2024. augusztus 22., csütörtök

 

Surie Cruise egy farmer overall-ban fekete topban a nagy alma városában


A fiatal lány Surie Cruise farmer overall-ban volt látható. Tom Cruise és Katie Holmes hollywoodi színészházaspár leányát az utcán járó lesifotósok kapták lencsevégre séta közben. Bár Surie nem sokszor találkozik apjával, de ő is a show-bizniszben képzeli el az életét. Az öltözéke egyszerre volt fiatalos és lezser ezzel a farmer overall-al és fekete toppal, egy független hölgyet láthattunk.


Szép barna haját magas balerina kontyba tűzve hordta, a farmer overallhoz fekete topot húzott föl, s fekete papucs fedte lábait.A sötét kék táska is remekül passzolt a szettjéhez. Hamarosan a lány Pittsburg-ba megy, azért, hogy a Karnegi Mellon  egyetem tanulója lehessen. A hírhedt szülei útját követi, Tom Cruise és Kate Holmes nyomán, akik már fiatalon színészkedtek, Surie is a show-bizniszben képzeli el a jövőjét. Erre egy interjú során is fény derült.


Surie művészeti életben szeretne részt venni, a jövőben a divat és a film világában. A lány már rendelkezik színészi tapasztalatokkal:- az iskolai színházi előadáson meg anyja filmjeiben is részt vett.


Tom Cruise magánélete

Tom Cruise egy a leghíresebb és titokzatosabb figurák közül hollywood városában. A sajtó gyakran taglalja magánéleti témáit.Bár ő titokban tartaná magánéletét, a sajtó folyton pletykál róla és románcairól. Bár mostanában inkább egyedül élt.


Share:

0 Comments:

Megjegyzés küldése