.


A lesifotósok lekapott pillanataiból az derült ki, hogy kellemesen telik az utazás egymás társaságában. Sokat nevettek, beszélgettek és ölelkeztek a napsütötte helyen.


Úgy tűnik, hogy a hosszú nyaralás után csak júniusban lehet visszatérnie a sporthoz. James Korden-nél egy interjúban bevallotta, hogy nem nézve a hirtelen jött szabadidejére, szeretne mégis valamennyit edzeni.


Ami a feleségét illeti ő örül, hogy szerelmével több időt tölthet együtt, s nem ellenezné , ha Tom befejezné sport karrierjét.  Azután, hogy a 43 éves Brady hatodjára nyerte meg a a szuper bajnokságot,   Giselle megölelte őt és megkérdezte:- mit szeretnél még bebizonyítani?.Az amerikai focista, még nem akarja elhagyni  csapatot  a Tampa Bay Buccaneers ”és visszavonulni a Nemzeti Labdarúgó Ligától.



Emlékeztetőül: Brady és Giselle 2009-től élnek boldog házasságban, ez idő alatt két gyermeket nemzett a pár Benjamint- aki 11 éves, Vivient aki nyolc. Ezenkívül a hátvédnek van egy idősebb fia Jon a volt barátnőjétől
Bridget Moynahan-tól. 

gisele-bundchen-children

Sok boldogságot!


gisele-tom-beach

fotó: Legion-Media, hello, instagram


Kirsten Dunst második gyermekét hordja a szíve alatt



Кирстен Данст ждет второго ребенка

A 38 éves Kirsten Dunst és a 32 éves Jesse Plemons hamarosan ismét szülőkké válnak. A W magazinnak pózolt több fotó erejéig, melyben Ella Fanning és Rashida Jones is látható a címlapon. A fényképeken csipkés ruhában láthatjuk a Rodarte-től, mely kiemelte gömbölyödő pocakját.

Kirsten Dunst Pregnant, Expecting Baby 2 | PEOPLE.comKirsten Dunst Pregnant, Expecting Baby 2 | PEOPLE.com

 A fotózáson Soffia Coppola dolgozott, akivel Kirstent régebbi barátság köti össze, sőt még jelentős munka kapcsolatuk is van. Először Kirsten az Öngyilkos szüzek cimű filmben játszott, melyet Coppola rendezett. Akkor még a színésznő 16 éves volt.

Kirsten már 2016-óta él együtt Jesse -vel, akivel a Fargo forgatásán ismerkedtek össze. Majd egy évre rá eljegyezték egymást, s 2018 májusában született meg fiúk Ennis Lemons.
forrás: https://www.spletnik.ru/buzz/love/100928-kirsten-danst-zhdet-vtorogo-rebenka.html

Miniszoknyában reggel és este: Új stílus Rihannától

 


Мини утром и вечером: разбираем два новых образа Рианны

A 33 éves Rihanna ha megjelenik, akkor a lesifotósok rögtön lecsapnak rá, hisz minden megjelenése a divat s a trend jegyében telik. Rihanna és stylistja Jalil Shiver  nem csak egy márkát viselnek, szeretik mixelni a különféle stílusokat, s minden rajongó csodálva várja az énekesnő fotóit. Erről tanúskodik mostani külseje is.

Рианна
Рианна
Рианна


Vasárnap este a  Giorgio Baldi elnevezésű étteremben látták, melyet gyakorta látogat, s olyan stílusú öltözéket vett föl, melyet glamuros gótikusnak néznénk.


 Hosszú fekete kabátot öltött, Rick Owens-től, s hozzá csillogó miniszoknyát szimmetrikus varrással, mely az aktuális trend a márka kollekciója szerint. A szettet egy Kuboraum napszemüveggel emelte ki.

Рианна
Рианна
Рианна


A következő napon Rihanna otthon akarta megenni a vacsoráját, ezért útnak eredt a Bristol Farm elnevezésű szupermarketbe, mely Beverly Hills-ben található meg. A sztár remekül festett újra miniszoknyában, farmer anyagból készült, s tarka öltözetével igazi kaliforniai  stílust mutatott be. A gótikus külsőnek, nyoma veszett,  mintás kékes zöld blúz fedte testét Celine x Tyson Reeder-től. Igazán sexy és csinos volt!:)

Рианна
Рианна
Рианна

Az igazi rajongók várják Rihanna új albumát. Az énekesnő táplálta a reményt. Az utolsó albumnak a Billboard 200 az Anti-nak már öt éves évfordulója van. Egy rajongó utalt arra, hogy a sztár ünnepelje meg úgy a jeles eseményt, hogy írjon új dalokat.

