Priyanka Chopra elmagyarázta miért törölte az adatait a férjéről a profiljában a közösségi hálón!


Priyanka Chopra úgy véli így megtudja védeni magát a publikumtól, jót tesz a párkapcsolatának Nick Jonas-sal, ha ezt teszi (határokat szab ki). 

Priyanka Chopra to begin Jee Le Zaraa shoot by end of 2022, excited to  speak Hindi on screen again - Movies News


A 39 éves bollywoodi sztár Priyanka Chopra körül felröppentek a pletykák novemberben, mikor a férje nevét (Nick Jonas-ét) törölte a a profiljairól, a közösségi hálón. A rajongók  elkezdtek találgatni, hogy a Quantico sorozat hősnője és a 29 éves  énekes, aki a Jonas Brothers nevű Disney csatornáról ismert banda tagja szakíthattak, de kiderült, hogy éppen ellenkezőleg, más oka volt Priyanka elővigyázatosságának.


 

-valójában ez nagyon érzékeny téma, mert ha posztolok fotót, s minden ami a képen van mögöttem, kielemeznek, s próbálnak jeleket keresni benne, no meg rejtvényeket.- vallotta a Vanity Fair-nek 2022-ben melynek címlapján is szerepelt Priyanka.

Priyanka Chopra Smolders In Strapless Dress For 'Vanity Fair' Cover –  Hollywood Life

- a közösségi háló a magánéletünktől hangos, s sokkal többnek látszik ez, mint gondolnánk. Azt hiszem, a való életben sokkal jobban bízunk érzéseinkben, és nem hiszem, hogy szükség van rá" - magyarázta, megjegyezve, hogy a helyzet "foglalkozási ártalom".

Priyanka Chopra – 2017 Vanity Fair Oscar Party in Hollywood | GotCeleb

Okok, melyek meggyőzték Priyankát, hogy törölje férje adatait

Jobban szeretett volna a karrierjére fókuszálni, s rejtve hagyni magánélete fontos mozzanatait, mint azelőtt.

"Sokkal többet kezdem védeni magam, mert rájöttem, hogy a szórakoztatóipar mennyi mindent elvesz tőled" - mondta a Mátrix: Feltámadás sztárja is a kiadványnak.

 Сериал База Куантико смотреть онлайн все серии подряд в хорошем HD 1080 /  720 качестве

-ez elveszi a lelked részét, mindig meg akarsz győződni róla, hogy helyes dolgokat mondasz, helyesen cselekszel, stílusosan öltözöl, nem hibázol, nem botlasz el, mert ezt az egész világ figyeli. Vagy ne essél el, amikor a vörös szőnyegen közlekedsz, vagy ne mondani valami rosszat ha rossz napod volt.

Inside Priyanka Chopra-Nick Jonas' yacht holiday as they 'celebrate life'  in 2022: 'Heaven' | Entertainment News,The Indian Express

Azokban az időkben Priyanka volt India nagy sztárja, Nickkel való párkapcsolata előtt s akkor még nem ismerte őt Amerika annyira a Quantico előtt. A színésznő 2015- és 2018 között forgatott benne, s ez volt első angol nyelvű sikere.  Nick 2016-ban vette észre a bollywoodi szépséget, amikor privát levelet küldött neki Twitterére. Valójában 2018-ban kezdődött közöttük romantikus viszony. Később összeházasodtak, jó nagy mulatság közepette, miután ő megkérte a kezét egy Tiffany gyűrűvel mely 200.000 dollárba került.

I love that our wedding was a religious mash-up': Priyanka Chopra on her  Christian and Hindu wedding with Nick Jonas
Fotó Priyanka Chopra személyes Instagram-oldaláról

Ami Nicket illeti, a 'Jealous' című kislemez énekese a pár határairól is beszélt.

    "Mindketten tudjuk, hogy a társadalmi élet arról szól, amit csinálunk" - mondta egy interjúban. "De valódi határokat szabtunk a magánéletünkkel és a titoktartással kapcsolatban, és nagyon keményen dolgoztunk azon, hogy megteremtsük ezt a kis biztonságos menedéket magunknak a barátainkkal és a családunkkal."

