Miért szakított Shawn Mendez és Camila Cabello?

Nem a Senoritával kezdődött: Minden, amit Camila Cabello és Shawn Mendes  kapcsolatáról tudnod kell - Glamour

A volt szerelmespár volt a leghíresebb, akiknek olyan slágert köszönhetünk, mint a Senorita , amit 2019-ben adtak ki. Most ,pedig a szakítás után Camila új zenét készít.


Mindenkinek tetszett, mikor a férfi Senoritának nevezte dalában a hölgyet. Igen Shawn Mendez és Camila Cabello közös párkapcsolata nem tartott túl sokáig. A pár kapcsolata a number one téma volt anno a sajtóban 2019-ben, bár a hölgy és az ifjú szerelme örökre szakítottak, miután ez év elején újra összejönni látszottak.

Камила Кабельо


 2023 a vége felé tart, s Camila úgy látszik, hogy új zenét készül kiadni, a rajongók szerint Shawn Mendez -ről is lehet majd benne szó. Az énekesnő rövid részleteket közöl az új zenéjéből, a közösségi hálón, s a fanok, epekedve várják az új melódiát, s a kérdés, hogy miért is szakított anno Camila és Shawn.


Miért szakított Shawn Mendez és Camila Cabello?

Az E!News-nek Shawn adott interjút, 2021 végén. Ami Camilát illeti, nagyon szomorúan érintette a szakítás. Akkoriban a pár közös posztot osztott meg Instagram történetében, hogy barátként váltak el útjaik.


 

"Sziasztok  emberek, mi úgy döntöttünk, hogy romantikus viszonyunkat befejezzük, bár szerelmünk egymás iránt még mindig erősebb ,mint bármikor."- vallotta a Fifthy Harmony egykori énekesnője Camila.

 

" Mi barátként kezdtük kapcsolatunkat, s a legjobb barátokként is fejeztük be kapcsolatunkat."

 

 


Shawn és Camila később elmondták , milyen volt nehéz szakításuk. Shawn magyarázta , hogy milyen utóhatásokkal kellett szembenéznie a szakítás után.


 

"Például kinek telefonáljak, ha pánikrohamom van? Kinek telefonáljak, ha elértem a határaim? Úgy érzem a valóság nagyon ütött, most csak úgy vagyok magamnak.


Ami a Bam Bam énekesnőjét illeti elmagyarázta, az apple Music-nak egy interjúban, hogyan dolgozza föl a szakítását Shawn-al.

WATCH: Camila Cabello performs 'Bam Bam' for the first-time

 

"változtak a fontossági sorrendek az életemben, s a figyelmem az egész életre.- vallotta Camila 2022-ben.

 


 

"Én azt gondolom, hogy egy bizonyos korban már más dolgok lesznek fontosak. Én ez érzem kettőnkkel kapcsolatban is. Mivel mindketten elég korán kezdtünk dolgozni, mi tényleg tanulunk, hogy milyen egészséges felnőttnek lenni. Ez néha azt jelenti, hogy a karrier, nem a legeslegelső célnak kell, lennie. Ez normális."

 


Milyen hosszú ideje jártak Camila Cabello és Shawn Mendez?

A pár 2019 nyarán jött össze, néhány év közös munka és barátság után. A korona vírus során együtt éltek. Két év kapcsolat után a duett 2021-ben a szakítás mellett döntött.


Ezek után úgy látszott, hogy a pár adott egymásnak egy újabb esélyt, hisz Shawn és Camila 2023 áprilisában együtt bulizott a Coachella fesztiválon, sőt csókolóztak is. Két hónap után a sajtónak is közölték a szakításuk tényét.

Shawn Mendes and Camila Cabello share steamy kiss at Coachella

Kivel találkozgat Shawn Mendez és Camila Cabello?


Az énekesnő jelenleg nincs párkapcsolatban, de új zenén dolgozik. Bár hivatalosan még nem jelentették be a kész albumát.

Shawn Mendes, Charlie Travers grab smoothies after beach date

Shawn -t viszont lencsevégre kapták Charlie Travers-el, aki a britt Nagy testvér reality-show hősnője. Minden rajongó biztos volt benne, hogy járnak, mert tengerparti fotók is bizonyították viszonyukat.