- úgy érzem így tehetnék. Hamarosan!- válaszolta Rihanna. 

Sok sikert!:)

Az 1990- es évek legnagyobb szupermodelljei: -hol vannak most?

 forrás:https://www.woman.ru/fashion/legendarnye-supermodeli-90-kh-gde-oni-seichas-id283476/




A szupermodellek anno híres színésznők voltak, s jól kerestek. Róluk álmodozott minden férfi, irigykedtek rájuk a nők, s a divattervezők harcoltak egymással, hogy az ő márkájukat képviseljék a kifutókon. Évek múltán már hiányoltuk őket, s azt ajánljuk emlékezzünk meg arról milyenek is voltak régen.

 

Кристи Тарлингтон

Christy Nicole Turlington 

 

Az 52 éves Christy még mindig olyan fiatalos, s vonzó mint a márkák 20 évvel ezelőtt, most is nagy honoráriumot ajánlanak neki a termékek reklámjaiért.

 

 Nem nézve a nagy szerződésekre, a legendás modell, most már nem a divatban látja viszont magát.

 

Ő neki sokkal fontosabb dolgai vannak: Christy reklámozza, az egészséges életmódot, jótékonykodik, harcol a mellrák problémák ellen, jógával foglalkozik, s saját sportruházat cége van.


Az időt Edward Burns nevű színész foglalkozású férjével tölti. Turlington teljesen boldog ember benyomását kelti. Nem fél az öregedéstől. 

- nem tudom vissza forgatni az idő kerekét, akkor minek rontsam a saját életemet, s számoljam a ráncaimat?Botox és a plasztikai sebészet, ez a jövő? Milyen nyomot hagyunk magunk után, s miről fognak a történészek írni évek múltán?- kérdezi Turlington.


Клаудия Шиффер-Claudia Maria Schiffer

 

Hősnőnk, mint a legtöbb német nő, nagyon pragmatikus ember, ezért úgy döntött, azt a pénzt amit megszerzett fáradtságos munkával a kifutókon, mind bizniszbe forgatta. 1995-ben Cambell és Turlington Maxwell nevű kolléganőivel megnyitották a Fashion Cafe  elnevezésű éttermét. Bár az tönkrement, de Claudia a felszámolás előtt sikeresen kilépett belőle. Magánélete viszont sikeres.2002-ben férjhez ment a rendező  Matthew Vaughn-hoz aki három gyermekének lett az apja. Fia Casper és lánya Klementina és Kosima. Londonban él a család egy régi kastélyban.


 

Schiffer szeretett volna filmekben játszani, de nem lett olyan sikeres színésznő, ám Barbie-babát készítettek belőle, s fitness videót adott ki. Néha Schiffer reklám kampányokban szerepel. A kifutókon már nem láthatjuk viszont, de támogatja lányai modell karrierjét, s menedzserük is lesz.

- a tapasztalatlan modellek süti reklámban szerepelhetnek, nem értve, hogy ezután nem remélhetik azt, hogy a Vouge címlapjára kerülhetnek.- vallja Schiffer.


Синди Кроуфорд- Cinthia Ann Crawford

 

A külső hasonlóság miatt Gia Carachi-val, karrierje kezdetén Sindy-t kis Gia-nak nevezték. Ma Crawford élő legenda, s mások példaképként tekintenek rá. Eva Mendes ezt hallotta magáról:- te olyan vagy, mint a latin amerikai Ciny Crawford!).

Cindy a karrierjét a családi életre váltotta. 1998-ban férjhez ment az amerikai restaurátor  Randy Gerberhez akitől két gyermeket szült: Kaia-t és Presley-t.


 

Szeretett volna filmsztár lenni, de debütálása nem vált sikeressé. A tiszta játszma című filmben láthattuk kevesebb sikerrel. Ehelyett, homeopátiás termékeket kezdett gyártani. A maga 55 éves korával Crawford még mindig csodásan fest.  A folyamatos edzés és odafigyelés eredményeképp még mindig szokott fotózásokon részt venni elég csinosan. Bútorokkal és designel is foglalkozik, jótékonykodik- aktívan támogat alapítványokat, melyek a rák ellen harcolnak.


