2024. augusztus 27., kedd

 

Gisele Bündchen meghatóan gratulált mostohafiának a 17. születésnapjához


Giselle Bündchen érzelmes üdvözlő posztot írt Jake-nak születésnapja alkalmából, 17 éves lett.  (Tom Brady fia). Jack szülei Tom Brady és volt partnere a színésznő Bridget Moynahan. Attól függetlenül, hogy Bündchen és Brady már szakítottak, a szupermodell, nem felejtette el felköszönteni mostohafiát ezen a  csodálatos napon.


Csütörtökön agusztus 22-én a  Victoria’s Secret egykori szupermodellje aki Brady-vel két gyermeket nevel, a 14 éves Benjamin Reyna-t és a 11 éves Vivian Laik-elt megosztották szívmelengető érzéseiket Brady fiának, Jack Edward Thomas-nak. A saját instagram történetében osztotta meg a közösségi hálón az üdvözletet.


Жизель Бюндхен, Джек Брэди

Giselle a közös fotón ,ahol együtt állnak aláírta ezt:

- te csodásan felnőttél, s kedves hihetetlen fiatalemberré váltál. Mi olyan boldogok vagyunk, hogy te életünk része vagy! Szeretlek örülten! 

Том Брэди, Джек Брэди


Tom Brady is üdvözölte Jack- nevű fiát, agusztus 22-én:


 « Boldog 17-et a legkedvesebb, gondoskodó, és együttérző 17 évesnek akit ismerek. Te isten áldása, az életemben, és hálás vagyok, hogy figyelemmel kísérhetem a fejlődésedet, hogy felnőtt férfivá válsz. A szereteted a család iránt, a barátaid iránt, a tanulás s sport iránti szenvedélyed, az összes dolog amibe belekezdesz, ezek mind hihetetlen adottságok és tevékenységek. Imádom minden percet, amit veled tölthetek, s értékelem minden együtt töltött időt veled.



Gisele Bündchen és Tom Brady hivatalosan 2022-ben váltak el 13 év házasság után. Gisele azonban megígérte, hogy „mindig ott lesz” Jack számára, amikor a 16. születésnapját ünnepelte. Tavaly azt ígérte, hogy a kapcsolatuk erős marad, „bármi történjék is”.


Share:

0 Comments:

Megjegyzés küldése