Jason Momoa és Lisa Bone szakítottak 16 év együttélés után

 


Джейсон Момоа и Лиза Боне расстались после 16 лет совместной жизни

Jason Momoa és Lisa Bone akik 16 éve voltak kapcsolatban szakítottak. A két színész hivatalosan is bejelentette a közösségi hálón, hogy kapcsolatukat befejezték együtt.


- mi mindannyian éreztük a nyomását az idő múlásának s változásnak,  most hátat fordítunk, s a családunk sem kivétel.Nem azért osztjuk meg, hogy a sajtó erről írjon, hanem azért, hogy ezt őszintén tegyük, s  becsületesen. A szeretet köztünk folytatódik,s tovább fejlődik egy új irányba, amit ismerünk és megéltünk arra építünk. Mi szabadon eresztjük egymást, hogy azok legyünk, akik akarunk lenni.- mondták a bejelentésben.

Джейсон Момоа и Лиза Боне

Jason és Lisa 2005-ben kezdett találkozgatni, s 2017-ben házasodtak meg. Kapcsolatukból két gyermek született: -a 14 éves Lola, a  13 éves Nakoa Bolfi. Lisaának még azelőtt született egy lánya Lenny Kravitz-tól, aki már felnőtt és Zoe Kravitz-nak nevezték el.



Rihanna és A$AP Rocky esküvője már ez évben megrendezésre kerülhet!


A világhírű énekesnő Rihanna boldog párkapcsolatban él a rapper A$AP Rocky-val. Lehetséges, hogy a románc nemsokára esküvővel végződik.


Egy amerikai kiadvány szerint a sztárpár már az esküvőt tervezgeti, vallotta egy bennfentes. Bár nincsenek eljegyezve, de az esküvő témája mégis felmerülhet. Rakim Maires (ASAP Rocky) biztos benne, hogy Rihanna élete szerelme, hogy ő a legjobb nő a világon,s nélküle nem tudna élni sem. Ez a bejelentés arról szólhat, hogy a házasságkötés már csak idő kérdése lehet köztük.

 

-igen ők ketten ezt akarják. ASAP -nak csodálatos kapcsolata van Rihanna rokonaival, s már csak idő kérdése, mikor kéri meg a kezét. Rihanna is úgy véli elérkezett az idő.- vallotta egy bennfentes.


A forrás szerint Rihanna családja is támogatja a frigyet. Mind jól jönnek ki egymással, sőt egyre több időt próbálnak együtt tölteni. Pl. a karácsonyt, együtt ünnepelték Rihanna családjával Barbadoson. (A lány hazája).A két fiatal kapcsolata ideális, nem veszekednek,s élvezik az életet. Akkor miért nem tehetnék hivatalossá kapcsolatukat?

Rihanna és A$AP Rocky szerelmi története


  • 2020-ban a két előadót lencsevégre kapták New-york egyik hotelében. Hosszú ideig titok övezte kapcsolatukar, s a publikum előtt barátként viselkedtek.

  • A férfi (ASAP Rocky) erősítette meg később, hogy románca van a barbadosi szépséggel, egy interjúban 2021-ben mondván ő szerelmes belé, s élete asszonyának tartja őt.

  • A bennfentes szerint, a két előadó többször beszélt már esküvőről és gyermek nemzés gondolatáról. Rihanna nemrégiben gömbölyödő pocakkal volt látható a rajongók már terhességről beszéltek , amit az énekesnő később cáfolt. 
  • 1 évvel ezelőtt Rihanna azt vallotta, hogy már  10 éven belül  több gyermekes anya szeretne lenni. Ideálisnak tartaná ha 3-4 gyermeket hozna a világra.


Remélhetőleg a bennfentes igazat mondott. Sok boldogságot!

forrás:https://www.starslife.ru/2022/01/12/svadba-rianny-i-aap-rocky-sostoitsya-uzhe-v-etom-godu/

Tanács a háziasszonyoknak egy szaftos pulykához: -Henry Cavill főzési munkába kezdett


A Witcher (A Vaják, Superman, s egyéb filmek sztárja) a karácsonyi és újévi ünnepek alatt gasztronómiai kísérletezésbe kezdett.

Совет хозяйкам для сочной индейки: Генри Кавилл попал в «кухонное рабство»


A karácsonyi  ünnepek alatt ő került a legtöbbször a közösségi háló középpontjába, ettől függetlenül szabadidejét a család és baráti körében töltötte. A szünet véget ért, ezért a színész, az Instagramján mondta el, hogyan is teltek nála az ünnepek.