Линда Евангелиста-Linda Evangelista

 

Régen Linda bejelentette:- kevesebb, mint 1000 dollárért naponta, én még az ágyból sem kellek ki!)

Erre emlékezve elszégyelli magát:- remélem én már más ember vagyok. Most már egyre több okom van reggelente kikelni az ágyból. Én egy csapat tagja vagyok, amely milliókat gyűjt a HIV virus az AIDS ellen. A másik ok, amiért szívesen kell fől a fia Augustin. Egyedülálló anyaként nevelte föl, két párkapcsolata válással végződött.

 


Linda Evangelista looks a far cry from her supermodel days in NYC | Pics

 

Sajnos egyre több plasztikai műtétje lesz, sikertelenül, hisz a botox nyomai meglátszanak rajta.

 


Наоми Кэмпбелл- Naomi Elaine Campbell

 

A többi hősnővel ellentétben ebben az évben elég sok munkája volt a modellnek. Sőt a sztár azt vallja, hogy szívesen cserélné le a karriert a családi életre. A fekete párduc néven emlegetett modell szívére olyanok pályáztak, mint a táncos Joauqin Cortes, A forma 1 menedzser Flavio Briatore, a színész Robert de Niro, s az orosz milliomós Vladislav Doronin.

 


 

A románcok és a reklám szerződésekről híres Naomi- mindig a beszélgetések központja. Nagy botrányt kavart a modell 20 év alatt 15 -ször vert meg asszisztenseket és sofőröket. Az erős temperamentum! A UNESCO-val dolgozik pénzt gyűjt a harmadik világ szegény gyermekeinek.


Тайра Бэнкс-Tyra Banks

 

Ő lett az első sötét bőrü modell, aki a Sports Illustrated Swimsuit Edition és a Victoria's Secret és GQ magazinok oldalain szerepelt. Mivel őt nevezték az első sötét bőrü modellnek, lehet ez okozta Naomi Cambell-lel való rivalizálást. A két hölgy egzotikus szépség volt s harcban álltak, nemcsak a kifutón, hisz Tyra a zenei showbizniszben is megpróbált helyt állni énekesnőként. Mindkettőjüknek a zenei karrierje nem jött össze.

 

2000-ben Tyra elhagyta a kifutót, s a tévés karrierjére koncentrált. Ő lett az America's Next Top Model producere s műsorvezetője, mely egy reality show modellek felfedezéséről. Könyvet is írt
Tyra's Beauty Inside & Out)-címmel és filmekben is játszott színésznőként ,mint a Sakáltanya s más alkotások.


Хелена Кристенсен -Helena Christensen

 

1990-ben a rajongók örültek, hogy láthatják a különleges arcú modellt, a divatmagazinok címlapjain, vagy a Victoria Secret divatbemutatóin. A másik a zenei klip Chris Isaak Wicked Game-jében. Azóta 50 éves lett, s alig változott. Az
Agent Provocateur fehérnemű reklámjaiban szerepel, fotózzák, s ma is népszerű a magazinok oldalain díszeleg. Van amikor nemcsak őt fotózzák ő is szeret fotózni.

 


 

Nemcsak ez az időtöltése a hősnőnknek. Saját ruhamárkája van, lakberendező, antikvárius boltja van, mesterszakács, kiadós ebédeket főz, nem számolja a kalóriákat ( jó az emésztése, nem hízik). Nem nézve a sok románcra Josh Harnettel, Leo Dicaprióval és Michael Hutchinsel Helena még nem találta meg az igazit.Ez nem zavarja, hisz van egy Mingusa nevű fia:- hihetetlen! Ezt a teremtményt mi hoztuk létre az apjával. Érdekes, még mit tudok még létrehozni.)