Shawn Mendes rocks drawstring pants and sleeveless T-shirt as he fuels  romance rumors by going on another date with Charlie Travers in LA | Daily  Mail Online

 

Camila úgy tűnik, hogy új zenén munkálkodik

2023 végén Camila titokzatos posztokat adott ki, mely lehet utalás új zenei albumra is. Egy posztban elmondta, hogyan élte meg ezt az évez, sőt 2024-ben felléphet is.

"Ebben az évben átéltem a telet és nyarat is. A tavasz felébresztett, amikor megtanultam elengedni.  Volt amikor egy nap alatt történt mindez. írta megint ő. 

 

 

Камила Кабельо

Egy másik posztban egy pólót viselt, amelyen ez állt: "GRWM [készülj velem], hogy elbűvöljem az ő testét és a lelkét". A hozzászólásokban sok rajongó azon tűnődött, hogy vajon a lány egy új évben megjelenő albumra célozgat.
forrás:E!NEWS, apple music, instagram, starslife

Arnold Schwarzenegger fia eljegyzett egy hírhedt modell hölgyet!



''Örökre, és éveken keresztül!'' -írta alá Patrick Schwarzenegger s menyasszonya a közös publikációjukat a közösségi hálón, a tényt , hogy eljegyezték egymást.


Ez a karácsonyi szezon Patrick Schwarzeneggernek s szíve hölgyének egészen emlékezetes lett!

A 30 éves színész és kedvese Abby Champion eljegyezték egymást. A közösségi hálón közölték a nagy hírt.


«💍❤️Örökre ❤️💍»,  -írták alá a selfiejüket, mely a tengerparton készült amikor a férfi megkérte a kezét a modellnek.

Патрик Шварценеггер, Эбби Чемпион


Az egyik fotón még az is látszik, hogy Schwarzenegger arcon csókolta a kedvesét, miközben az mutatja a gyémántokkal kirakott gyűrűjét az újján. A többi fotókon a pár csókolozik, ölelkeznek a homokos parton, miközben egy rózsaszirmokból kirakott szív közepén állnak. Sőt tortájuk is volt, mely a fotójukat ábrázolta.


A románc kezdete, mely erős párkapcsolathoz vezetett

Először akkor alakult ki közöttük romantikus kapcsolat, amikor még csak 2015 szeptembere volt, majd 2016 februárjában hivatalossá tették kapcsolatukat blogjukban. Akkor a 26 éves modell ölelkező képeket posztolt magukról.


Azóta is kisebb megszakításokkal közölték szerelmük tényét képekben a világhálón.  Tavaly, Abby 25. születésnapján Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger és Maria Shriver fia azt írta: "Annyira szeretem ezt a lányt", és egy sor közös fotót tett hozzá a párról.

Ezenkívűl Patrick elmondta mi nagyon fontos számára.


 

"Olyan szorgalmas. Olyan szép. Hűséges. Két csésze kávét iszik! Szereti a fagylaltot. Szereti az édes koktélokat."-írta a férfi a nőről.

"

Патрик Шварценеггер, Эбби Чемпион


2021-ben Schwarzenegger első randijukra emlékezett, főleg aláhúzta a nem mindennapi étel választást.


 

"Akkor tudtam, hogy jól fogunk kijönni, amikor első randink volt, s te gyermek menüt választottál!!"-írta a férfi 2021-ben Champion nevű lány 24. születésnapján.

 


Bár Schwarzenegger és Champion sikeres mindkettő a karrierjében, néha együtt is dolgoznak felvételeken. A Calvin Klein Jeans-nak pózoltak 2019 őszén, s a Vouge divatmagazinjában is szerepeltek 2022 novemberében.


Akkor Patrick megosztott pár fotót kedvesével:- csodás képek szerelmemmel!-írta alá.


 

Schwarzenegger az E! News-nak 2019-ben azt nyilatkozta, hogy Champion mindig is támogatta őt karrierjében.

 

"én azt gondolom, hogy a legjobb abban, hogy ő mellettem van, hogy mindig kiáll mellettem, s jót kíván nekem, s a legjobb oldalamat hozza ki!Egy kapcsolatban egymás segítőinek is kell lenni. Támogatni egymást. Ő pedig ezt teszi nekem.

 

-vallotta a férfi.

 

"

 

 

Патрик Шварценеггер, Эбби Чемпион

Távolságban is megtartani a kapcsolatot

Arról is beszélt, hogy a pár annak ellenére is erősen tartja a kapcsolatát, hogy a munkahelyi elfoglaltságaik miatt sok időt kell külön tölteniük.

