2024. augusztus 24., szombat

 

Regan Lili feat. Sara - I Don't Know (Official Music Video) kritika



A népszerű Regan Lili (dj.) és Sara remek misztikus klipet hoztak létre. A fény és lézer játék sejtelmes hangulatot csempész a zenei kisfilmbe. A másik klassz dolog, hogy maga a dj. hölgy vett részt a klipben főhősnőként, míg társnője énekelt. Hosszú selymes lágy kék hajzuhatagán átvilágított a fényjáték, láttatta csak homályosan a szép ezüst sminkjét a bájos arcát, s a fekete-fehér egybe ruháját. A következő öltözéke egy rojtos kék ruha volt, majd egy narancs színű flitteres top és további ruhadarabok. Háromszor öltözött át a videóban, s sejtelmesen táncolt a lézerfények közepette, az énekesnő hangja romantikus és egyben melankolikus hangulatot kölcsönzött a klipnek.
A smink, az egyediség , a romantika, misztérium mindent egybe véve egy kellemes élményt ad a hallgatónak, mint koreográfia, mint zene szempontjából. Igazi bulis szám, ami táncolható és elgondolkodtató egyben. A téma örök a férfinak szól akit a főhősnő szeret, de mindig kérdőjelek jelennek meg a fejében, hogy vajon szereti -e őt vagy nem?
(Persze a valóságban a dj.boldog házasságot ápol kedvesével, úgyhogy a klip cselekménye nem a valós életet tükrözheti.) Szép alkotás lett nemzetközi viszonylatban is minőségi zenei mű, mely akár az amerikai klipekkel is versenyre kellhet!
Némelykor Enrique Iglesias és Nicole Schirzinger Heartbeat zenei kisfilmjére hasonlít fényjáték szempontjából, no meg Hien túl szép című klipjére, vagy esetleg Britney Toxic elnevezésű videójára csak ott vörös lézerfények között ugrál az énekesnő. Látszik, hogy ezek az előadók is inspirálhatták az előadónőt!

Share:

0 Comments:

Megjegyzés küldése