 

Verekedések és szenvedélyes csókok álmok a jövendőbeli gyerekekről: emlékezzünk Rihanna eddigi románcairól

 

Verekedések és szenvedélyes csókok álmok a jövendőbeli gyerekekről: emlékezzünk Rihanna eddigi románcairól


 Forrás:: https://www.spletnik.ru/buzz/love/100470-o-samye-yarkie-romanu-rianny.html

 

 

Драки, страстные поцелуи и мечты о детях: вспоминаем самые яркие романы Рианны

  •  
  •  

 

Rihanna magánélete a sajtó előtt zajlott, úgy, mint  új dalairól s albumairól, no meg az üzleti sikereiről  is hangos volt a média. A forró barbadosi szépség ritkán volt egyedülálló.   Rihanna körül mindig ott forogtak a rajongók, s a többi sztár. Némelyikükkel romantikus kapcsolatai voltak, másoknak talán még a szívét is sikerült meghódítania. Ma a 33 éves sztárról írt a Spletnik, arról , hogy milyen szenvedélyes viszonyok jellemezték őt, vagy milyen toxikus kapcsolatai is voltak Chris Brown-al, vagy
A$AP Rocky-val.

 

Chris Brown

Rihanna akkoriban nagyon zárkózott volt a magánéletével kapcsolatban. 2007-ben az újságírók megtudták, hogy ő az amerikai
R&B előadóval Chris Brown-nal járt. A ritka kommentárok miatt nehezen tudtak meg valamit is akkori kapcsolatukról. Bennfentesek szerint Chris é Riri nagyon szerelmesek voltak egymásba. Az ő románcuk valódi vulkánja volt a szenvedélynek.

Крис Браун и Рианна

  •  
  •  
  •  
  •  

 

2009-ben a Grammy díjátadón a két sztárnak a kapcsolata napvilágra került. A közös veszekedéseik Rihannának és fiújának, mely verekedésekbe is torkollott. Akkor egy ijesztő kép jelent meg a rendőrségről ahol Riri arcát véraláfutások és ütésnyomok fedték,  szája fel volt tépve.

  •  
  •  
  •  
  •  

 

Később a neten több információ derült ki a két szerelmesről. A férfi (Chris Brown) az autó szalonjában összeverte Rihannát, majd megpróbált elbújni, majd maga feljelentette magát a rendőrségen, ahol bevallotta bűnét.
Aztán Brownnak sikerült elkerülnie a valódi büntetést: közmunkára és öt év próbaidőre ítélték.

Крис Браун и Рианна

  •  
  •  
  •  
  •  

 

Chris rájött, hogy nagy hibát vétett szörnyű tettével s megpróbálta vissza szerezni megbántott kedvesét. Akkor Rihanna adott neki egy második esélyt, mivel úgy vélte, hogy a férfi volt akkor élete nagy szerelme, ezért másképp nem tudott volna dönteni.

 

akkoriban Chris tetoválást varratott nyakára, mely Rihannát ábrázolta, s 2012-ben együtt írtak egy dalt melynek címe a Birthday Cake lett.  Ám akkor a széttört bizalmat nehéz volt vissza szerezni. Rihanna nem tudta megbocsájtani azt amit a férfi elkövetett ellene, s nem akart rossz példa lenni más nők számára, akik átélték az erőszak , vagy bántalmazás bármely formáját. 2013- ban bekövetkezett az elkerülhetetlen Rihanna és Chris Brown végleg szakított egymással.

Крис Браун и Рианна

  •  
  •  
  •  
  •  

 

A szakítás után Chris Brown dokumentumfilmet forgatott melynek ez lett a címe: Chris Brown köszöntelek a világomban- amiben feltárta, hogy mi vezetett a verekedéshez Rihannával. Akkor ő azt vallotta, hogy a barbadosi énekesnő féltékeny lett egy lányra a csapatból, akivel volt egy rövid kalandja a férfinak. Rihanna azt hitte, hoy Chris irogat a lánynak, s ezért  ő próbálta kikapni Chris kezéből a telefont s megütni őt. Erre reagált Chris és nem tudta visszafogni magát, s indulatait.

 

- mi veszekedtünk, veszekedtünk, s megértettem, hogy ő meg akart ütni engem. Akkor én megütöttem erősen őt, ököllel és eltörtem a fogait. Én megláttam, s elszörnyedtem:- Hogy az ördögbe vertem meg így őt? Ő vért köpött a földre és az arcomba. Ez még haragosabbá tett, s ebből verekedés lett a kocsiban.- Chris mondta a dokumentumfilmben.