    "Szeretjük egymást, és teljesen normális, ha ő elmegy egy hétre, vagy én egy hónapra forgatásra" - mondta Schwarzenegger a 2022 novemberi kiadásban.

    "Elköltözünk, és nagyon szerencsés vagyok, hogy együtt lehetünk és együtt élhetünk".

    "Annyira keményen dolgozik" - áradozott Abbyről. "Szorgalmas, elkötelezett, elszánt. Azért költözött ide Alabamából, hogy megvalósítsa az álmát, és szupermodell legyen."

Közzétételi fotó: közösségi média.


Beyonce 42 évesen is ragyogóan fest!

 

Brazíliában Beyonce Knowles énekesnő, színésznő, díva a Destinys Child egykori együttesének tagja most igazán csinosan festett. Hosszú platina szőke enyhén hullámos hajzuhatag keretezte arcát.Szemeit fehér -fekete óriás napszemüveg fedte. Orcáit nem sok smink fedte,de épp ezért is volt természetes szépség. Hópelyheket mintázó kristályokból álló topjának dekoltázs része hangsúlyos volt, fölötte farmer kabátot hordott, amit ugyancsak hókristályok díszítettek. Farmerja magas derekú volt, kiemelte karcsú derekát, s érdekes nonfiguratív minták borították azt. A szetthez magas sarkú ezüst metál fényű cipőt vett föl.


A következő képen megcsodálhatjuk a 42 éves Single Lady's eladónőjének magánrepülőjét. Itt már fénylő szemhéjfestékkel emelte ki tekintetét, orcáit bronzosító, pirosító fedhette, ajkait barnás szájfénnyel emelte ki. Ezüst estélyi ruha volt a testén, mely fémes flitterekből volt összevarrva. Lábkörmeit vörös lakkal festette ki.

A Disney Arielljének is hasonlóan csillogó estélyi ruhája volt a rajzfilmben, s nem érteni, hogy miért más ruhát kapott a sellő a film változatban. Boldog karácsonyt!:)

the Little Mermaid': Differences Between Disney Original and Remake

Emily Ratajkowski Modell divatosan festett barna bőrkabátban kutyasétáltatás közben


A hírhedt modellt Emily Ratajkowski -t New-yorkban kapták lencsevégre, kutya-

sétáltatás közben.

Emily Ratajkowski stepped out in style on Thursday as she walked her dog Colombo in brisk New York City



Csütörtökön Kolombo nevű kutyusát sétáltatta New-york utcáin a népszerű modell. A 32 éves modellt gyakran látni a városban, de most barna bőrkabátot viselt, plüss gallérral, krém színekben.


A divatikon a kabátja alatt fekete topot viselt cipzárral, mely látattá dús dekoltázsát, amikor kikapcsolta a kabátját.

The fashionista added a low-cut, zip-up black top that exposed her busty cleavage when her coat was open


A külsejét még kiegészítette barna selyem csíkos trapézszárú nadrággal, s vörös bőrcipőkkel.


A podcast sztárja, aki a High/ Low with Emrata-ban játszott, arcát óriás keretű szemüveggel emelte ki.


A kaliforniai szépség hosszú barna loknijait leengedve hordta, s középen választotta el. Füleiben nagy aranykarikák lógtak, s nadrágja öve széles volt, mely kiemelte karcsú derekát.

The fashionista added a low-cut, zip-up black top that exposed her busty cleavage when her coat was open



A modell csodásan festett könnyű alig látható sminkkel az arcán.


A fontos tárgyait egy bőrtáskába rejtette el, mely vállain pihent.


A divat kifutók sztárja szereti a figyelmet, s két éves fia van Sylvester néven.


Csütörtökön Emily a közösségi hálón a 30,1 millió követőjével megosztotta utóbbi modell kampányát.

The High/Low with Emrata podcaster added a sharp dynamic to the ensemble with a pair of thin-rimmed, round eyeglasses

Álomszép fotókból álló fotósorozatot posztolt, miközben a Viktor&Rolf Fragrances Flower Bomb parfümjét népszerűsítette.



Emily, akinek beceneve Emrata, szeplőit leplezetlenül, hagyva  csábítóan pózolt egy kis  gyémántot imitáló üveggel a kezében.


Elragadóan nézett ki, őzike szemeit szempillaspirál és füstös szemhéjfesték emelte ki.

