2024. augusztus 29., csütörtök

 

Madam Tussaud bemutatta új Selena Gomezről készült viaszbabáját



Madam Tussaud panoptikumában felfedezték az elkötelezett rajongók Selena Gomez viaszmását. A baba kultikus fekete-fehér topban és szoknyában volt felöltözve, amit a sztár a Rare Beauty kampányában viselt Párizsban. 

Selena Gomez Wears '60s Style to Paris Fashion Week—Photos | Glamour

A közösségi háló felhasználói szerint teljesen jól sikerült a viaszbáb, mert valósághű, s realisztikus. Azt is mondták, hogy azt hitték, hogy a valódi Selena Gomezt látják viszont.

Селена Гомес


Ez az év elég nagy sikert hozott Selena Gomez-nek, hisz visszatért a Disney sorozathoz a Wizards of Waverly Place (A Weaverly Place varázslói elnevezésű) sorozathoz. Emmy-díjra is jelölték a Gyilkos a házban nevű sorozata miatt.

  Aktívan dolgozott, a kozmetikai márkáján a Rare beauty-n , mely a természetes szépség és elfogadást hivatott reklámozni.

Селена Гомес


Selena Gomez legutóbbi interjúja során megosztotta gondolatait.

Bevallotta, hogy nem szeretné, hogy márkája nyomást gyakoroljon a nőkre,hogy a szépségideálokra akarjanak hasonlítani. Az énekesnő, azt is elmondta, hogy szeretne turnémentesen élni, mert a koncertek nagy nyomást jelentettek rá nézve lelkileg.


A sikeres karrier ellenére mindig van ideje kedvesére Benny Blanco-ra, akit 2023-óta a párja és zenei producerként ténykedik. Kapcsolatuk akkor lett szerelmi , mikor közös zenén dolgoztak.A férfi tiszteli a Selly függetlenségét, s úgy gondolja szerelmük az öröm forrása.

Selena Gomez új viaszfigurája újabb bizonyíték volt hihetetlen népszerűségére és tehetségére. A rajongók világszerte csodálják kreativitását és személyes tulajdonságait.

Fotó forrása: közösségi oldalak.

Share:

0 Comments:

Megjegyzés küldése