Крис Браун и Рианна

  •  
  •  
  •  
  •  

 

Brown megerősítette, hogy máig sajnálja élete eme epizódját, s a botrányok élete végéig üldözni fogják emlékeit. Chris máig is reménykedik, hogy vissza tudja majd szerezni Ririt. Ő folytatja Rihanna képei alatt a kommentálást, flörtöl, s nem érdekli, hogy rajongók haragját még jobban feltüzeli. Rihanna maga ignorálja őt, a rajongók meg követelik , hogy a férfi törölje instáját.

Крис Браун и Рианна

  •  
  •  
  •  
  •  

Дрейк

 

 Az első szakítás után Chris Brown-al Rihanna több kisebb kalandot folytatott. 2009-ben a pletykák szerint 2012 között a kosárlabdázó Los Angeles Dodgers játékosával Matt Camp-el járt,
kosárlabdázó J.R. Smith, George Hartnett színész és Usher énekes-el. Mindezek a kapcsolatok azonban nem voltak mások, mint kellemes  rövid viszonyok.

Рианна

  •  
  •  
  •  
  •  

 

Már majdnem komoly kapcsolata mégis Rihannának az amerikai rapperel volt Drake-al. 2009-ben ismerkedtek össze, miután szakított Chris Brown-al.  Drake Firework száma is állítolag Rihannának szólt. A dal megjelenése után pletykák keltek szárnya a románcukról 2010-ben Rihanna szakítani akart, mondván ők csak jóbarátok.

Рианна и Дрейк

  •  
  •  
  •  
  •  

 

 A rajongók akkor is szurkoltak a párnak, akik még jobban adták alájuk a lovat, azzal, hogy flörtöltek egymással. A Whats My Name klipben is szerelmeseket alakítottak, majd 2011-ben a Grammy díjátadón együtt léptek fől, s a rajongók akkor már tudták köztük működik a kémia.

 

 

2012 tavaszán a média felkapta a hírt, hogy Drake megverekedett Chris Brown-al. A két férfi nem kommentálta az információt, de a pletykák arról szóltak, hogy Rihanna szívéért, párbajoztak. A verekedés végén Chris Brown nyert, s ezért a barbadosi szépség megint összejött vele.

Рианна и Дрейк


  •  
  •  
  •  

 

Rihannának egy év kellett ahhoz, hogy rájöjjön, hogy Chris még mindig az a rossz fiú, akit el kell hagynia s tovább kell lépnie az életben. 2013-ban végleg szakítottak, s Rihanna visszatért Drake-hez, nem nevezte meg, kapcsolatuk formáját, csak csendesen boldogan éltek együtt.

Рианна и Дрейк

  •  
  •  
  •  
  •  

 

2016-ban Rihanna és Drake hivatalosan is bejelentette, hogy szerelmesek egymásba- az
MTV VMA-án a férfi megcsókolta Rihannát az ajkán. Akkor abban az évben Drake bevallotta, hogy szerelmes volt már 22 évesen belé, s megosztotta álmait, hogy vele akar családot alapítani

 

Fél év múlva a szép mesének vége is szakadt, csak pár évig bírták együtt. Állítólag Drak megcsalta Idia Law- modellel Rihannét. Mások szerint Rihanna a szaúd arábiai Hassan Jamellel jött össze, s ezért szakítottak. A lényeg, hogy a rapper és énekesnő végleg szakított.

Рианна и Дрейк

  •  
  •  
  •  
  •  

 

-néha az élet úgy alakul, hogy némelykor nehéz leckéket ad. Amikor a hihetetlen kapcsolatomról beszéltek Rihannával, ez csodás volt. Most a mesének vége. Minden tönkrement.- mondta Drake a The Shopnak.

Рианна и Дрейк

  •  
  •  
  •  
  •  

 

2020- a sajtó újra összehozta Rihannát és Draket. Egy koncerten együtt látták őket. Ez nem volt igaz, csak barátok maradtak.

Рианна и Дрейк

  •  
  •  
  •  
  •  

 

A szakítás után Drake-al új románca alakult ki Rihannának Leo Dicaprióval.   A párt láthatták szenvedélyesen csókolozni, egy párizsi klubban. Cara Delevigne is ott volt, s vele ment el Rihanna, Dicaprio egyedül távozott más időben a kocsijával.