Emily was active on social media Thursday as she shared her latest modeling campaign for Flower Bomb perfume by Viktor&Rolf Fragrances


A dús ajkait rózsaszín szájfény fedte, s nem feledkezett meg az arany ékszerekről sem. Gyönyörű dús haja lágy hullámokban keretezte arcát. A fürdőruhái iNAMORATA néven kapható.

dailymail


Rihanna plüss lila bundában a Fenty X Puma rendezvényén Los Angelesben


dailymail

Rihanna hihetetlenül festett, a divatos öltözékében a Fenty x Puma rendezvényén ,melynek hollywoodi Kalifornia adott otthont este.

A 35 éves énekesnő és márka tulajdonosnő vasárnap ment el egy randira ASAP Rocky-val, s plüss lila bunda kabátban volt, mely illett a lila Creeper Phatty sportcipőjéhez.


A két gyermekes anya, aki augusztusban szült, ezt a hatásos felsőt viselte fehér pólóval, érdekes  csipkés kivágással.




A barbadosi előadónő, aki zenei tehetség, sokat mosolygott a rendezvény során, amely a Sunset bulváron volt  a NeueHouse-ban.




A sminkje az öltözékével harmonizált, s a szemei levendula színű szemfestékkel voltak kiemelve.


Az Anti album énekesnője, a méz szőke loknijait copfba kötötte, s hosszú frufru keretezte arcát.


Farmerja laza volt és széles, s lánc díszítette azt.


Rihanna Robyn Fenty a vörös szőnyegen egyedül ment át, majd később találkozott bent ASAP Rocky nevű kedvesével.


Demi Lovato férjehez megy

 Джордан Лютес и Деми Ловато


Az amerikai színésznő és énekesnő, Demi Lovato férjhez megy. A 31 éves sztár eljegyzését a Jutes zenészével Instagramon jelentette be.

"nekem azóta nincs szavam. Az előző este volt a legjobb az életemben, s nem tudom elhinni, hogy életem szerelméhez megyek férjhez. Szerelmem örülten boldog vagyok hozzád menni. Minden veled eltöltött nap egy valóra vált álom volt, s alig várom, hogy örökké szerethesselek,szeretlek".

Деми Ловато и Jutes


"tegnap megkértem a legjobb barátnőm kezét, s beleegyezett. Nem tudom nélküled elképzelni az életet, s hála istennek, soha nem is kell. Ezen a világon a legboldogabb embernek érzem magam. Úgy szeretlek".- írta a közösségi hálón Jutes.


Demi Lovato és Gordan Jutes párkapcsolata 2022-ben lett ismert. Azelőtt Max Erich-el volt párkapcsolatban Demi sőt eljegyezték egymást, s az esemény után két hónapra rá szakítottak.


Demi Lovato és Jutes-t közös egészségügyi problémáik is összehozták, hisz azelőtt mindketten drogfüggők voltak, de egymás gyógyítása támogatása összehozta őket, s még közelebb kerültek egymáshoz. Sok boldogságot!

Деми Ловато и Jutes

Деми Ловато и Jutes

Jutes

forrás: dailymail, instagram

Happy birthday Zara Larsoon!

 26 éves lett a népszerű svéd énekesnő, aki több slágert is tudhat, magáénak, no meg díjakat is!

 Lollapalooza 2023: Zara Larsson runs her own world – Your Living City

 

A hölgy platina szőke vállig érő haját leengedve hordta, a Jingle Bell koncertjén,  szemeit füstös smink fedte, s ajkát csillogó szájfénnyel emelte ki.Fehér blúzszerű  fűzős topot viselt, s hozzá csillogó mini szoknyát is húzott. A lábait fehér csizmák fedték. Igazán csinos volt, a koreográfiák is divatosak voltak, s klasszak.

Ünnepeljünk vele! Szép zenék következnek!

Taylor Swift születésnapi bulija

 

Inside Taylor Swift's birthday bash with Blake Lively, Gigi Hadid and more  - NZ Herald

Taylor Swift 34. születésnapját ünnepelte a legjobb barátnőivel Blake Lively-vel, s Gigi Hadid-al New york városában.Az énekesnő drága virágcsokrot kapott a jeles nap alkalmából, s szexin festett  $2,335 dollárt érő miniruhában. 

 


Taylor leengedve viselte hosszú  méz szőke haját, szemeit szempillaspirállal emelte ki, ajkaira már a védjegyévé vált vörös rúzst kente. Csillogó flitteres miniruhát öltött föl, melyet hold és felhő díszített, s további kis csillagok. A szettet egy bundával hordta, s kis táskát is magával vitt, mely ezüst színű volt. Lábain fekete színben passzoló magas sarkú szandál volt. Ékszerek csak minimálisan voltak rajta.