Kiderült, hogy Cavill igazi szakács lett- hisz családja annak nevezte ki, hogy az ő ételei kerüljenek az asztalra. A Vaják ezúttal nem elixírt kevert ki, hanem nem megszokott sült pulykát készített-  az egyedi íz titkát is megosztotta a sztár.

- a karácsony  ad nekem időt, hogy önmagam legyek, s több időt töltsek azokkal az emberekkel, akik mindig mellettem vannak. Ezenkívül jut idő arra, hogy a karácsonyi recepteket kipróbáljam! A szakács ebédkor nagyon elfoglalt volt. Ebben az évben én sütöttem egy csodás pulykát, s mindenképp újra fogok még készíteni ilyet. Nagyon finom,  főleg amikor bacon szalonna ágyon fekszik, nagyon lassan és alacsony hőmérsékleten készült. - írta Cavill.

A közösségi háló Beyonce lányának Blue Ivy-nek a képét tárgyalja


В сети обсуждают новое фото повзрослевшей дочери Бейонсе и Джей-Зи Блу Айви

Тина Лоусон и Блу Айви


Beyonce nagyobbik lányának, akit Jay-z nevű rapper férjétől szült Blue Ivy-nek január 7-én volt a születésnapja. Ez okból Tina Louson nevű nagyanyja az Instagramján posztolt unokájával közös képet, melyet a rajongók nagy örömmel fogadtak. A felhasználók szerint, nagyon megnőtt Blue, hisz úgyanolyan magas, mint nagymamája, aki 170 cm magas.


Sokan megjegyezték, hogy mennyire megváltozott Blue Ivy.

-az én csodás és tehetséges, no meg hihetetlenül okos unokám Blue Ivy ma lett 10 éves! Istenem úgy tűnik nekem mintha tegnap született volna meg! Blue a legjobb tanácsokat adja nekem, mint egy felnőtt, s sosem felejtem el, hogy milyen fiatalon! Blue egy a ritka bölcs személyek közül, akik bármire képesek.- írta Tina.

Тина Лоусон и Блу Айви

Az utóbbi évben Blue Ivy sokat fejlődött számos szférákban mozgott. A kislány modellként dolgozott, az anyja márkája által az Ivy Park Adidas-ban, gyerek hangoskönyvet szinkronizált, s kapott egy Grammy-díjat a legjobb videó kategóriában, a klippért melyet Beyonce-val forgatott a Brown Skin Girl címmel. Ott ő is szerepelt anyja mellett. Neki is volt benne vokál része.

Блу Айви

A kislány ambicióit a show-biznisz világában a családja is dícsérte.

- nagyon bátor, energikus, s tudja, hogy mit akar. Beyonce engedi neki, hogy videó klip forgatásokon vegyen részt, vagy díjátadókon, sőt zenét is felvesznek. Nekik különleges kapcsolatuk van.- egy bennfentes a People-nak.

Блу Айви и Бейонсе
Блу Айви и Бейонсе
Бейонсе с дочерьми Руми и Блу Айви
 
Beyonce a lányaival, Rumi és Blue Ivy-val

Hogy pontosan hogyan ünnepelték Blue Ivy születésnapját a családban, még nem tudni, de Tina Lawson követői, köztük hírességek sem fukarkodtak a gratulációkkal, és nem rejtették véka alá az érzelmeiket, hogy Blue Ivy mennyire felnőtt.

Nem lehet, hogy ennyire megnőtt!

- Yvette Nicole Brown színésznő írta.

Boldog születésnapot, gyönyörű Blue,

- a Szex és New York folytatásának sztárja, Nicole Archi Parker.

A hozzászólók azt is megjegyezték, hogy Blue Ivy nagyon hasonlít a fiatal Beyoncéra.

forrás: https://www.spletnik.ru/buzz/baby/104624-v-seti-obsuzhdayut-foto-povzroslevshey-docheri-beyonse-i-dzhey-zi.html

Leo Dicaprió Saint - Barteában pihen együtt Camilla Morrone-val s legjobb barátjával


Леонардо ДиКаприо отдыхает на Сен-Барте с Камилой Морроне и лучшим другом

A 47 éves Leo Dicaprió és a 24 éves kedvese Camilla Morrone nem sietnek együtt megjelenni a vörös szőnyegen. Az már más, ha Saint Barta-ban vannak, ahol a lesifotósok lencsevégre kapták őket. Az új évi utazást nem kettesben, hanem baráti körben töltötték,  s töltik máig is.