Рианна и Леонардо ДиКаприо

  •  
  •  
  •  
  •  

 

Az, hogy Rihanna és Dicaprio járt volna, nem derült ki,de kaland bizonyosan lehetett köztük.

Леонардо ДиКаприо

  •  
  •  
  •  
  •  

 

Rihanna és Leonardo Dicaprio közös szimpátiájáról 2015-ben esett szó. Vacsoráztak együtt, barátkoztak, s elválaszthatatlanok voltak. Santa Barbarán voltak együtt valentin napkor, majd egy párizsi klubban.

Рианна

  •  
  •  
  •  
  •  

 

2017-ben Rihannát lefotózták az arab milliomossal a medencénél Hassan Jammelal. Szenvedélyes románc jellemezte őket. 2016-ban már együtt járhattak.

Рианна и Хассан Джамиль

  •  
  •  
  •  
  •  

 

Rihanna és Hassan Jameel Közvetlenül a pár első képeinek közzététele után az újságírók megtudták, hogy Rihanna új választottja a nagyvállalat (Toyota) örököse, emellett az Abdul Latif alelnöki és igazgatótanácsi alelnöki posztját is ellátja , amely a családjához tartozik. Mielőtt Rihannával összejött volna, Hassan Jameel rövid viszonyt folytatott Naomi Campbell-lel. Rihanna elmondta a barátainak, hogy feje búbjáig szerelmes. Sok időt töltenek együtt, és élvezik az együttlétet. Szerelmes tekintetük van, úgy tűnik, ez komoly - így írták le a bennfentesek Riri és Hassan kapcsolata első évében. 

Рианна и Хассан Джамиль

  •  
  •  
  •  
  •  

Eleinte Rihanna megpróbálta nem hirdetni az arab milliárdossal való kapcsolatát (vagyonát 2,2 milliárd dollárra becsülik), de aztán rájött, hogy ez értelmetlen, mert az Internet már tele volt ezzel az információval. Ettől a pillanattól kezdve az énekesnő fokozatosan kezdte el mondani az újságíróknak, mennyire szerelmes, de egészen a legutolsóig nem nevezte meg a kiválasztott konkrét nevét.

-Igen, randevúzom. –vallotta a sztár.

 

-Hosszú idelye különleges kapcsolatom van, és minden rendben megy, ezért boldog vagyok - vallotta be egyszer Riri az American Vogue-nak adott interjúban.

Рианна

  •  
  •  
  •  
  •  

A sztár azt is elmondta, hogy Hasan megjelenése után átgondolta a személyes életéhez való hozzáállását általában. 

Ha korábban ideje nagy részét a munkának szentelte, most rájött, milyen fontos, hogy ne feledkezzünk meg a szerelemről ebben a nehéz életritmusban:

-Új kapcsolatot kezdtem, és ez fontos számomra. Rájöttem, hogy időt kell szentelnem életem ezen részére. Ahogyan részt veszek a vállalkozásomban, a kapcsolataimnak is időt kell szentelni. Naplómban most vannak P betűvel jelölt napok (a személyes szóból, ami azt jelenti, hogy "személyes"), ezeket a napokat  a magánéletemre fordítom..

2019-ben a sajtóban elkezdtek terjedni a pletykák arról, hogy Rihanna és Hassan titokban eljegyezték egymást, és már esküvőt terveznek. Ezzel együtt a rajongók észrevették, hogy az énekesnő kissé felszedett pár kilót, és arra gyanakodtak, hogy ennek oka, hogy gyermeket hordhat a szíve alatt. Ezt a verziót magával Rihannával készített interjú idézetei is alátámasztották, aki beismerte, hogy "mindennél jobban" szeretne anyává válni.

Рианна

  •  
  •  
  •  
  •  

Mindez azonban soha nem vált valóra. 2020 legelején kiderült, hogy Rihanna csaknem hároméves kapcsolat után szakított Hassan Jameellel. A bennfentesek később azt mondták, hogy különböző életmódjuk volt az oka a szakításnak. Más források tisztázták, hogy az arab milliárdosnak és családjának nem tetszett, hogy Riri mindig reflektorfénybe került, és gyakran a nyilvánosság előtt jelent meg túlságosan leleplező ruhákban. Rihanna és Hassan valóban szerették egymást, de Hassannak nehézségei voltak Rihanna imázsával a család nyomása miatt, akik azt akarták, hogy hagyományosabb és tisztább kapcsolat legyen. A családja szerint Rihanna lenyűgözően gyönyörű, de szelídebbnek, visszafogottabbnak és szerényebbnek kell lennie, - mondták a bennfentesek a HollywoodLife-nek adott interjúban.