 

 


Blake Lively hosszú lenszőke dús hajkoronáját leengedve hordta. Arcán természetes smink volt, csak ajkát emelte ki egy kis leheletnyi rúzs-al. Fekete hosszú bőr estélyit hordott, mely kiemelte dekoltázsát és hosszú lábait, melyre okosan harisnyát húzott csíkosat, no meg térdig érő fűzős csizmát, melytől vadító lett a szett, sőt így kevésbé fázott. Kiegészítőként súlyos arany fülbevalók lógtak füleiben,  karkötők csörögtek karjain, s sárga táskát tartott kezeiben.

 


Gigi Hadid szőke göndör szirén hajat leengedve viselte, fekete szövetkabátot hordott, alatta ezüst színű topot, selyem trapéz nadrágot és magas csizmát.  Mivel oldal fotózták, ezért vélhetően csak enyhe sminket viselt.

Mindenki csinos volt!

Boldog születésnapot!

 

Paris Hilton megmutatta London nevű kislányát! Extra cukiság

 

@parishilton

Morning with my angels.🩵👶🏼👶🏼🩷 Phoenix is the best big brother!🥰 So gentle & sweet with his baby sis.😇

♬ original sound - ParisHilton
Paris Hilton Twins in Tropical Print with Baby Son Phoenix: Photo
 
Paris Hilton szállodalánc örökösnő, divatikon, modell, énekesnő, dj. megmutatta mindkét gyermekét.A kisfiát Phoneix-et, aki bájosan megsimogatta a lánytestvére London fejecskéjét. Paris és Carter Reum a boldog szülők, akiknek a gyermekeiket béranya hozta a világra. A 42 éves sztár méltán lehet büszke felnövekvő utódjaira, akik nagyon szépre sikerültek. 

Három hét telt el azóta, hogy Paris Hilton kislánya megszületett, Carter Reum nevű férjétől, sőt kiderült a kislány teljes neve is.

My precious angel baby Phoenix's first time in NYC. ✨👱🏼‍♀️👶🏼🗽✨ |  Instagram
Amíg megtudtuk, hogy a kisgyermek neve London, addig, a The Blast azt is megtudta,hogy más neveket is adtak neki, mint a London Marilyn Hilton Reum. A név az idősebb fiú testvérhez idomul, hisz neki Phoneix, Barron Hilton Reum a neve.

Baby Phoenix. Our whole entire world. 💙 | Instagram



Ami azt illeti, hogy két gyermekes anya lett Paris Hilton, az a legjobb story számára.
"Mennyei boldogság, hogy a kislányunk már itt van! Az életem olyan teljes:-nekem van egy kisfiam, s egy kislányom is."

People magazin és Instyle interjú fordítása by M.K.


 
 
Boldog ünnepeket emberek!

British fashion awards 2023

 Рози Хантингтон-Уайтли 

Rosie Huntington-Whiteley  modell hosszú szőkésbarna hajzuhatagát leengedte és hátul összetűzte. Füstös szemsminket választott, s ajkait  vérvörös rúzzsal emelte ki. Fekete hosszú estélyit választott tüllből, melynél a nyak és a dekoltázs rész volt hangsúlyosan kivágva, még a kockás hasfala is látszódott. Arany ékszereket hordott, vastag és vékony karkötőket, s lábait magas sarkú papucsba bújtatta. Kiegészítőként fekete kis táskát fogott kezében.

Гвинет Пэлтроу 

Gwyneth Paltrow  színésznő hosszú búza szőke haját két oldalt leengedte, szemeit fekete szempillafestékkel emelte ki, ajkait csillogó barackszínű rúzs fedte. Vörös érdekes dekoltázsú hosszú estélyit hordott. Fölötte  áttetsző csipkés ugyancsak vörös áttetsző hosszú köntösszerű kabátot. Kiegészítőnek arany fülbevalókat,  aggatott füleibe és karjait arany karkötők díszítették.

Памела Андерсон 

Pamela Anderson színésznő, modell hosszú lenszőke haját alacsony copfba kötötte. Arca természetes szépségről tanúskodott, mivel elhagyta a sminket. Fehér kosztüm kabátot hordott, alatta fehér blúzzal, fehér kosztüm nadrágot, mely trapézszárú vett alá, s körömcipőt. Egész öltözéke egyszerű volt, s nagyszerű! Bár egy kitűző, vagy egy selyem sál vagy, egy kis táska más színben feldobta volna az öltözék egyszerűségét!