Tegnap a tengerparti séta közepette, a párocskát elkísérte Lukas Haas is aki gyakran utazik együtt Dicaprióval. Az aki nem került a fotóra, bár velük nyaral,  még Edward Enninful, is a brit Vogue főszerkesztője. A barátok idejük nagy részét a svájci milliárdos Ernesto Bertarelli jachtján töltik, és az új évet Jeff Bezosszal, Drake-kel és más hírességekkel együtt ünnepelték.

Леонардо ДиКаприо с Камилой Морроне и друзьями

Emlékeztetőül: Camilla Morrone és Dicaprio már négy éve vannak együtt. , de soha sem kommentálták saját kapcsolatukat a sajtó számára, s nem jelentek meg együtt sem a rendezvényeken sem.

Kim Kardashian és Pete Davidson elutaztak együtt a Bahamákra!

 


Ким Кардашьян и Пит Дэвидсон отправились вместе на Багамы

Kim Kardashian és Pete Davidson most először utaztak együtt nyaralni január 5-én a Bahamákra.


A   28 éves komikus és a 41 éves tévésztárról viszonyáról már októberben volt hangos a közösségi háló. Akkor a kaliforniai randevú képek, s a vidámparki jelenetekről beszélt mindenki. Azóta a pár nem is titkolta kapcsolatát. Bár hivatalosan nem erősítették meg, de látták őket együtt New-york-ban, sőt Kim Pete születésnapját is együtt ünnepelte, ahol Kris Jenner (Kim anyja is jelen volt.)

Пит Дэвидсон, Ким Кардашьян, Флэйвор Флэв и Крис Дженнер

Az utóbbi napokban a szerelmesek, nem sokat találkoztak, hisz Davidson Miami-ban dolgozott, Kardashian az ünnepeket Los Angelesben töltötte gyermekeivel. Ám ettől függetlenül most ketten elutaztak a szigetekre.


Hat év házasság után Kim Kanye Westtel el akart válni, s bár ő is randizik, de attól függetlenül vissza akarná szerezni volt feleségét. A napokban Julia Fox- színésznővel látták Kanyet, aki elvitte a nőt egy brodway show-ra, s együtt is ebédeltek egy olasz étteremben.

Ким Кардашьян и Канье Уэст

Arról, hogy Kim és Kanye hivatalosan is elválnak, csak decemberben  derült ki. A pár békésen megbeszélt mindent a gyermekek közös felügyeletéről is döntöttek- a 8 éves Nort, a 6 éves Saint, s a 3 éves Chicagó, no meg a 2 éves Psalm felett.

 
forrás

Enrique Iglesias elutasítja a színpadi fellépést, a producer magyarázata

 


A latin énekes, s millió nő álma, még mindig a legsikeresebb a rajongók körében, de ez nem érdekli már őt.

«Категорически отказывается»: уход Иглесиаса со сцены объяснил продюсер


Ha Enrique Iglesiasra néznek, akkor megnyalják a szájukat, naponta, ám a 46 éves énekest, ez nem érdekli. A popsztár a boldogságot Anna Kournikova orosz tenisz csillag mellett találta meg. Sőt ő gyermekei anyja. Ennek okán, nem kíván többet színpadra lépni.


 

- Iglesiasnak már régóta nem volt világkörüli turnéja, amiket azóta is elutasít a gyermekei miatt.Neki egyszerűen nincs szüksége rá.- Maxium Bern producer nyilatkozata.

-


A producer szerint, attól függetlenül még tud adni néhány koncertet évente. Neki több nem kell, hisz már elég vagyont gyűjtött, ami több, mint elegendő-


 

- nehéz lenne, hisz Enrique csak magánrepülőjén  hajlandó közlekedni, max. három fellépésre- majd haza repül a családjához.

Источник фото: Legion-Media

forrás:https://www.popcornnews.ru/news/kategoricheski-otkazyvaetsya-uhod-iglesiasa-so-sceny-obyasnil-prodyuser_id282560_a120