Рианна

  •  
  •  
  •  
  •  

Nem sokkal Rihanna és Hassan szakítása után ismertté vált, hogy az üzletember felkérte az egyik amerikai bulvárlapot, hogy távolítsa el a volt szeretővel közös képeit (melyek kompromittálták volna), 2017-ben készülteket is. A BlackSportsOnline portál alapítója és a TMZ kiadvány társalapítója, Robert Little szerint ez még inkább fenyegetés, mint megkeresés volt. Aztán Littal megjegyezte, hogy az arab milliárdosnak nagyon nehezen viselte a szakítást az énekesnővel , de nem részletezte, hogy ezeket a képeket miért törölte-e a portálról.

Рианна

  •  
  •  
  •  
  •  

Először beszéltek Rihanna és az A $ AP Rocky rapper romantikájáról még 2020 elején, de akkor ezt a pár nem erősítette meg. Csak decemberben számoltak be bennfentesek arról, hogy a fiatalok valóban több hónapja együtt voltak. Hosszú ideig Riri távol tartotta a rappert, és kizárólag barátként fogta fel, de a karantén idején nyáron sok minden megváltozott - akkor kapcsolatuk romantikus irányt vett.

Рианна и A$AP Rocky

  •  
  •  
  •  
  •  

Rihanna és A $ AP Rocky A bennfentesek azt állítják, hogy ettől a pillanattól kezdve Rihanna és az A $ AP Rocky szinte elválaszthatatlanok lettek. Ugyanezen a nyáron a rapper a Fenty Skin sztár kozmetikai márkájának reklámkampányában játszott szerepet, amely méginkább a romantikájukról szóló pletykákat táplálta. Valójában az énekes és a rapper évek óta ismerik egymást: még 2012-ben (akkor Rihanna még Chris Brown-val járt) együtt dolgoztak a Cockiness című számban, majd együtt turnéztak a következő évre.

Рианна и A$AP Rocky

  •  
  •  
  •  
  •  

A sztárok szoros köréből származó források szerint az A $ AP Rocky szinte attól a pillanattól kezdve szerelmes volt Rihannába, hogy találkoztak, de a lány sokáig nem fogadta el az udvarlását. Ugyanakkor a rapper nem adta fel és várta, hogy végre viszonozza. Mindig nagyon jól érezték magukat egymással. Sok a közös bennük. Rihannának tetszik szeretője hozzáállása a szeretethez. A $ AP Rocky ugyanolyan nagylelkű, mint maga Rihanna. Sokan nagyszerű srácnak írják le - a bennfentesek beszélgetnek a pár kapcsolatáról .

Рианна и A$AP Rocky

  •  
  •  
  •  
  •  

 

Рианна и A$AP Rocky

  •  
  •  
  •  
  •  

A Riri és az A $ AP Rockyt nemcsak a filantrópia iránti szeretetet egyesíti, hanem egy különleges kapcsolatot is Barbadossal: az énekesnő ezen a szigeten született és nőtt fel, miközben a rapper apja is onnan származik.

Ezért a pár úgy döntött, hogy az idei karácsonyt Barbadoson töltik Rihanna szüleivel. A karácsony együtt töltése kézenfekvő lépés Rihanna és az A $ AP Rocky számára. Nagyon jól ismerik egymást: sokáig barátok voltak és sokat dolgoztak együtt. Ezért utazás közben nagyon könnyen kijöttek egymással. Nagyon jól érzik magukat, és kívülről úgy tűnik, valóban szerelmesek, - Bennfentesek meséltek a pár közös nyaralásáról. Rihanna és A $ AP Rocky Nyilvánvaló, hogy ebben a kapcsolatban Rihanna nem siet, hanem egyszerűen élvezi a pillanatot, ezért még korai beszélni az esküvőről és a gyerekekről. Az énekesnő barátai azonban megjegyzik, hogy valóban jól érzi magát a barátjával, ezt bizonyítja az arcát soha el nem hagyó mosoly és a szeretetteljes tekintet.

 

Рианна