Кейт Мосс

Kate Moss modell, vállig érő szőkés haját leengedte, szemeit tussal emelte ki macskaszerűvé, ajkát bézs matt rúzs fedte. Fekete estélyit hordott, v-kivágású dekoltázzsal, sőt a ruha közepén is volt egy nagy kivágás, hogy lássuk formás lábait. Lábfejét egy fekete szandál fedte. Kiegészítőként ezüst ékszereket hordott, karkötőket, s fekete kis táskát.

Энн Хэтэуэй 

Anne Hathaway a színésznő, hosszú selymes barna loknijait leengedte, arcán szemöldökét, szemeit kiemeltek sminkkel, ajkát világos rúzs fedte, orcái ragyogtak, bájos mosolya olyan érzetet keltet, mint a felkelő nap.  Hosszú nyakát ezüst nyakék emelte ki. Fehér estélyi ruháját, mely a napoleon kori empire stílust idézték érdekes geometrikus varrások díszítették, s hosszú térdig érő rojtok. Olyan volt, akár egy angyal.

Барбара Палвин 

Palvin Barbara   csinos, csak hosszú barna haját leengedte, s kötött, mindent és semmit nem mutató fekete báli ruhát öltött. A merész modell kicsit többet mutatott a keleténél, s bár ezt tette, akkor sem volt izgalmas a ruha, lehetett volna valami jobb választása is. Hisz ő az elegancia híve, de most csak botrányhősnő lett.

https://storage.yandexcloud.net/imagesspletnikru/2023/12/04/zXgJ/original.webp

Sara Sampario feszes kontyot viselt, fekete füstös smink fedte szemeit, ajka enyhén volt rúzsozva. Nyakát ezüst nyakék emelte ki. Fehér fodros báli ruhát hordott, mely kiemelte dekoltázsát, s úgy festett, mint egy esküvőre készülő Barbie-baba. A fekete hosszú kesztyű feldobta a ruha hangulatát.

 

Vanessa Hudgens férjhez ment

 


Vanessa Hudgens s a 27 éves Cole Tucker , aki sportoló, összeházasodtak Tulumban a hétvégén.- vallotta a People magazin.

Az esküvői képek párról  a tengerparton már megjelentek a közösségi hálón.


A fotót a 34 éves színésznőnek, akit a High School Music Disney filmjeiből ismerhetünk, Evan Hening menedzser osztotta meg.

 " Üdvözlöm Vanessát és Tuckert a csodás esküvőjükon ezen a hétvégén. Boldogok vagyunk látni a vidámságotokat!"- írta a közösségi hálón az X twitteren a férfi.

Ванесса Хадженс со своим менеджером Эваном Хейни

Коул Такер
Cole Tucker barátaival..

 Vanessát és Cole-t először egy randevú közepette látták 2020 novemberében, ahol kézenfogva sétáltak Los Angeles utcáin. Bevallották, hogy Párizsban eljegyezték egymást, februárban, s nemrég Hudgens leánybúcsúztatott is tartott.

Коул Такер и Ванесса Хадженс

Ванесса Хадженс

Ванесса Хадженс

Ванесса Хадженс


 Vanessa Hudgens és Cole Tucker egy közös meditáción találkoztak először.  Drew Barrymore 2021-es májusi műsorában a színésznő bevallotta, hogy először írt a basketball játékosnak, s azt is vallotta, hogy nincs semmi rossz abban, hogy egy nő teszi meg a kapcsolatban az első lépést.

"Hogy , ha valakit akarok, akkor utána megyek"

Hudgens hozzátette, hogy már korán tudta, hogy ő az igazi.

" Az első hétvégénk után mondtam a húgomnak, úgy látszik megtaláltam a jövendőbeli férjem"- vallotta a színésznő.

Коул Такер и Ванесса Хадженс

Коул Такер и Ванесса Хадженс


Tucker egy ritka interjú során dicsekedett egy klassz  nőt említve az újságíróknak: "Ő csodás, én szeretem őt."

Hudgens akkor gratulált Tucker instagramján:" igazi magnetikus szerelem létezik. Az út hozzád hosszú volt, de megérte".

Коул Такер и Ванесса Хадженс/Соцсети

Коул Такер и Ванесса Хадженс

*Instagram